Lees de Officiële Beschrijving

Master of Science in Computer Science

Kennesaw State University biedt nu de nieuwe Master of Science in Computer Science aan Georgië de toenemende vraag van arbeidskrachten in de informatica te voldoen. Het MSCS programma biedt studenten een echte graduate school ervaring in de boeiende vakgebied van de informatica, met hoge verwachtingen en intensief leren. Het Masters-programma is ontworpen om twee soorten gekwalificeerde studenten te dienen die hun studie in de computerwetenschappen willen voortzetten: degenen die een BS-graad in computerwetenschappen hebben en degenen met een niet-gegradueerde opleiding op andere gebieden dan CS met de vereiste informatica en wiskunde.

De MSCS biedt een uitstekend curriculum dat de theoretische grondslagen van de computerwetenschap combineert met de nieuwste computertechnologieën. Het programma biedt studenten mogelijkheden in de informatica onderzoek, geavanceerde projectontwikkeling en interdisciplinaire studie, met maximale flexibiliteit in studie plannen en collegebezoek opties.

1. Curriculum met de modernste computertechnologieën:

 • Mobile computing, mobiele app ontwikkeling, draadloze netwerken
 • Game design en ontwikkeling, modellering en simulatie
 • Database, data warehousing en data mining
 • Cloud computing, high performance computing, distributed computing
 • Beveiliging van computers

2. Modellen met drie graden

 • Thesis model
 • Non-thesis model
 • Interdisciplinair CS model

3. Fulltime / parttime studieplannen en flexibele klassenbezoekopties

4. Nauw samenwerken met de faculteit in onderzoek en projectontwikkeling

TOELATINGSEISEN

 1. Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag.
 2. Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden.
 3. GRE Score-rapport - verzoek dat uw scores elektronisch worden verzonden naar KSU (schoolcode 5359). Er is geen afdelingscode nodig.
 4. Hervatten - (kan worden geüpload naar de online applicatie) - Moet het volgende beschrijven: succesvolle afronding van de vereiste undergraduate cursussen; prestaties op eerdere cursussen computerwetenschappen; getuigschriften over het behalen van computergerelateerde training / zelfstudieprogramma's; prestaties in professionele activiteiten; en relevante werkervaring.
 5. Letters of Recommendation (2) - (kan elektronisch worden verzonden via de online applicatie)
 6. Verklaring van Doel
 7. Succesvolle aanvragers zullen cursussen hebben die betrekking hebben op ten minste 7 van de volgende gebieden: datastructuren, computerorganisatie en -architectuur, besturingssystemen, softwareontwikkeling, database, datacommunicatie of netwerken, calculus (inclusief limieten en sequenties), discrete modellering of lineaire algebra, en Waarschijnlijkheid en statistieken.
 8. Bewijs van competentie in programmeren in Java en ten minste één andere programmeertaal. Aan deze vereiste kan worden voldaan door de rangen A of B bij de juiste cursussen en / of het indienen van representatieve programma's.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Sept. 2019
Duration
Vraag informatie aan
Deeltijd
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Juni 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Jan. 2020
Aanmeldingslimiet

Juni 2019

Sept. 2019

Jan. 2020