Master of Marketing (mmktg)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Marketing is een 18-maanden cursussen masters degree programma gericht op het helpen u om de vaardigheden en kennis die nodig is om een ​​carrière in marketing voort te zetten ontwikkelen. Afgestudeerden zullen een appreciatie van de hedendaagse marketing in een mondiale context en de mogelijkheid om marktkansen te identificeren en passende marketing strategieën te krijgen.

Loopbaanperspectieven

Met een Master of Marketing, zal afgestudeerden worden uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn voor een carrière in de marketing-en communicatie-industrie. Studenten kunnen een carrière in corporate, consulting of marktanalyse, onder andere opties na te streven.

Opleidingsstructuur

De Master of Marketing is een 18-maanden, 240-punten-programma bestudeerd over zes kwartalen. U zult core business courses bestuderen voordat we naar een set van gespecialiseerde marketing cursussen die zich richten op de hedendaagse marketing praktijk, marktanalyse, branding en strategie, alsmede relatiebeheer.

U vindt er ook vier professionele ontwikkeling modules te voltooien als een belangrijk onderdeel van je opleiding. Deze zal u uitrusten met de professionele vaardigheden die je nodig hebt om uw inzetbaarheid en succes in de zakenwereld te verbeteren.

Academische eisen

Om toegang te krijgen die je nodig hebt een bachelor diploma van een erkende universiteit te hebben afgerond of het leren instelling met het equivalent van ten minste een Nieuw-Zeelandse B gemiddeld in de meest gevorderde cursussen. Dit kan een diploma in het bedrijfsleven * of een niet-zakelijke diploma in een relevante discipline, zoals de kunsten, techniek, technologie of wetenschap.

Bij de beoordeling van uw aanvraag zullen wij rekening houden met de positie van de instelling waar u uw HBO-opleiding, alsmede de behaalde resultaten in de relevante onderwerpen rangen voltooid.

  • De kandidaten die in een undergraduate-diploma, die worden beschouwd als fundamenteel gelijk aan cursussen in dit programma gevorderde cursus (sen) hebben afgerond zal moeten vervangende cursus (sen) te voltooien. Advies zal van geval tot geval aan de studenten worden verstrekt.

Engels eisen

Onze Business Masters programma's worden volledig in het Engels. Je moet dus in staat zijn om te begrijpen, spreken en schrijven vloeiend Engels.

Om in aanmerking te komen voor de ingang, moet internationale studenten te bereiken: - Academic IELTS 6.5, zonder band minder dan 6,0, of; - TOEFL (paper-based) 575 (TWE 4.5), of; - TOEFL (internet-based) 90 (geschreven 21), of; - Foundation certificaat in het Engels voor academische doeleinden (FCertEAP) B-.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines.

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines. Lees Minder