Master of Science (technologie)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science (Technology)

Een Master of Science (Technology) is normaal gesproken een tweejarige geavanceerde programma van de studie, die voortbouwt op je kennis van de BSc (Tech) graad. Het is vergelijkbaar met de MSc, maar heeft twee belangrijke verschillen - het combineert geleerd papier met een toegepaste of industriële basis van onderzoek scriptie of proefschrift, en het bevat twee papers over industriële technologie en innovatie.

De Master of Science (Techniek) (MSc (Tech)) graad wordt u voorzien van geavanceerde technische vaardigheden beschikt om uw gebied van specialisatie relevant. Het geeft je een grote diepte en de breedte van de kennis van wetenschap en technologie te geven, in het bijzonder met betrekking tot technologische vraagstukken in de industriële sector van de Nieuw-Zeelandse economie.

Studie een MSc (Tech) bij Waikato University en u zult genieten van meer lab en veldwerk, meer een-op-een tijd met topwetenschappers en toegang tot onderzoek van wereldklasse apparatuur. Onze grote industrie contacten betekent ook spannende samenwerkingen met lokale, nationale en internationale bedrijven en organisaties.

gerelateerde onderwerpen

Studenten die zich inschrijven in een MSc (Tech) via de faculteit Science & Engineering kunnen studeren Biologische Wetenschappen, Scheikunde, Aardwetenschappen, elektronica, materialen en Processing of Physics.

Inrichting

De Universiteit van Waikato's School of Science is de thuisbasis van een suite van de goed uitgeruste, world-class laboratoria. U krijgt de gelegenheid om complexe onderzoek apparatuur en faciliteiten, zoals gebruiken NMR spectroscopie, DNA sequencing en Universiteit van Waikato Herbarium (WAIK).

Bouw een succesvolle carrière

Afgestudeerden van deze opleiding zijn goed voorbereid op een baan in het bedrijfsleven als gevolg van de combinatie van wetenschap en het beheer van documenten bestudeerd. U kunt werk vinden in een breed scala van wetenschap gerelateerde industrieën.

Carrièremogelijkheden

  • Lokale en Regionale Raad
  • Crown Research Institutes
  • energiebedrijven
  • Environmental Agencies
  • Overheidsinstanties
  • Biomedische / Pharmaceutical Industries
  • Private Research Bedrijven
  • Food and Dairy Industries
  • Landbouw en Visserij

Praktische ervaring

Je zult meer tijd besteden aan het zetten de theorie in de praktijk in de laboratoria en in het veld. Kleinere klassen in geleerd papers betekent meer één-op-één keer met gerenommeerde academici.

De Universiteit van Waikato beschikt ook over uitstekende industrie samenwerkingsverbanden met organisaties zoals NIWA, AgResearch, Plant and Food Research en Landcare Research. Deze sterke relaties genereren van een groot aantal onderzoeksprojecten voor MSc (Tech) studenten, die in staat zijn om te werken aan echte problemen met een echte opdrachtgever.

Toelating en inschrijving

Toelating vereist een relevante HBO-niveau diploma of gelijkwaardig. Nadat u zich heeft aangemeld om te studeren bij ons bent u van harte welkom bij een van onze senior academici die zullen helpen adviseren over je studie op basis van uw doelen en eerdere ervaringen te spreken. Dit zal ervoor zorgen dat u alle steun en advies die u nodig heeft om te slagen in je studie. Raadpleeg onze Graduate Handbook voor meer informatie over het betrokken personeel. Raadpleeg de relevante regelgeving in de Universiteit van Waikato Calendar voor de officiële details van de toelating en diploma-eisen, beschikbare onderwerpen, cum laude in aanmerking te komen en nog veel meer.

Als u niet de juiste kwalificaties die vereist zijn voor de directe invoer te houden, kunt u in aanmerking komen voor een traject via een postgraduaat getuigschrift of diploma. Neem contact op met de faculteit voor advies over de mogelijkheden.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder