Master of Science in Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Programma overzicht (30-44 Credituren)

Stichting Core / Executive Vaardigheden: 0-20 credituren
ACCT 515 Management Accounting - 3-4 cr.
BUS 507 Survey of Business en
Globale economie - 3 cr.
BUS 541 Executive Vaardigheden 1 - 1-3 cr.
BUS 542 Executive Vaardigheden 2 - 1-3 cr.
BUS 565 Bestuurseconomie - 3 cr.
BUS 575 Kwantitatieve Methoden voor
Beslissingsondersteuning - 2-4 cr.

Afhankelijk van eerdere academische en andere educatieve ervaring, kunnen sommige of alle bovengenoemde cursussen worden afgeweken.

Business Core: 15 credituren
BUS 551 Financieel Management - 3 cr.
BUS 633 Organizational Behavior - 3 cr.
BUS 639 Operations Management - 3 cr.
BUS 675 Externe bedrijfsomgeving - 3 cr.
BUS 680 Marketing Management - 3 cr.

Gerichte keuzevakken: 15 credituren

Als de student in de Stichting Core moet werken, mag maximaal zes (6) uren van dergelijke werkzaamheden in het gebied Directe keuzevakken tellen. Als de student geen werk nodig heeft in de Stichting Core, dan is er 15 uur keuzevakken vereist.


Toelatingsvoorwaarden

Om tot de MS in Business Administration programma toegelaten te worden, moet de prospectieve student:

Bezit een bachelor diploma van een regionaal geaccrediteerde instelling.
In het kantoor van toelatingen hebben u een toelatingsaanvraag en een officieel transcript dat de toekenning van een bacheloropleiding aangeeft.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Doel Statement De missie van de School of Business aan de Universiteit van Sint Franciscus is te voorzien in een divers aantal studenten met een waarde-gedreven educatieve ervaring die is geworteld i ... Lees meer

Doel Statement De missie van de School of Business aan de Universiteit van Sint Franciscus is te voorzien in een divers aantal studenten met een waarde-gedreven educatieve ervaring die is geworteld in de fundamentele beginselen van ethisch gedrag en sociale verantwoordelijkheid. Door de verrijking van studenten 'persoonlijke en spirituele groei, streven wij ernaar om elke student voor te bereiden om succesvol te functioneren in zijn of haar rol als professional in een dynamische zakelijke omgeving. &nbsp&nbsp Programma-overzicht De School of Business biedt een scala aan zakelijke programma's op de geassocieerde deelneming, bachelor-en masteropleidingen niveaus. Het curriculum bereidt studenten om te voldoen aan doeltreffende manier de uitdagingen van de zakenwereld. &nbsp De undergraduate curriculum is gebaseerd op een selectie van core business cursussen aangevuld met groepen van cursussen die concentratiegebieden omvatten. Dit curriculum biedt studenten een solide basis voor hun studie en tegelijk zodat elke student zijn of haar studieprogramma te individualiseren door te kiezen voor het gebied van concentratie best aan zijn of haar eigen sterke punten en academische carrière ambities. Het programma benadrukt persoonlijke ontwikkeling, biedt een goed afgeronde educatieve ervaring, en een aanvulling op de professionele en technische vaardigheden geleerd in de grote. Lees Minder