Master of Science in Applied Exercise & Health Science

De Master of Science in Toegepaste Oefening en Gezondheidswetenschappen (AEHS) is een 36 semester durend graduaatprogramma in bewegingswetenschappen dat concentraties biedt in Oefenfysiologie of Sportmanagement.

Het programma kan worden voltooid als een full-time student gedurende vier opeenvolgende semesters of over een langere periode als een deeltijdstudent. De meeste programma lessen worden gepland in de late middag en vroege avond, zodat werkende professionals om geavanceerde voorbereiding met een minimale verstoring van de lopende carrière verplichtingen na te streven. Het curriculum bestaat uit een Programma Core (9 uur), een concentratie Core (15 uur) in een van beide inspanningsfysiologie of Sport Management, een Capstone Experience (3-9 uur), en goedgekeurd keuzevakken (3-9 uur).

 • Een programma van 36 semesteruren met een concentratie in inspanningsfysiologie of sportmanagement
 • Een keuze uit drie sluitsteenbelevingen die aansluiten bij de doelen van de studentloopbaan
 • Voltijd- en deeltijdregistratie-opties met lessen één dag per week in de vroege avond
 • State-of-the-art gebouw met studiegebieden, computerlokalen, afstudeerruimtes en besloten groepsbijeenkomsten voor studenten
 • Graduate Research Assistant mogelijkheden beschikbaar
 • Ervaringen uit de praktijk in lokale, nationale en internationale sport- en sportorganisaties
 • Instructie in ons state-of-the-art menselijk prestatielaboratorium

Toelating

Algemene vereisten

 • Baccalaureaat of gelijkwaardig in de uitoefening van wetenschap, sport management, of andere relevante veld uit een landelijk erkende instelling met een grote GPA van ten minste 3,0.
 • Aanvragers uit andere disciplines of aanverwante gebieden komen in aanmerking voor toelating met bewijs van fundamentele cursussen met betrekking tot de graad. Werkervaring op het gebied kan voldoende achtergrond om de toegang tot het programma toezicht te bieden.
 • International aanvragers zijn onderworpen aan de eisen van de universiteit voor toelating.
 • Een gecombineerde totale score van 290 (nieuwe schaal) of hoger in de verbale en kwantitatieve categorieën aan de General Test van de Graduate Record Examination wordt verwacht. Een hogere GPA of andere compenserende factoren kunnen lagere GRE-scores compenseren.
 • Een formele verklaring van persoonlijke doelen voor het programma.
 • Twee referenties (bij voorkeur van de academische bronnen).
 • Een student mag maximaal negen semester uur graduate krediet van andere nationaal erkende instellingen. Over te dragen, moeten cursussen van andere instellingen komen overeen met Kennesaw State University MS AEHS curriculum. De student moet bieden cursus beschrijving en syllabus ter overweging en het bedrag van het verleende krediet zal worden op het oordeel van de opleidingsdirecteur. Een minimum graad van "B" moeten zijn ontvangen in de cursus en de cursus werk mag niet meer dan vijf jaar oud zijn. Zie de afgestudeerde programmacoördinator om de overdracht te starten.

Leerplan

Alle studenten nemen een fundamentele kern van cursussen gericht op onderzoeksmethoden, statistische analyse, en administratieve vaardigheden. Studenten kiezen een gebied van concentratie voor verdere studie in een van beide inspanningsfysiologie of Sport Management, en dan afsluiten met een sluitstuk ervaring van toepassing is op hun concentratie. Het curriculum is ontworpen om flexibel om de unieke carrière doelen van de studenten te ontmoeten te zijn.

De Exercise Physiology-concentratie richt zich op de fysiologische reacties / aanpassingen om te oefenen door laboratoriumactiviteiten en blootstelling aan onderzoek. De typische Inspanningsfysiologie student zal de kern, concentratie en keuzevakken tijdens alle semesters van het programma. Voor het sluitstuk ervaring, de studenten meestal kiezen uit een toegepast project in één semester afgerond, of een research-intensieve scriptie afgerond over twee semesters. De optie bestuurlijke ervaring in het veld is ook beschikbaar.

De sportmanagementconcentratie richt zich op sport en de sportindustrie door het bestuderen van managementprincipes en deelname aan toegepaste ervaringen om zich voor te bereiden op een loopbaan in de sport-, recreatie- en fitnessindustrie. De typische Sport Management student zal de kern, concentratie en keuzevakken voorafgaand aan de laatste semester van het programma te nemen. Het laatste semester wordt afgesloten met een full-time administratieve veld ervaring in een sportorganisatie als een sluitstuk project. Het programma biedt ook project scriptie opties voor studenten die liever een-onderzoek richtte zich sluitstuk ervaring.

