Master of Science in Conservation Biology

Algemeen

Beschrijving van opleiding

USF St. Petersburg heeft de nieuwe Master of Science in Conservation Biology opleiding, die zal lanceren in het najaar van 2017 bekend gemaakt. De toevoeging van de nieuwe graduate programma-de enige MS-stelling op basis mate van zijn soort in de State University System-zal bloeiende undergraduate degree programma van de instelling in de biologie, die is uitgegroeid tot meer dan 760 ingeschreven studenten sinds haar Fall 2012 oprichting omvatten complement . De toename in de biologie majors in lijn met de doelstellingen van de staat om meer afgestudeerden voor te bereiden voor velden op het gebied van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, of STEM.

"Dit nieuwe programma, en anderen als het bij USF St. Petersburg, bereiden studenten om leiders in het creëren en leiden van de gemeenschap, provinciale, nationale en internationale inspanningen op het behoud en duurzaamheid worden,"Zei Martin Tadlock, regionale vice-kanselier van de Academische Zaken bij USFSP. "We hebben een enorme faculteit leden die zich bezighouden met dit werk, en zeer ondersteunende gemeenschap partnerschappen om ons te helpen in deze voorbereiding."

fgukstryjHet programma is gericht op regionale behoeften voor biologen met een opleiding in behoud, ecologie, organismal biologie en taxonomie aan te pakken. Studenten die met succes de opleiding te voltooien komen in aanmerking voor de werkgelegenheid in het behoud biologie aan overheidsinstellingen, bij non-profit organisaties die de natuurlijke hulpbronnen te beschermen, in het milieu adviesbureaus, en aquaria en zoölogische en botanische tuinen. Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics en O * Net OnLine, de mediaan salaris voor een loopbaan in het behoud biologie variëren van $ 59.000 tot $ 75.000 met een verwachte groei van de werkgelegenheid percentage van 2-13 procent tussen 2014-2024.

"Deze hands-on programma past bij onze prioriteiten als bezorgd over de toekomst van onze planeet universiteit,"Zei Tadlock. "We zijn toegewijd aan het aangaan van de burgers van St. Petersburg en Pinellas County naar milieu-uitdagingen van cruciaal belang voor onze buurten aan te pakken."Medio maart zal USFSP de deuren openen voor nieuwe biologie en scheikunde laboratoria, die veel van de universiteit wetenschap klassen gastheer. De faciliteit, die meer dan 10.500 vierkante voet bedraagt, zal bestaan ​​uit vier laboratoria, twee prep kamers en mechanische ruimten. Extra ruimte zal worden omgezet in kantoren op een latere datum. De inrichting is voorzien minimaal LEED Gold certificering. De universiteit heeft twee LEED Gold-gecertificeerde gebouwen met een derde plaats in de laatste stappen van het certificeringsproces.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-center ... Lees meer

The College of Arts & Sciences is USF St. Petersburg’s largest college, offering a wide range of academic programs. The College has a legacy of providing programs of excellence in a student-centered atmosphere. World-class research and creative activities are carried out in one of the most beautiful metropolitan campuses in the U.S. Take some time to explore our offerings, where “the world will recognize your degree and your professors will know your name.” Lees Minder