Master of Science in Business Administration (MSc )

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Studenten die ontwikkelde een verdere interesse in een voortdurende, onderzoek en projecten op basis van onderwijs tijdens hun eerste graad hebben de mogelijkheid om hun expertise te verdiepen in een Master programma van vier semesters en met 120 ECTS die leidt tot een onderzoek gerichte universitaire opleiding, de Master of Science (M.Sc.). Toelatingseisen zijn een graad in de bedrijfskunde of economie en passeren in het bekwaamheidsexamen binnen de toelatingsprocedure.

&nbsp

Het Master-programma is opgebouwd uit een modulair formaat, die al bewezen van waarde voor studenten binnen de bacheloropleiding te wijten aan de vele individualisering en concentratie mogelijkheden. Het bestaat uit de volgende vijf modules:

Module 1: Grondbeginselen


Deze module geeft studenten een grondige basis voor verdere studies. De studenten zijn verplicht om de klassen "Bedrijfseconomie I", "Bedrijfseconomie II", en "Business Administration Methods" bij te wonen.


Module 2: Functionele Basics


Studenten kiezen twee klassen op de kernactiviteiten van beide "Boekhouding" en "Financiën" of "Marketing & Strategy" en "Innovatie & Informatie", die hen te voorzien van belangrijke achtergrond voor hun favoriete specialisatie.


Module 3: Specialisatie


Deze module bevat vakspecifieke cursussen uit het gezichtsveld van de student van specialisatie en van optionele velden van specialisatie.


Module 4: In-company project


Het Master programma speciale functie is een zorgvuldig gecontroleerd in-company project. In samenwerking met en onder begeleiding van aangesloten bedrijven, de studenten omgaan met echte problemen van de onderneming gezicht. Het project beoogt de studenten een inzicht in de praktische bedrijfsvoering en om hen te helpen passen hun verworven kennis.


Module 5: Master thesis en colloquium


De laatste module op de weg naar de M.Sc. bestaat uit een definitieve wetenschappelijke scriptie. Gedurende de vijf maanden van het proefschrift te bewerken tijd, is een regelmatige aanwezigheid van de Meester colloquium vereist.

&nbsp

Samen met een aantal klassen op fundamentals, het departement Stoelen bieden diverse mogelijkheden voor specialisatie, waardoor het hele veld van het moderne bedrijfsleven het onderwijs te dekken, binnen de modules 2 tot 5 in de volgende gebieden:

  • Boekhouding
  • Financieren
  • Marketing & Strategie
  • Innovatie & Informatie

Studenten kunnen niet alleen kiezen voor een sterke nadruk op een van de bovengenoemde gebieden, maar ook de-mogelijk teit van interdisciplinaire oriëntatie met aanwezigheid in alle vier de gebieden.

De inhoud wordt gegeven in lezingen en seminars die bestaan ​​uit kleine groepen, sommige van de cursussen worden gegeven in het Engels.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The university Ludwig-Maximilians-Universität München is in the heart of Munich. LMU Munich is one of the leading research universities in Europe, with a more than 500-year-long tradition. We build up ... Lees meer

The university Ludwig-Maximilians-Universität München is in the heart of Munich. LMU Munich is one of the leading research universities in Europe, with a more than 500-year-long tradition. We build upon our success in the Excellence Initiative, a Germany-wide competition promoting top-level university research, to enhance our research profile over the next years and strengthen our position at an international level. Lees Minder
München , Lyon , Birmingham + 2 Meer Minder