Programma Core (9 uur)

 • EHS 6100 - Onderzoeksmethoden in sport en beweging
 • EHS 6200 - Statistische methoden in sport en beweging
 • EHS 6300 - Leiderschap en administratie bij sport en bewegen

Selecteer één Concentratie (15 uur)

Inspanningsfysiologie Concentratie

 • EHS 6510 - Geavanceerde trainingsfysiologie
 • EHS 6520 - Oefeningspsychologie
 • EHS 6530 - Gevorderde laboratoriumtechnieken in bewegingsfysiologie
 • EHS 6540 - Bioenergetic en Neuromuscular Aspects of Exercise
 • EHS 6550 - Cardiovasculaire en klinische fysiologie

Sport Management Concentratie

 • EHS 6410 - Trends en problemen in sport en bewegen
 • EHS 6420 - Sportsponsoring en promotie
 • EHS 6430 - Geavanceerde sporteconomie
 • EHS 6440 - Sportmedia en communicatie
 • EHS 6450 - Sportfaciliteit en evenementenbeheer

Keuzevakken (3-9 uur)

 • EHS 7410 - Sport en de wet
 • EHS 7510 - Epidemiologie
 • EHS 7520 - Geavanceerde sterkte en conditionering
 • EHS 7530 - Toegepaste kinesiologie en biomechanica
 • EHS 7540 - Milieufysiologie
 • EHS 7750 - Speciale onderwerpen in toegepaste oefeningen en gezondheidswetenschappen
 • EHS 7760 - Gerichte studie over toegepaste oefeningen en gezondheidswetenschappen

Capstone Experience (3-9 uur, kies dan een ervaring)

 • EHS 7800 - Administratieve veldervaring (3-9 uur cursus met variabele studiepunten)
 • EHS 7850 - Masterproject in toegepaste oefeningen en gezondheidswetenschappen (3 uur)
 • EHS 7900 - Masterproef (6 uur, cursus van 3 uur herhaald over twee semesters)

Financiële steun

Afgestudeerde onderzoeksassistenten

Elk academiejaar selecteert het departement Bewegingswetenschappen en Sportmanagement ten minste vier studenten voor posities in Graduate Research Assistant (GRA). Deze afspraken kunnen voor een of twee semesters zijn. GRA-werkopdrachten zijn bij individuele faculteitsleden, in een van onze onderzoekslaboratoria, of helpen bij cursusinstructie. Normaal gesproken zijn studenten ingehuurd tussen juni-augustus voor herfst semester en oktober-januari voor het voorjaar semester.

Sluitstuk ervaring

Het hoogtepunt van het programma Applied Exercise and Health Science is een Capstone Experience van 3 tot 9 kredieturen.

Studenten selecteren een van de volgende drie opties:

1. EHS 7800 Administratieve veldervaring (3-9 uur, variabele credit course)

De administratieve veldervaring is een ervaring van 120-360 uur (afhankelijk van selectie van het credituur) in een goedgekeurde omgeving waar studenten de mogelijkheid hebben om hun administratieve en toezichthoudende vaardigheden te verbeteren. Studenten werken rechtstreeks onder de supervisie van een afgestudeerd faculteitslid en een on-site begeleider op de internetsite. Alle studenten zijn verantwoordelijk voor de voltooiing van een project waarmee ze hun academische voorbereiding kunnen integreren door middel van probleemoplossing of programma-implementatie in een werkplek. Deze cursus wordt beoordeeld op een voldoende / onvoldoende basis.

2. EHS 7850 Masterproject in AEHS (3 uur)

Het masterproject is een sluitsteenervaring die leidt tot de ontwikkeling van een bewegingswetenschap en / of gezondheidsbevorderende product. Dit product kan een van de vele vormen hebben, zoals een publiceerbaar tijdschriftartikel, onderwijshulp, instructievideo, programma- of faciliteitsontwikkeling, website, online cursusmateriaal, laboratoriumhandleiding, curriculumontwikkeling, enz. Studenten zullen direct werken onder toezicht van een afgestudeerde faculteitslid. Deze cursus wordt beoordeeld op een voldoende / onvoldoende basis.

3. EHS 7900 Masterproef (3 uur), één keer herhalen

De op onderzoek gebaseerde Master's Thesis is een sluitsteen ervaring die leidt tot de ontwikkeling en het schrijven van een scriptie onder de supervisie van een afgestudeerd faculteitslid en het toezicht op een thesiscommissie bestaande uit ten minste twee extra afgestudeerden faculteit. De masterproef (EHS 7900) wordt eenmaal herhaald; daarom zijn er minimaal twee opeenvolgende semesters nodig om te voltooien. Tijdens het eerste semester zullen studenten het onderzoeksprogramma ontwikkelen met de voorgestelde titel, achtergrondinformatie over het onderwerp, literatuuroverzicht en een beschrijving van de wetenschappelijke methoden die zullen worden gebruikt voor het onderzoek. Daarnaast zijn studenten verplicht om de goedkeuring van de KSU Institutional Review Board (IRB) in te vullen voor het gebruik van mensen, indien van toepassing. Tijdens het tweede semester voltooien de studenten de gegevensverzameling, -analyse, -verslag en -verdediging van het proefschrift. Deze cursus wordt beoordeeld op een voldoende / onvoldoende basis.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 20 andere vakken van Kennesaw State University »

Deze cursus is Campus gesitueerd
Duration
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Prijs
290 USD
Op locaties
Op datum
Einddatum
aug 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
aug 31, 2020
Aanmeldingslimiet
Einddatum
dec 31, 2020