Master of Management / Bestuurskunde

University of Phoenix Online

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Management / Bestuurskunde

University of Phoenix Online

De Master of Management / Public Administration programma is ontworpen om de managementvaardigheden studenten nodig hebben om effectief te functioneren binnen een organisatie. Studenten leren om business concepten en praktijken die in dit programma om oplossingen voor specifieke leidinggevende situaties gevonden binnen de organisatorische omgeving te ontwikkelen synthetiseren. Aandachtspunten zijn de ontwikkeling van menselijk kapitaal, de uitvoering van organisatorische initiatieven, het beheer van conflicten, het bevorderen van creativiteit, innovatie door middel van organisatorische vormgeving en het beheer in een cross-culturele omgeving.

De Master of Management programma aan de Universiteit van Phoenix maakt gebruik van problem-based learning, waarbij studenten hun probleemoplossende vaardigheden te verfijnen, samen met hun communicatie, creativiteit, informatie-gebruik en kritische denkvaardigheden. Ze zijn beoordeeld op basis van hun gebruik van het probleemoplossend proces (die maakt gebruik van een algemene rubriek) alsook hun communicatie en kritische denkvaardigheden tijdens hun presentaties. Leren teams zullen de principes van benchmarking in het programma om de meest creatieve oplossingen onderzoek naar een probleem. Dit zal verrijken met de alternatieven die leerlingen beschouwen bij het evalueren mogelijke oplossingen voor de problemen.

In de MM / PA specialisatie, zullen de studenten te creëren complexe business problemen op te lossen scenario steunend op vaardigheden en competenties onder de knie tijdens het programma. Studenten ervaring opdoen in distillatie van een situatie in een goed gedefinieerde business probleem aan het management op basis van kansen te benutten voor een organisatie van hun keuze. Zij zijn van toepassing business tools en concepten aan een verscheidenheid van alternatieve oplossingen te analyseren en feedback zullen krijgen over de keuzes die zij maken. Ze verdedigen hun oplossingen en aan te bevelen een cursus van actie en op prestaties gebaseerde beoordelingsprocedure metrics voor de business probleem.

De MM / PA bestaat uit 45 krediet uur en omvat drie vaardigheid cursussen (MMPBL/501, MMPBL/502, MMPBL/503) die kan worden voldaan met behulp van initiële cursus werk. Studenten kunnen ook ervan afzien een extra negen credits met behulp van graduate cursussen en kunnen in aanmerking komen voor een 27-credit uur ingezetenschap.


Duur & Kosten
Deze cursus is Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Locations
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Phoenix, Arizona
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan