De Master of Science in Information Systems Management (optimisme) is ontworpen om de dringende behoeften van de HR-managers in de informatiesystemen gebied aan te pakken met betrekking tot de vaardigheden van informatiesystemen managers. Afgestudeerden in staat om de in-house te beheren zal zijn en besteedt ontwikkeling van informatiesystemen en het uitvoeren van effectief als zowel producent en consument van informatiesystemen diensten. Programma afgestudeerden zullen professionele competenties die hen waardevolle medewerkers in cross-functionele teams die in staat zullen zijn om hun vaardigheden te vers te houden als de industrie ontwikkelt en met een duidelijk inzicht in hun rol als verantwoordelijke professionals in een complexe business, beleid zal maken, en sociale context te tonen . Programma afgestudeerden zullen verantwoordelijke en ethische professionals die de economische, organisatorische, politiek, en sociale aspecten van hun werk in deze dynamische en complexe gebied te begrijpen.

Diploma-eisen

Het programma bestaat uit zeven (7) kernvakken en vijf (5) keuzevakken. De keuzevakken bieden de mogelijkheid voor studenten om verdere competenties behandeld in de kern cursussen op basis van hun gebieden van belang te ontwikkelen.

Aanvragers van toelating tot het optimisme Program, die geen eerdere informatica achtergrond en waarvan bachelorgraden geen rekening gehouden met de volgende cursussen zijn verplicht om te nemen optimisme programma prerequisites.Core cursussen bieden studenten met de vaardigheden en kennis die alle informatiesystemen managers nodig hebben om te slagen .

Pre-optimisme Program

Studenten die mate hun bachelor hebben verdiend met minder dan 120 undergraduate krediet uur kan worden gegeven voorwaardelijke toelating tot het optimisme programma, op voorwaarde dat ze zich inschrijven in en met succes te voltooien de resterende credit-uren door te selecteren uit de Bachelor of Science in Computer Science (BCS) undergraduate opleidingen aangeboden bij VIU. Onder de 120 benodigde krediet uur, moet het optimisme programma voorwaarde cursussen worden vervuld. Voor het kiezen van Pre-optimisme cursussen, moeten de studenten hun academische adviseur die hen zal adviseren over de juiste koers selecties uit VIU's BCS-programma met inachtneming van optimisme programma vereisten te raadplegen. Succesvolle afronding van het Pre-optimisme cursussen zullen toestaan ​​dat deze studenten om de undergraduate credit uur eis van 120 te vullen en in te voeren in het programma.

Doelstellingen

Studenten zullen hun nieuw verworven kennis toe te passen voor uitdagingen op te lossen, maar ook leren:

  • Hoe de juiste software-systeem en service structuren te ontwerpen in reactie op de toepassing behoeften, organisatorische omgeving en de beschikbare onderdelen, gereedschappen of diensten.
  • Hoe de juiste ontwerpkeuzes als gevolg van het systeem en de service eigendom analyse te maken.
  • Business process management door middel van een progressie van analyse, ontwerp en optimalisatie in reactie op de behoeften van de organisatie.
  • Best practices voor planning, budgettering, planning en het leiden van informatiesystemen projecten en programma's.
  • Technieken voor het evalueren, boeiende en beheren van derden leveranciers.
  • Analyseer sociale en andere externe invloeden, samen met de relevante wet- en regelgeving, ethische en professionele vraagstukken in het bedrijfsleven en technische besluitvorming.
  • Effectieve communicatie technieken voor de technische, zakelijke en gebruiker publiek.
Opleiding te volgen in:
  • Engels

Zie 9 andere vakken van Virginia International University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
4 semesters
Voltijd
Prijs
26,136 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Einddatum