Master of Science (ms) in finance

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Science (MS) in Finance

&nbsp

De Master of Science (MS) in de financiële wereld is ontworpen om kwantitatief en volledig onderzoek van de financiële gebied kan worden voorzien. Studenten zullen vooraf door middel van corporate finance, investeringen, en marktinstrumenten en instellingen. Daarnaast zullen studenten ervaren een aanzienlijke blootstelling aan de ondersteuning van cursussen in de nauw verwante gebied van boekhouding en economie. Een sluitstuk ervaring zal binden samen de belangrijkste financiële onderwerpen en bloot studenten de literatuur, en de analyse daarvan, die relevant zijn voor het veld. Na een uitgebreid onderzoek van het veld, kan de student kiezen hun keuzevakken om hun specifieke carrière doelen te voldoen.

&nbsp

Programma Curriculum


De MS in de financiële wereld vereist succesvolle afronding van 36 krediet uur inclusief 27 benodigde krediet uur en 9 uur krediet van keuzevakken.


De volgende cursussen zijn nodig voor de MS in de financiële wereld:

 • BUSN 6070 Management Accounting
 • BUSN 6120 Bedrijfseconomie
 • FINC 5000 Finance
 • FINC 5210 Investments
 • FINC 5810 Capital Budgeting en Corporate Investments
 • FINC 5830 instellingen en financiële markten
 • FINC 5840 International Finance
 • FINC 5880 Advanced Corporate Finance
 • FINC 6290 financiële strategieën


Daarnaast zullen studenten volledige credit 9 uur van gradu aten keuzevakken (= 3 gangen).

&nbsp

Vereisten:

 • BUSN 5600 Accounting Theorie en praktijk
 • BUSN 5620 De huidige economische analyse
 • BUSN 5760 Toegepaste Business Statistics

&nbsp

Let op: Programma voorwaarden dienen te worden afgerond voor het begin van cursus-werk voor de MS in Finance voor de studenten die niet over vereiste vakken (of een geschikte gelijkwaardig) afgerond binnen vijf jaar na het invoeren van het programma en hebben verdiend een graad van B of beter. Als de approprate vereiste inhoud van de cursus was voltooid langer dan vijf jaar voorafgaand aan het invoeren van de programma, zal de afdeling kan een verklaring van afstand als de student aantoont hun beheersing van de content gebied door met succes voltooien van een waiver onderzoek. De voorwaarde cursussen BUSN 5600 en 5620 BUSN kan niet tellen als keuzevakken in de 36-credit-uren MS in te financieren.

&nbsp

Meer informatie op: http://www.webster.ac. bij / business-en-management / master-science-ms-finance

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

With its home campus in St. Louis, Missouri (USA), Webster University is a worldwide institution committed to delivering high-quality learning experiences that transform students for global citizenshi ... Lees meer

With its home campus in St. Louis, Missouri (USA), Webster University is a worldwide institution committed to delivering high-quality learning experiences that transform students for global citizenship and individual excellence. Founded in 1915, Webster offers undergraduate, graduate, and MBA degree programs, as well as a global network of more than 100 campuses in 8 countries (Austria, China, Ghana, Greece, Switzerland, Thailand, The Netherlands, United States) on 4 continents. Its 20,000-plus student population represents almost 150 nationalities. Webster is one of the most diverse and global universities in the world. Lees Minder