Master of Management met een specialisatie in het bedrijfsleven (mmgt)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of Management is een 15-maanden cursussen masters degree programma gericht op u te voorzien van de praktische vaardigheden en netwerken om uw succesvolle binnenkomst in een business management georiënteerde carrière met het MKB te ondersteunen door middel van grotere bedrijven.

Loopbaanperspectieven

Ontworpen om waarde toe te voegen aan een HBO-opleiding, zal de Master of Management bereidt je voor op een carrière in het algemeen business. Afgestudeerden kunnen werk vinden in een breed scala van functies in de detailhandel, industrie en dienstverlenende bedrijven.

Opleidingsstructuur

De Master of Management met een specialisatie in Business is een 15-maand, 180-punten-programma bestudeerde meer dan vijf kwartalen. U zult core business courses te bestuderen alvorens over te gaan tot de Business specialisatie curriculum bestuderen.

U vindt er ook vier professionele ontwikkeling modules te voltooien als een belangrijk onderdeel van je opleiding. Deze zal u uitrusten met de professionele vaardigheden die je nodig hebt om uw inzetbaarheid en succes in de zakenwereld te verbeteren.

Academische eisen

Om toegang te krijgen die je nodig hebt een bachelor diploma van een erkende universiteit te hebben afgerond of het leren instelling met het equivalent van ten minste een Nieuw-Zeelandse B gemiddeld in de meest gevorderde cursussen. Dit kan een diploma in het bedrijfsleven * of een niet-zakelijke diploma in een relevante discipline, zoals de kunsten, techniek, technologie of wetenschap.

Bij de beoordeling van uw aanvraag zullen wij rekening houden met de positie van de instelling waar u uw HBO-opleiding, alsmede de behaalde resultaten in de relevante onderwerpen rangen voltooid.

  • De kandidaten die in een undergraduate-diploma, die worden beschouwd als fundamenteel gelijk aan cursussen in dit programma gevorderde cursus (sen) hebben afgerond zal moeten vervangende cursus (sen) te voltooien. Advies zal van geval tot geval aan de studenten worden verstrekt.

Engels eisen

Onze Business Masters programma's worden volledig in het Engels. Je moet dus in staat zijn om te begrijpen, spreken en schrijven vloeiend Engels.

Om in aanmerking te komen voor de ingang, moet internationale studenten te bereiken: - Academic IELTS 6.5, zonder band minder dan 6,0, of; - TOEFL (paper-based) 575 (TWE 4.5), of; - TOEFL (internet-based) 90 (geschreven 21), of; - Foundation certificaat in het Engels voor academische doeleinden (FCertEAP) B-.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines.

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines. Lees Minder