Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Science in counseling-programma (MSCP) is ontworpen om afgestudeerden voor het werk voor te bereiden in de gemeenschap en scholen, het bijstaan ​​van kinderen, jongeren en volwassenen bij de aanpassing aan diverse onderwijsinstellingen, familie, organisatorische en maatschappelijke eisen.

Samenhang tussen curriculum, instructie, klinische ervaring, en de evaluatie over het programma van een kandidaat is gevestigd op verschillende manieren, met inbegrip van de fundamentele gebruik van NBCC en CACREP normen. Het MSCP programma op Chaminade University maakt gebruik van de normen van de NBCC en CACREP als kader voor curriculaire ervaring en bewezen kennis van de gemeenschappelijke kerngebieden dat van alle studenten verplicht worden over elk van de drie accenten: School Counseling, Mental Health Counseling en Huwelijk en gezinsbegeleiding. Het MSCP programma is zo gestructureerd dat alle studenten hebben een sterke theoretische basis en fundamentele ontwikkeling counselingvaardigheden voordat ze de klinische deel van het programma in te voeren. De klinische deel van het programma vindt plaats tijdens de laatste drie termijnen van het programma. Dus studenten verhuizen van gemeenschappelijke basiscursussen via gemeenschappelijke kern cursussen en de nadruk-specifieke cursussen.

De visie van de MSCP programma is gekwalificeerd, effectieve counselors ontwikkelen, terwijl het versterken van partnerschappen in de gemeenschap.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Chaminade University of Honolulu »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
30 - 36 maanden
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019