Master of International Business

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De bedrijfswereld vereist ervaren professionals met geavanceerde kennis op verschillende gebieden van effectief management, terwijl ze tegelijkertijd persoonlijke vaardigheden vereisen zoals flexibiliteit, aanpassingsvermogen, reflectie, vastberadenheid en creativiteit. Deze professionals moeten een breed scala aan managementtechnieken beheersen en gebruiken, inclusief het bewustzijn dat niet alleen de meest actuele theoretische kennis aanwezig is, maar ook de huidige marktrealiteit en trends in de bedrijfswereld.

De Master of International Business is een algemeen programma met een bijzondere focus op de internationale aspecten van management die nodig zijn in de hedendaagse bedrijfswereld. Het programma integreert studies op alle gebieden van bedrijfsactiviteiten in een zoektocht naar het ontwikkelen van de meest betrouwbare beleidslijnen en strategieën die de doelstellingen van een bedrijf in een internationale omgeving met succes bereiken.

Het MIB wordt ondersteund door de vier fundamentele elementen van een succesvolle internationale bedrijfseducatie, cruciaal voor het aangaan van rollen in multinationale en multiculturele bedrijven van vandaag die betrokken zijn bij de zich voortdurend ontwikkelende wereld van wereldwijde activiteiten:

 • Functionele methoden en technieken.
 • Persoonlijke ontwikkeling.
 • Het belang van strategische informatiebesluitvorming.
 • Creativiteit en innovatie.

Geen enkele ondernemer kan zijn volledige creatieve potentieel op zichzelf ontwikkelen. Met dit in gedachten combineert de MIB academische excellentie met een diepgaande praktische kennis van bedrijfs- en bedrijfsplanning. Daarnaast krijgen onze studenten ook een breed scala aan zakelijke bezoeken en vergaderingen, en lezingen met managers en topfunctionarissen van succesvolle bedrijven.

De student heeft de mogelijkheid, aan het einde van de schoolperiode in Barcelona of Madrid, om een verblijf van twee weken aan zijn verblijf in Pace University (New York) te voltooien.

106823_5.jpg

Redenen voor het nemen van EAE's Business School MIB (Master in International Business in Spanje)

 1. Residential Program in New York
  Aan het einde van de collegeperiode kun je een tweeweeks woonprogramma volgen over innovatie en waardecreatie bij Pace University (New York, VS). Dit residentiële programma is beschikbaar tegen een extra vergoeding.


 2. Internationaal Talentenprogramma
  Als uw doel internationale professionele ontwikkeling is, zult u de maximale zichtbaarheid krijgen van de multinationals die met EAE werken via de werkgelegenheidsworkshops en interviews met headhunters en internationale rekruteringsconsulenten.


 3. Zakelijke netwerken
  Vergaderingen met professionals van grote bedrijven en andere studenten, waarmee u uw netwerk van contacten kunt uitbreiden. In 2017 organiseerden we vergaderingen met leidinggevenden van bedrijven zoals Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA en Grupo Hero, om er maar een paar te noemen.


 4. Zakelijk spel
  Met deze simulator kunt u een beter begrip krijgen van de uitdagingen waarmee ondernemingen te maken hebben en uw capaciteiten op de proef stellen terwijl u in de schoenen van een ondernemer stapt.


 5. EAE-ondernemer
  Via onze business incubator helpen we u uw ondernemingsactiviteiten vorm te geven, te financieren en te begeleiden. EAE Lab biedt u de middelen en de omgeving die nodig zijn om u in staat te stellen uw concurrentievoordelen te bepalen en uw bedrijfsidee te ontwikkelen.
  106826_3.jpg

Toelatingsproces en diploma

Double Degree

Deelnemers die het programma met succes voltooien, ontvangen de kwalificatie van Master of International Business van de EAE Business School. Studenten die aan de vastgestelde academische vereisten voldoen, krijgen bovendien de Master of International Business

Om de door EAE en de universiteit uitgereikte kwalificaties te ontvangen, moeten deelnemers voldoen aan de eisen die door deze instellingen worden gesteld.


Toelatingsprocedure

Het belangrijkste doel van het toelatingsproces is om de geschiktheid van de kandidaten voor het programma te waarborgen door te kijken naar hun professionele ervaring en hun academische achtergrond.

Ons doel is dat alle deelnemers de ervaring die we bieden, optimaal benutten in een context waarin ze een langetermijnrelatie kunnen ontwikkelen met klasgenoten, docenten en alumni.

Bij het starten van het toelatingsproces moet het formulier worden ingevuld, zodat de academische commissie van EAE de aanvraag kan beoordelen. Als de beslissing van de Academische Commissie voor het gevraagde programma positief is, kan de kandidaat zijn inschrijving voltooien.

106724_admissing_process_eae_business_school_en_0.jpg

Carrièremogelijkheden

EAE's academische faculteit bestaat uit een uitstekend team van hoogleraren, universitaire docenten en zeer gerespecteerde professionals op dit gebied.

De academische faculteitsleden beschikken over een schat aan zakelijke ervaring, werkend als consultants, senior executives en adviseurs in zowel privébedrijven als openbare instellingen.

Dankzij deze evenwichtige basis van de ervaring uit eerste hand, verwerven deelnemers aan de Master of International Business echte kennis die voortdurend wordt bijgewerkt, ondersteund door een solide academische basis.

Laatst bijgewerkt op dec 2018

Over de school

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each ... Lees meer

EAE is an International Higher Management Education Institution. With 50 years’ experience as a Business School, EAE has been involved in the training of over 65,000 directors and professionals. Each year, participants from over 72 countries develop their skills at EAE, equipping them to perform roles of responsibility within the business and institutional world. Lees Minder
Barcelona , Madrid + 1 Meer Minder