Master of Science in Biologische Wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het Department of Biological Sciences biedt graduate studie die leidt tot een Master of Science degree. De selectie van specialiteiten, de zogenaamde tracks, beschikbaar in het programma biedt een mogelijkheid voor voortgezet onderwijs in de biologie buiten de bachelor's degree voor leraren, technici, toekomstige Ph.D. kandidaten, en personen in de paramedische beroepen in de gezondheidszorg, medische en andere aanverwante gebieden.

Departementale eisen voor toelating

Vervulling van de algemene eisen voor toelating tot de Graduate School. Voltooiing van een minimum van vijftien uur in de biologische wetenschappen met een minimale gemiddelde van B (3.0). Kandidaten met minder dan een B-gemiddelde kan worden beschouwd voor voorwaardelijke toelating op een driegangen basis.

Sporen van Study

studenten kunnen kiezen uit een van de vier tracks van studie voor de Master's Degree in Biologische Wetenschappen: Microbiële / Moleculaire Track; Applied Physiology Track; Environmental Biology Track; en Chemical Biology Track. Elke track bestaat uit een gedefinieerde set van college en practica dat de student in staat stellen om een ​​gestructureerde graduate niveau onderwijs krijgen door zich te richten op een bepaald gebied van de biologie.

Admissions Deadlines

De Graduate School accepteert toepassingen op een continue basis voor de meeste academische opleidingen; studenten die geïnteresseerd zijn in het verkrijgen van toegang tot een bepaalde termijn moet de toelating proces te voltooien door deze termijnen: Fall Term - 15 maart (1 maart voor alle Counseling aanvragers).
Spring Term - 15 oktober (een maand eerder voor internationale kandidaten).

Total Collegegeld en tarieven

3,926.00 $ - $ 6,248.00

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Chicago State University will celebrate its sesquicentennial in 2017. Chicago State University opened its doors as a teacher training school in a leaky railroad freight car in Blue Island, Illinois on ... Lees meer

Chicago State University will celebrate its sesquicentennial in 2017. Chicago State University opened its doors as a teacher training school in a leaky railroad freight car in Blue Island, Illinois on September 2, 1867. Today, in contrast, the university is a fully accredited public, urban institution located on 161-picturesque acres in a residential community on the Southside of Chicago. During the first year of its founding, CSU enrolled 62 students. The current student enrollment is nearly 7,200. Lees Minder