Master of Science in Computer Science

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De faculteit Wiskunde en Informatica biedt een Master of Science degree in Computer Science. Het programma is zo flexibel mogelijk aan de uiteenlopende behoeften van de drukke professional voldoen zijn. De cursussen worden aangeboden in dag tijden als in 's avonds in de computer laboratoria state-of-the-art. Drie gangen, en een onderzoeksproject of scriptie expliciet vereist. De Graduate Program Advisor zal samenwerken met de student in kaart een studie plan dat een snelle afstuderen zorgt binnen het kader van de behoeften en doelstellingen van de student.

De afdeling biedt ook een Graduate Certificate in Computer Security.

Het ministerie heeft afgestudeerde assistentschappen en andere vormen van financiële bijstand voor gekwalificeerde studenten.

Algemene vereisten

  • Voldoen aan de algemene eisen voor toelating tot de School of Graduate en Professional Studies en de succesvolle afronding van 36 krediet uur.
  • Een bachelor's degree van een geaccrediteerde instelling is vereist. Echter, de aanvragers verwacht dat zij, op het minimum, hebben programmeerervaring dat gelijkwaardig is aan een jaar van de programmering in een taal van hoog niveau, evenals een praktische kennis van datastructuren, principes van programmeertalen, een low-level taal, en tandsteen. Geïnteresseerde studenten zonder deze achtergrond worden ook aangemoedigd om te solliciteren; hun studie plan zal hen in staat stellen om voldoende achtergrond verwerven om graduate niveau cursussen.

Graduate Certificate in Computer Security

De Graduate Certificate programma in Computer Security biedt een kans voor studenten met een bachelordiploma in de informatica of aanverwante gebieden tot geavanceerde cursussen in computerbeveiliging te nemen. Onderwerpen zijn onder meer belangrijke informatie security technologieën en principes, waaronder cryptografie, authenticatie en toegangscontrole; de context die nodig is voor hen inzetten van succes, met inbegrip van symmetrische encryptie en publieke cryptografie, evenals strategieën om software te verdedigen tegen tegenstanders zoals wormen en hackers. Software programmeurs, architecten, ontwikkelaars en engineers die geïnteresseerd zijn in het leren in het ontwerpen van veilige programma's kunnen profiteren van de aangeboden cursussen zijn. Het certificaat is ook een instrument dat IT-managers kunnen gebruiken om hun werknemers te informeren over veiligheidskwesties.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,926.00 $ - $ 6,248.00

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Chicago State University will celebrate its sesquicentennial in 2017. Chicago State University opened its doors as a teacher training school in a leaky railroad freight car in Blue Island, Illinois on ... Lees meer

Chicago State University will celebrate its sesquicentennial in 2017. Chicago State University opened its doors as a teacher training school in a leaky railroad freight car in Blue Island, Illinois on September 2, 1867. Today, in contrast, the university is a fully accredited public, urban institution located on 161-picturesque acres in a residential community on the Southside of Chicago. During the first year of its founding, CSU enrolled 62 students. The current student enrollment is nearly 7,200. Lees Minder