Master of Philosophy (electromaterials)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Master of Philosophy (Electromaterials) biedt unieke onderzoekstraining om u uit te rusten voor een reeks spannende toekomstcarrières. Het biedt zowel een weg naar toekomstige PhD-studies als training voor toekomstige banen in de energie-, productie- en gezondheidsarena's.

Dit is uw kans om nieuwe materialen te ontdekken en slimme apparaten te ontwikkelen om te helpen bij het oplossen van een aantal van de meest uitdagende mondiale problemen van vandaag.

Als student in de wereld-eerste Master of Philosophy (Electromaterials) cursus, zal je studie handig zijn - het ontdekken van nieuwe materialen, gebruik van topkwalificatie technieken en het monteren van nieuwe materialen in elektrochemische apparaten voor toepassingen in schone energie, gezondheid of geavanceerde fabricage. Je zult werken met toonaangevende, wereldwijd gerenommeerde onderzoekers in electromaterials door het ARC Centre of Excellence voor Electromaterials Science.

Deakin University en de Universiteit van Wollongong hebben samen deze unieke kans aangeboden. U zult kiezen uit diverse unieke onderzoeksprojecten - van medische bionics tot duurzame energieopwekking, robotische handen tot zonnewatersplitsing en de volgende generatie batterijontwerpen. Daarnaast worden de kernenheden live tussen de twee campussen gestreamd, zodat u het beste van beide werelden krijgt.

Lees meer over hoe je een rol kan spelen bij de ontwikkeling van oplossingen voor mondiale vraagstukken door middel van de Master of Philosophy (Electromaterials).

Cursusregels

De cursus omvat in totaal 16 creditpunten, inclusief

  • Jaar 1 - 2 kernenheden, 2 keuzevakken ** en Onderzoekseenheid (8 studiepunten)
  • Jaar 2 - onderzoeksproject en proefschrift (8 studiepunten)

Jaar 1

FME801 - Elektromaterialen Synthese en karakterisering

FME802 - Elektromaterialen Fabricage en Toepassing

FMR801 - Onderzoeksproefschrift

** Keuzevakken kunnen worden genomen op de Universiteit van Deakin of Universiteit van Wollongong en worden geselecteerd in overleg met uw leidinggevende.

Jaar 2

FMR802 - Onderzoeksproefschrift

Cursusstructuur

Wanneer aanvragers op basis van een diploma worden toegelaten die geen onderzoeksopleidingsonderdeel bevat, is het verplicht voor die student om een ​​onderzoeksopleiding te volgen in het kader van hun opleidingskenmerk.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Deakin University is a top-rated university with world-class graduates. Deakin is ranked in the top 3% of universities worldwide and has a strong reputation for student satisfaction.

Deakin University is a top-rated university with world-class graduates. Deakin is ranked in the top 3% of universities worldwide and has a strong reputation for student satisfaction. Lees Minder
Burwood , Wollongong , Melbourne + 2 Meer Minder