Master of science: begeleiding en maatschappelijk werk

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science: Counseling en Maatschappelijk Werk MSc Counselling and Social Work Credits Vereiste: 51


De Master of Science in Counselling en Maatschappelijk Werk is ontworpen om de samenleving uit te rusten met vaardigheden om te reageren op de behoeften van de school gemeenschap en de samenleving als geheel. In reactie op de maatschappelijke veranderingen die van invloed zijn op het leven van de studenten, dit programma bereidt professionals die zal zich richten op een breed scala van diensten aan een steeds meer diverse groep van stakeholders. Het programma richt zich op mensen met een Bachelor's Degree in sociale en gedragsmatige studies en beslaat twee (2) jaar, met inbegrip van de zomer sessies.

RATIONALE


Om de leerlingen, de ouders en de maatschappij te ontmoeten en effectief om te gaan met de bestaande maatschappelijke uitdagingen voor te bereiden, heeft de Mico University College ondernomen om change agents trainen. Dit programma is van plan om personen voor te bereiden op de school counselors en sociale agenten die goed wordt geïnformeerd en gemotiveerd zijn.

DOELSTELLINGEN


Na voltooiing van de Master of Science in School Counselling and Social Work, zal afgestudeerden in staat zijn om:

 • Doeltreffend te werken in de begeleiding kinderen, hun families en andere individuen en groepen.
 • Gebruik de kennis en vaardigheden opgedaan door onderzoek, lezingen, seminars en praktische ervaringen om begeleidingsprogramma's in scholen en gemeenschappen te implementeren.
 • Modelleren en vertonen een hoge mate van professionaliteit door middel van effectieve communicatie, teamwork, vertrouwelijkheid, empathie en persoonlijke ontwikkeling.
 • Beoordelen, interpreteren en behandelen studenten, erkennen en respecteren de verschillen in cultuur, waarden en achtergronden.
 • Verken hedendaagse problemen in kind therapie en worden uitgerust met een geluid onder-status van het kind en de ontwikkeling in de adolescentie.
 • Leiding geven aan scholen en maatschappelijke organisaties op het gebied van de ontwikkeling van het kind door middel van: Professionele ontwikkeling, workshops, seminars, conferenties, etc.
 • Implementeren van programma's om de emotionele, fysieke, sociale en financiële behoeften van kinderen, ouders en anderen te pakken
.

OVERZICHT

De Master of Science Degree in School Counselling en Maatschappelijk Werk is ontworpen om schooladviseurs met de vaardigheden en kennis die lokaal relevant zijn, regionaal en wereldwijd uit te rusten.

De deelnemers zullen worden uitgerust met de nodige strategieën en vaardigheden om effectief invloed kinderen en volwassenen holistisch, tot stand brengen van betekenisvolle veranderingen in hun leven.

Kandidaten zullen worden blootgesteld aan de diversiteit en het unieke karakter van de studenten, opdrachtgevers, hun families en gemeenschappen om hun empowerment.

Toelatingseisen

 • Een ingevuld toelating aanvraagformulier.
 • Officiële transcripties van alle eerder bijgewoond hogescholen en universiteiten.
 • Bewijs van geldige bachelor's degree (Certificate)
 • Twee brieven van aanbeveling: Men moet van School Administrator, die kunnen getuigen van de prestaties en de werkhouding van verzoeksters.
 • Een persoonlijke toelichting van het doel / Development Goals (250 woorden) getyped doublespaced, lettergrootte 12.
 • Aankomende studenten zullen worden uitgenodigd om deel te nemen aan een interview.
 • Alle geslaagde kandidaten wordt verwacht dat zij de verplichte counseling sessies met een gecertificeerde begeleider wonen. Verslag van de sessie zal een deel van de kandidaten 'plaat en het profiel vormen.

Les-en collegegeld

Collegegeld wordt berekend per credit, met tarieven onder voorbehoud van jaarlijks veranderen. Verplichte University vergoedingen worden toegevoegd voor de diverse items. Studenten zijn verplicht om bedragen volledig te voldoen, maar een betaling plan is meestal verkrijgbaar bij de financiële administratie. De huidige vergoeding per credit is $ 16,000.00 en studenten wordt verwacht dat zij een minimum van 9 studiepunten per semester te streven.

Uiterste datum voor indiening: Neem contact op met de Graduate School of Education.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the ... Lees meer

MICO UNIVERSITY COLLEGE is registered by the University Council of Jamaica ( UCJ ) to provide teacher education at the graduate degree level. It should be noted that this programme is approved by the University Council of Jamaica ( UCJ ). Lees Minder