Lees de Officiële Beschrijving

Master of Science in Information Systems Management

De Information Systems Management programma biedt studenten de mogelijkheid om geavanceerde technieken, huidige trends en toekomstige richtingen in beheer van informatiesystemen te verkennen. Ons doel is u te helpen jezelf te onderscheiden in uw vakgebied en ga door naar een positie van grotere verantwoordelijkheid binnen uw organisatie.

Na het afronden van het programma, zal u de vaardigheden en kennis voor het ontwerpen, implementeren en beheren van IT-gebaseerde business oplossingen-de vaardigheden die nodig zijn voor de hedendaagse IT-industrie. Deze vaardigheden en kennis zal u toelaten om een ​​concurrentievoordeel te behalen en te zorgen voor een blijvende groei en het succes van uw organisatie.

De verwachting is dat afgestudeerden van de MSISM programma in staat om posities van leiderschap en management in de industrie, het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs op zich te nemen.

Afgestudeerden van ons programma zijn gegaan naar leidinggevende functies in het bedrijfsleven, financiën, onderwijs, en het bedrijfsleven aannemen.

Opleiding te volgen in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
17 maanden
Voltijd
Prijs
450 USD
per eenheid
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019