Master of Music

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Music

Studeren voor een Master of Music bij Waikato geeft je de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​muzikale carrière na te streven en het werk als professioneel muzikant. U zult zich richten op muzikale compositie of muzikale prestaties.

De Master of Music (MMus) is bedoeld voor studenten die al een Honours-niveau kwalificatie in Music hebt opgedaan. Het is een geavanceerde, eenjarige programma van de studie. Je wordt begeleid door experts die u begeleidt in individuele sessies. U zult aanzienlijke-sized taken gericht op uw gekozen gebied van specialty. Tijdens dit proces, zult u uw vaardigheden en expertise te ontwikkelen, en vertonen een goed begrip van de inhoud van je werk. U zult ook de ontwikkeling van de kenmerken die u nodig hebt om te werken in dit gebied.

Is uw passie voor het uitvoeren van muziek? Tijdens uw MMus, leert u hoe te werken aan een publiek muzikaal overweging, tot en met de werkelijke prestaties. Dit proces omvat planning en voorbereiding, de integratie van muziek onderzoek met de prestaties, en je vaardigheden te ontwikkelen om te kunnen elke stap in de aanloop naar uw overweging te tonen.

Bent u meer geïnteresseerd in de samenstelling? Je krijgt de kans om een ​​aanzienlijke hoeveelheid originele muziek te creëren worden gegeven. U vindt de vaardigheden te ontwikkelen om muziek te schrijven naar een professionele standaard, die geschikt zijn om te worden uitgevoerd in het openbaar op een concert of een soortgelijk evenement.

Links met muziek Professionals en Verenigingen

Als je studeert voor uw MMus bij Waikato, zult u mogelijkheden om te netwerken met beroepsgroepen werkzaam in de muziekindustrie hebben. U zult in staat zijn om deel te nemen in je muzikale veld en dit zal helpen groeien als professioneel muzikant.

Bent u geïnteresseerd in orkestwerk? Waikato MMus programma heeft banden met de New Zealand Symphony Orchestra, Trust Waikato Symphony Orchestra, Auckland Philharmonia Orchestra en het Opus Orchestra. Er zijn banden met Chamber Music New Zealand en Opera Nieuw-Zeeland. In termen van lokale groepen, Waikato heeft banden met de Hamilton School of Instrumental Music, de Hamilton Community Center of Music, de Waikato Museum Concert Series, Kunst Waikato en Hamilton Civic Choir.

Voor zover andere muziek-gerelateerde groepen en verenigingen gaan, Waikato heeft verbindingen met Atoll Records, Nieuw-Zeeland Instituut van de Leraren van de Muziek, Radio Nieuw-Zeeland Concert, de Composers Vereniging van Nieuw-Zeeland en de Nieuw-Zeelandse Music examencommissie.

Er zijn banden met internationale organisaties, waaronder uitgeverijen: de Computer Music Journal (MIT Press, USA), Australasia Computer Music Association, Electronic Music Foundation (USA) en de Sonic Arts Network (UK). Ook uit het buitenland, zijn er links naar Oxford Music on Line (Oxford Uni Press), Cambridge, Verenigd Koninkrijk, St Paul's Concert Series, Herne Hill, Londen, de Interlochen Arts Academy, de VS en het Australische Centre for Interactive Design - Queensland Conservatorium of Music .

Carrièremogelijkheden

Tegen het einde van uw MMus, zult u werken op een professioneel niveau in uw vakgebied. Als uw passie is de prestaties, kunt u ervoor kiezen om een ​​carrière als studiomuzikant of solo performer, in een kamer groep of orkest, of experimentele of theatraal werk te doen. U kunt ervoor kiezen om door te gaan om te werken in de omroep of in radio, televisie of opnemen productie. Misschien wilt u in de film of video muziek productie, of in multi-media creatie aan het werk. Je zou als alternatief werken als musical director of producent.

U kunt uw MMus gebruiken om te werken in een rol als arts administrator, communicatie coördinator of in community development (voor inheemse overheden). U kunt houden om te werken in human-computer interface ontwikkeling of als opvoeder, in de primaire, secundaire of tertiaire sector. Misschien wil je aan de slag als journalist of als bibliothecaris of informatie consultant en muziek technicus.

Toelating en inschrijving

Na de succesvolle afronding van de BMus (Hons) die u van toepassing kunnen zijn om in te schrijven voor de Master of Music (MMus). Dit diploma wordt uitgereikt met klassen van eer. De MMus betreft een jaar full-time studie, of het equivalent in part-time studie.

Om te worden toegelaten tot de MMus, moet u een Bachelor of Music met Honours (of gelijkwaardig) hebben afgerond en moet met de beoordeling voldoende gemiddelde hebben bereikt - normaal een B + gemiddeld of beter.

Raadpleeg de Music Graduate adviseur voor specifieke toelatingscriteria.

MMus Regulations

Laatst bijgewerkt op May 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder