Master of Science in belastingen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het kenmerk van een goede belasting beoefenaar is de mogelijkheid om probleem te analyseren een belasting,) het identificeren van de fiscale kwestie (s, en door middel van analyse en onderzoek, komen op de juiste manier van handelen. Grand Valley's Master of Science in de fiscaliteit Programma druppelt en verbetert deze vaardigheden door middel van een intensieve professionele praktijkvarianten georiënteerde studie van onderzoeks-procedures, juridische analyse en materiële belastingrecht.

De Seidman MST werd opgericht in reactie op de behoeften van accountants, advocaten, industrieel personeel, de overheid accountants en andere fiscale geschoolde professionals. Deze behoeften worden geaccentueerd door de steeds complexere aard van onze fiscale wetgeving.

De MST-programma is zeer flexibel en biedt studenten een uitgebreide selectie van cursussen, met inbegrip van de dekking van corporaties, partnerships, landgoederen, geschenken en trusts, onroerend goed transacties, employee benefit plannen en uitgestelde vergoedingen, staats-en lokale belastingen, en internationale fiscaliteit. De laatste cursus voor het afstuderen (fiscale problemen, Ruimtelijke Ordening en Current Issues) is ontworpen om kennis opgedaan in eerdere cursussen te integreren.

De MST faculteit is samengesteld uit deskundigen die achtergronden te combineren sterke academische met praktische ervaring, de studenten met de echte essentie van de fiscale praktijk. Het programma is ontworpen om studenten te voorzien van het equivalent van drie tot vijf jaar van de fiscale ervaring in een verfijnde fiscale klimaat.

De MST-programma wordt regelmatig geëvalueerd om na te houden met de dynamische veranderingen in de fiscale vak. Relatief kleine klassen zorgen voor een hoog niveau van interactie tussen studenten en docenten in een stimulerende klassikale omgeving. Als u geïnteresseerd bent om een ​​fiscale specialist, de Master of Science in de fiscaliteit Programma biedt u een intensieve, geconcentreerde leerervaring die u blootstellen aan de essentiële aspecten van belastingen en toestaan ​​dat een grondige exploratie in gebieden die van bijzonder belang zijn voor jou.

Laatst bijgewerkt op May 2011

Over de school

Seidman is de dynamische groeiende business school gelegen in het hart van een grotere Grand Rapids bedrijfsleven. De 68 full-time Ph.D. faculteit zijn gewijd aan het helpen van onze studenten en onze ... Lees meer

Seidman is de dynamische groeiende business school gelegen in het hart van een grotere Grand Rapids bedrijfsleven. De 68 full-time Ph.D. faculteit zijn gewijd aan het helpen van onze studenten en onze zakelijke partners groeien en bloeien. Op Seidman ligt de focus op de toekomst. De veranderende technologie van de 21ste eeuw is omarmd in onze klaslokalen. De faculteit bereiden onze studenten voor hun plaats in de mondiale zakelijke omgeving. U kunt kijken op deze pagina, als een undergraduate of graduate student of u kunt een van de bedrijfsleiders op zoek naar expertise van onze faculteit of onze bedrijfsmiddelen. Lokale, nationale en internationale bedrijven betrekken de Seidman faculteit in consulting diensten, omdat meer dan 90% bezit doctoraten en hun onderzoek verschijnt in toonaangevende zakelijke tijdschriften, magazines, seminars en vakbladen. Faculteit in het bedrijfsleven te kijken naar de toekomst als ze zaken leren, het verlenen van bijstand, en de ontwikkeling van onderzoek. Toegewijd aan de behoeften van het bedrijfsleven door informatie te verstrekken diensten, de Small Business & Technology Development Center, op maat gemaakte onderzoek, en zonder kosten een time business counseling. Ook wordt steun verleend door middel van seminars en door programma's op basis van de Centers for Business Ethics, ondernemerschap, en Family Business. Visie Bekend zou worden als een gewenste bron van de afgestudeerden opgeleid tot een creatieve, geïntegreerde en multidisciplinaire benadering toe te passen voor het bedrijfsleven. Mission Statement De Seidman College of Business biedt een rigoureuze leeromgeving, met een student focus, een regionale betrokkenheid, en een mondiaal perspectief. In zijn onderwijs, wetenschap, en dienstverlenende activiteiten het College innoveert, is van toepassing van kennis, en integreert concepten. Lees Minder