Lees de Officiële Beschrijving

beschrijving specialiteiten

De tweede cyclus, die gespecialiseerd is in het internationale bedrijfsleven dienen te dragen meer geavanceerde en uitgebreid, in vergelijking met de eerste cyclus, kennis van de theorie en de praktijk van de onderneming in de internationale markt. In het licht van de processen van globalisering en regionalisering van de zakelijke omstandigheden om te concurreren in de wereldwijde markt evolueert. Om te slagen op internationale schaal onderneming die actief is op deze markt moeten deze trends onder ogen zien. Daarom is het noodzakelijk om de manager die zich tegen de uitdagingen van de kennis voor het begrijpen van problemen en taken die bij de uitvoering van de activiteiten op de internationale markten, maar ook beschikken over de mogelijkheid om beslissingen met betrekking tot de keuze van de strategie op buitenlandse markten te beheersen. Groot belang moet worden toegepast op de ontwikkeling van vaardigheden die voor de functie van de internationale manager.


Specialty internationale bedrijfsleven is een voortzetting van de studies van de economie van de buitenlandse handel werd opgericht in Poznan University of Economics in 1966. Meer dan 40 jaar ervaring met betrekking tot het gedrag van deze specialiteit (en voorheen richting) bijgedragen aan het ontstaan ​​van de docenten, waaronder zijn er ook de eerste van haar afgestudeerden, die een zeer hoog niveau van het onderwijs, hetgeen tot uiting komt, onder andere, de carrières van haar afgestudeerden garandeert.

Kennis en vaardigheden

Specialisatie is ontworpen om specialisten en managers van de verschillende niveaus van het management in alle bedrijven en instellingen onderhouden van economische betrekkingen met het buitenland om zelfstandig oplossen van professionele problemen in verband met het functioneren in een multiculturele omgeving en de verschillende rechtsstelsels en politieke bereiden. Bereidt te organiseren en leiden van het werk van multiculturele teams. Ook inbegrepen is de noodzaak om leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en strategische problemen in verband met de internationale omgeving op te lossen.


Het is raadzaam dat de kandidaat voor de tweede cyclus van deze specialiteit vloeiend in twee vreemde talen ten minste op het niveau B2 van het Europees Referentiekader voor Talen van de Raad van Europa. Hoog niveau van kennis van vreemde talen maakt toetreding tot het examen en het uitreiken van een certificaat van vreemde talen in het bedrijfsleven. Studie van Buitenlandse Talen aan de University of Economics in Poznan is uitgegroeid tot een erkend centrum voor de London Chamber of Commerce and Industry Affairs. het uitvoeren van onderzoeken van het Engels in Business Angielski en de krachten Onderzoek Centrum van de Parijse Kamer van Koophandel en Industrie. Ze zijn ook uitgevoerde proeven "Russische taal in Business", in samenwerking met de Russische Kamer van Koophandel.


Studenten die willen uitbreiden en hun vaardigheden te verbeteren hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de Student Scientific International Business "Synergy Group".
Er is ook de mogelijkheid om een ​​deel van hun studie te realiseren (1-2 semesters) aan een buitenlandse universiteit in het Erasmus-Socrates. Studies in het kader van dit programma opent een nieuwe kans om studie in het buitenland voort te zetten bij universiteiten, waaronder in het kader van overeenkomsten inzake dubbele diploma's van universiteiten in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.

De thematische gebieden van de geselecteerde objecten


De tweede cyclus zijn gericht op de overdracht van kennis naar leidinggevende vaardigheden te verbeteren, het uitbreiden van de kennis van de ontwikkelingen op de wereldmarkt, de kennis van de principes van het internationale bedrijfsleven, een beter begrip van het multiculturalisme vreemde omgeving en de impact ervan op de vorming van de beslissingen met betrekking tot de activiteiten in de mondiale markt te verdiepen. Gezien het bovenstaande is het programma gebaseerd specialiteit vier thematische blokken:

  • De processen van globalisering en regionalisering in de wereldeconomie - Aanbevolen onderwerpen: Internationale economische betrekkingen II, globalisering en regionalisering in de wereldeconomie, regionaal concurrentievermogen, grensoverschrijdende samenwerking, internationale betrekkingen in de regio Azië-Pacific,
  • International Finance - Speciale items: internationale financiële ondernemingen, internationale financiële strategieën, internationale investeringen, financiële analyse van valutaderivaten,
  • International business management - Speciale items: moderne marketing strategieën op buitenlandse markten, de internationale concurrentiepositie en het economisch beleid, leiderschap in de onderneming de internationale samenwerking in het internationale bedrijfsleven, de internationale human resource management, gedrag in organisaties in internationale bedrijven, het gedrag van de bedrijven in het internationale bedrijfsleven netwerken.
  • Ondersteuning van de internationale handel - Aanbevolen onderwerpen: internationaal publiekrecht, internationale logistiek, infrastructuur voorwaardelijk en het onderwerp van de internationale samenwerking, culturele determinanten van het internationale bedrijfsleven, offshoring beslissingen in internationale marketing.

Profiel van de afgestudeerde


De vraag naar specialisten op het gebied van het internationale bedrijfsleven rapporteerde een aantal Poolse en buitenlandse bedrijven, evenals overheidsinstellingen. Afronding specialisatie kunnen ze onder meer werk:

  • raden van bestuur van bedrijven die actief zijn export-import,
  • managementstructuren van multinationals,
  • economische organisaties en nationale overheden en internationale (EU)
  • buitenlandse missies (ambassades, consulaten, kantoren van de aankoop en de bevordering van de Poolse diplomatieke missies), alsmede het uitvoeren van activiteiten op internationaal niveau op zich.
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Poznan University of Economics and Business »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
2 jaar
Voltijd
Prijs
10,000 PLN
Studies over deze specialiteit worden betaald.
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019