Master of International Business

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Wereldwijde markten zijn van toenemend belang in alle sectoren van het bedrijfsleven. Een Master of International Business bouwt uw begrip van het internationale bedrijfsleven en de wereldwijde economie, evenals de rol van managers in deze context. Afgestudeerden zal klaar zijn voor rollen in organisaties met een globale visie, met inbegrip van joint ventures, import en export bedrijven, en andere bedrijven die zich bezighouden met internationale handel.

Of het nu komt vers van een bachelordiploma of terug te bestuderen van de beroepsbevolking, het tweejarige master zal u helpen bewegen in de internationale arena.

Mogelijkheden om in het buitenland te studeren, terwijl het bestuderen van onder andere uitwisselingsprogramma's voor studenten met onze partner universiteiten in meer dan 30 landen.

Engels taaleisen

IELTS (academische): minimale score van 6.5 met geen enkele individuele band score minder dan 6,0. TOEFL paper-based test: minimale score van 575 (minimum score van 5 in de Test van schriftelijke Engels).

TOEFL Internet-gebaseerde test: minimale score van 80 met minimale totale voor SLR 18, W 22.

La Trobe Melbourne (ELICOS): Voltooiing van het Engels voor verdere studies vergevorderd stadium 6B bij La Trobe Melbourne met een minimum van 60 procent in totaal en 60 procent in eindexamen. Voor meer informatie kunt u terecht op de La Trobe Melbourne website.

Engels als voertaal in het hoger studies worden aanvaard.

Let op: Engels als voertaal in het vorige onderzoek niet zal worden aanvaard als basis voor de toelating (Engels) voor cursussen waar de goedgekeurde test score eis is boven een IELTS 6.5 met geen band score lager dan 6.0. Pearson Test van het Engels (Academic) (PTE): minimale score van 64 met geen communicatieve vaardigheden scoren minder dan 59.

Cambridge Certificate of Advanced Engels (CAE): een cijfer van B of hoger.

Cambridge Certificate of Proficiency in het Engels (CPE): een graad van C of hoger.

Of goedgekeurde internationale equivalent.

Academische toelatingseisen

De minimale toelatingseis is het succesvol afronden van een Australische bachelor diploma (of het equivalent). Verworven competenties ontwikkeld door middel van relevante werkervaring of professionele erkenning, waar het wordt geacht ten minste gelijk is aan die verkregen door middel van een Bachelor diploma te zijn, kan worden beschouwd. Bij het maken van een aanbod aan de aanvrager, zal de universiteit aandacht besteden aan een aantal factoren om te bepalen of een aanvrager van de capaciteit om te werken aan een Master-niveau, met inbegrip van academische record, Kennis van het Engels en / of werkervaring heeft aangetoond. (Optioneel) De Bachelor diploma (of gelijkwaardig) moet worden beschouwd als verwant aan de toegang tot een 1,5 jaar Master te krijgen, anders zal de aanvrager in aanmerking komen voor een 2 jaar masteropleiding.

Aanvullende informatie

Als je eerder verworven competenties in het bedrijfsleven, hetzij in de vorm van een bachelordiploma in een business-gerelateerde veld of met ten minste vijf jaar relevante ervaring in het bedrijfsleven kan aantonen, zult u in aanmerking komen voor geavanceerde staan ​​voor de vier thema's van de eerste semester van de cursus. Bij het maken van een offerte van Advanced Permanent, kan de universiteit aandacht te schenken aan een aantal factoren, waaronder uw Engels taalvaardigheid, academische resultaten en werkervaring.

Laatst bijgewerkt op sep 2017

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder