Master of Management in internationale hospitality management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Management in International Hospitality Management (MM-IHM)

Achtergrond en filosofie van het programma

De Master of Management in International Hospitality Management is gericht op zeer professionele afgestudeerden te produceren te worden toekomstige managers en ondernemers van hoge morele en ethische standaard.

Dit graduate programma onderging onlangs een herziening in zijn curriculum, als gevolg van de dynamische veranderingen in de toerisme en de horeca. Het programma beoogt ook dat de belangrijkste concepten en belangrijke kennis die muic afgestudeerden moeten verwerven, zodat ze kunnen begrijpen van de huidige industrie-omgevingen en zijn altijd bereid om te werken in de echte zakenwereld.

Doelstellingen van het programma

Het programma is gericht op de mogelijkheden van afgestudeerden te ontwikkelen om ervoor te zorgen dat zij:

  1. Zorg voor internationale hospitality management kennis en vaardigheden die effectief kan in de praktijk worden gebracht in een morele en ethische manier;
  2. Beschikken over de vaardigheden van creativiteit, kritische analyse, problem-based oplossen en situationele analyse om problemen aan te pakken en effectief uit te voeren;
  3. Word effectieve leiders in hun vakgebied en verbeteren van hun inter-persoonlijke relatie vaardigheden in internationale en hospitality management, en

Word bevoegde en ethische onderzoekers en geleerden, het ontwikkelen van academische producten van hoge kwaliteit die kan worden toegepast op het gebied van de internationale hospitality management.

MM Toelating Schema voor academisch jaar 2013-2014

Sessies 1 e 'Toelating (trimester 1/2013-14)

1. Open Huis zaterdag 13 juli 2013

2. Toepassing Periode tot maandag 05 augustus 2013

3. Toelatingsexamen / Interview zaterdag augustus 17,2013

4. Mededeling voor toelatingsexamen

Dinsdag 27 augustus 2013

5. Deelnemen & betaling 28 tot 30 augustus 2013

6. Nieuwe Student Orientation zaterdag 31 augustus 2013

7.Pre-course instructie aan Begint 02-14 september 2013

8. Instructie Begint maandag 16 september 2013

&nbsp

MM Toelating Schema voor academisch jaar 2013-2014

Sessies 2 e 'Toelating (trimester 3/2013-14)

1. Open Huis

Zaterdag 1 februari 2014

2. Toepassing Periode

Tot en met vrijdag 21 februari 2014

3. Toelatingsexamen / Interview

Zaterdag 1 maart 2014

4. Mededeling voor toelatingsexamen

Zaterdag 15 maart 2014

5. Deelnemen & betaling

17 tot 21 maart 2014

6. Nieuwe Student Orientation

Zaterdag 29 maart 2014

7. Pre-course Instructie aan Begint

01-19 april 2014

8.Instructie Begint

Maandag 21 april 2014

&nbsp

EEN MEERTALIGE OVERZICHT

Opgericht in 1986, Mahidol University International College (muic) was de eerste internationale Thailand bachelor opleiding aan een openbare universiteit, met haar missie om goed afgerond afgestudeerden die niet alleen deskundig in hun vakgebied, maar ook in staat om die kennis te gebruiken voor de productie van profiteren van de mensheid.

Muic heeft een sterke vrije kunsten focus en bevordert een lerende cultuur die haar studenten voorbereidt om te voldoen aan de uitdagingen van het leven en werken in een divers en geglobaliseerde wereld. Meer dan 3.200 studenten worden gegeven door een professionele full-en part-time docenten, 60 procent van hen zijn vreemdelingen, met een leerling-leraar ratio van 28:1.

De academische kalender is gebaseerd op een systeem van drie trimesters, met elk een looptijd van 12 weken, en een korte zomer sessie, waarin het college heeft 19 undergraduate opleidingen in de kunsten, wetenschappen en administratie, in aanvulling tot 22 minderjarigen, waaronder Chinees , Japans, Frans, Duits, Spaans en Thais.

Muic biedt ook twee masterprogramma's, een Master of Business Administration in Business Modeling en Ontwikkeling en een Master of Management in International Hospitality Management, naar eigen Graduate Center, gunstig gelegen in het hart van het zakelijke district van Bangkok.

In 2010 muic ontving de Best Practice Award voor haar uitwisselingsprogramma's van het ministerie van Thailand van Onderwijs in de erkenning van de bloeiende Study Abroad Program voor inkomende internationale studenten en uitgaande kandidaten.Het college heeft uitwisselingsovereenkomsten met meer dan 75 partner-universiteiten uit Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Azië en Oceanië, in aanvulling op informele afspraken met meer dan 100 universiteiten en onderwijsinstellingen over de hele wereld. Internationale studenten uit meer dan 45 landen vormen 15 procent van de student van de universiteit lichaam.

Muic verder verhoogd zijn regionale en internationale profiel door middel van haar Speciale Projecten Programma. Elk jaar meer dan 200 bezoekende student deel te nemen aan de korte termijn uitwisseling overeenkomsten, zoals formele instructie, conferenties, workshops, excursies en stages.

Gezien de uitdagingen van onze nieuwe wereld orde, kan een goed afgeronde opleiding niet langer beperkt blijven tot de klas instelling.De muic Student Association en haar satelliet van de clubs bieden een verscheidenheid aan activiteiten waarbij studenten kunnen de uitoefening van hun persoonlijke belangen in de sport, de martial arts, fietsen, debat, muziek, kunst, vrijwilligerswerk en business case studies, onder andere, die allen bijdragen aan hun inter-persoonlijke communicatie, teambuilding en leiderschap vaardigheden. Muic studenten ook deelnemen aan nationale, regionale en internationale conferenties, seminars en wedstrijden, waarbij zij zich kunnen ontwikkelen hun cross-culturele gevoeligheden.

De Thaise ministerie van Handel onlangs bekroond muic de Thailand Trust Markeer zover het voorbeeld van de hoogste internationale normen in het onderwijs. Deze award is een bevestiging van het engagement muic aan academische excellentie en internationalisme.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen ... Lees meer

In maart 1986 heeft de Universiteitsraad Mahidol officieel ingestemd met de vorming van een nieuwe internationale bacheloropleiding, de eerste van zijn soort bij een openbare universiteit, aangewezen op dat moment als de International Students opleiding (ISDP). Zes maanden later, in september l986, het programma verwelkomde de eerste klasse van de studenten. Het begin was bescheiden - de meeste begin meestal. De faciliteiten zijn gelegen op de tweede verdieping van het MU Social Science and Humanities Building, met 45 studenten, twee full-time en 20 part-time instructeurs, een vier-lid ondersteunend personeel, zeven grote aanbod in de wetenschappen en de Travel Industry management - en een overvloed van hoop en vastberadenheid. Tijdens de eerste jaren groeide ISDP en bloeide, zozeer zelfs dat het uiteindelijk nodig zijn eigen aparte voorzieningen. In 1992 ISDP officieel gewijd haar nieuwe gebouw, dat 486 studenten ondergebracht, en introduceerde twee extra majors in Business Administration and Food Science and Technology. Het jaar 1996 vormde een belangrijke mijlpaal. Met instemming van de Universiteitsraad Mahidol, werd ISDP officieel aangewezen Mahidol University International College (muic), waardoor het de volle gewicht en de gestalte van een faculteit. Twee jaar later, werd een zes verdiepingen tellend complex om meer dan 1.000 studenten tegemoet voltooid. Een nieuwe management stijl werd geïntroduceerd, in aanvulling op een uitbreiding van het academisch aanbod, extra stages, met inbegrip van de Salaya Pavilion Hotel en Training Center, een pre-college-programma en de vorming van kantoren die zowel studenten en alumni behoeften aangepakt. In de loop van de daaropvolgende jaren waren er bijkomende ontwikkelingen in het college academische, fysieke en sociale landschappen: een steeds groter student inschrijving, nieuwe belangrijke programma's, de bevordering van een levendige programma uitwisseling van studenten en een verdere uitbreiding van haar fysieke faciliteiten, waaronder een acht verdiepingen tellende uitbreiding. Na 26 jaar, muic biedt momenteel 19 undergraduate majors en 22 minderjarigen in de Kunsten, Wetenschappen en Management, samen met twee master opleidingen, ongeveer 3200 studenten. Bovendien is het college te anticiperen op een nog grotere ingeschreven studenten in de toekomst. Het is onlangs in opdracht van de bouw van een nieuw gebouw, in 2015 worden afgerond. Met deze nieuwe toevoeging muic in staat zal zijn om maximaal 4000 studenten. Inspelen op de uitdagingen van de nieuwe wereldorde zal voortgezet veerkracht en innovatie vereisen. De reis die begon meer dan twee decennia geleden is nog lang niet voorbij als Mahidol University International College blijft haar volledige middelen en energie inzetten voor het streven naar academische uitmuntendheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mr. Nutthaboon Pornratthanacharoen E-mail: nutthaboon.por@mahidol.ac.th Bel: +66818286209 Lees Minder