Lees de Officiële Beschrijving

Master of Science in de architectuur

BELANGRIJK: we accepteren momenteel geen nieuwe aanvraag voor ons Masters-programma. Neem regelmatig contact op met de afdeling om erachter te komen wanneer we de aanvragen weer accepteren.

Het MS ARCH-programma is een niet-professionele academische opleiding die een kans biedt voor gevorderde studie en onderzoek op gespecialiseerde deelgebieden van de architectuur. Het programma is bedoeld om graden met betrekking tot de gebouwde omgeving te begeleiden en te verbeteren en een basis te bieden voor diverse loopbaantrajecten, waaronder oefenen, onderzoeken, onderwijzen, raadplegen en binnengaan in een Ph.D. niveau programma.

De ideale student-kandidaat is een kritische denker die intens nieuwsgierig is naar de gebouwde omgeving, zich inzet voor positieve verandering, ecologisch gevoelig ontwerp en die niet bang is om risico's te nemen en de ontwerpschil op te dringen. Hoewel een undergraduate-diploma in architectuur niet vereist is, moeten aanvragers relevante achtergrond en ervaring aantonen, evenals de mogelijkheid om voortgezette academische studie te verrichten. Alle studenten moeten een portfolio indienen met grafische vaardigheden en ontwerpdenkenvaardigheden.

Het programma is 36 credits die je in drie semesters (herfst, lente, herfst) hebt gemaakt. Het MS ARCH-programma biedt afgestudeerden de kennis en leiderschapskwaliteiten die nodig zijn voor een succesvolle carrière in twee concentraties: technologie van architectuur en stedenbouw.

Alle studenten die aan het programma deelnemen, nemen een gemeenschappelijke kern, samengesteld uit twee seminarcursussen, elk ontworpen om onderzoek en kritisch denkvermogen te verbeteren. Studenten nemen ook een reeks cursussen, specifiek voor hun concentratie, die ofwel een onderzoeks- of ontwerpthesis omvat.

Concentraties

Urbanism

Dit curriculum behandelt een breed scala aan principes, waaronder; stedenbouwkundige ontwerptheorie en -planning, ruimtelijke analyse, ecologische strategieën, sociale ecologieën en gemeenschaps- en stadspraktijken en -strategieën.

Technology of Architecture (Sustainable Design)

Dit curriculum behandelt een breed scala aan principes, waaronder; wereldwijde duurzame ontwerpstrategieën, groene ontwerpconcepten en beoordelingssystemen, energie- en milieukwaliteit, materialen en samenstellen en analyse van gebouwprestaties.

Programma van de Studie

Studenten die een Master of Science in de architectuur volgen, moeten alle diploma-eisen invullen zoals uiteengezet in de huidige Graduate Catalogue.

Graduate assistentschappen

Beperkte en competitieve Graduate Assistant Ships zijn beschikbaar. Bezoek het Department of Architecture office (N Building, eerste verdieping) voor informatie.

Cursusschema's

Gebruik Owl Express Dynamic Schedule om te zoeken naar cursussen die worden aangeboden in het lopende of komende semester.

Graduate toepassing

De aanvaarding van het MS ARCH-programma is gebaseerd op de volgende criteria:

  • Bachelors Degree van een regionaal geaccrediteerde instelling in de architectuur, verbonden ontwerpdisciplines, engineering, humaniora en vrije kunsten.
  • GRE-scores: verbaal 159, kwantitatief 160, analytisch 3.5
  • Minimum Grade Point Average 3.0
  • Doelstelling: een beknopte beschrijving van het ontwerp van de student of onderzoeksinteresse (2 pagina's)
  • Ontwerpportfolio: aanvragers afkomstig van ontwerpdisciplines (15 pagina's in pdf-formaat).

Opmerking: Kandidaten met andere dan op ontwerpen gebaseerde graden kunnen, na evaluatie, worden verplicht om aanvullende cursussen te volgen.

TOELATINGSEISEN

  • Online Graduate Application - Er is een niet-terugbetaalbare $ 60 kosten van de aanvraag.
  • Afschriften - Officiële transcripties van elkaar College en / of universiteit die u hebt bezocht. Moet in een verzegelde envelop van de instelling zijn of rechtstreeks elektronisch van de instelling worden verzonden.
  • GRE Score-rapport - verzoek dat uw scores elektronisch worden verzonden naar KSU (schoolcode 5359). Er is geen afdelingscode nodig.
  • Statement of Purpose (Kan worden geüpload naar de online applicatie) - Een beknopte beschrijving van het ontwerp van de student of onderzoeksinteresse (2 pagina's).
  • Ontwerpportfolio - (kan worden geüpload naar de online applicatie) Aanvragers afkomstig van ontwerpdisciplines (15 pagina's in pdf-formaat).
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
3 semesters
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Einddatum
Feb. 29, 2020
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Feb. 29, 2020