Master of International Business (mintbus)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Master of International Business is een 18-maanden cursussen masters degree programma dat is ontworpen voor afgestudeerden die op zoek zijn naar internationale carrièremogelijkheden. Heb je de kennis, praktische vaardigheden en netwerken krijgen om deel te nemen in de snel veranderende wereldmarkt.

Loopbaanperspectieven

Master of International Business afgestudeerden zullen goed uitgerust zijn om internationaal georiënteerde organisaties zoals exporteurs, wereldwijde consumenten of industriële fabrikanten van goederen, en de ontwikkeling en bevordering van de handel agentschappen voeren.

Opleidingsstructuur

De Master of International Business is een 18-maanden, 240-punten-programma bestudeerd over zes kwartalen. U zult core business courses bestuderen voordat we naar een set gespecialiseerde International Business cursussen.

U vindt er ook vier professionele ontwikkeling modules te voltooien als een belangrijk onderdeel van je opleiding. Deze zal u uitrusten met de professionele vaardigheden die je nodig hebt om uw inzetbaarheid en succes in de zakenwereld te verbeteren.

Academische eisen

Om toegang te krijgen die je nodig hebt een bachelor diploma van een erkende universiteit te hebben afgerond of het leren instelling met het equivalent van ten minste een Nieuw-Zeelandse B gemiddeld in de meest gevorderde cursussen. Dit kan een diploma in het bedrijfsleven of een niet-zakelijke diploma in een relevante discipline, zoals de kunsten, techniek, technologie of wetenschap.

Bij de beoordeling van uw aanvraag zullen wij rekening houden met de positie van de instelling waar u uw HBO-opleiding, alsmede de behaalde resultaten in de relevante onderwerpen rangen voltooid.

Aanvragers die in een undergraduate-diploma, die worden beschouwd als fundamenteel gelijk aan cursussen in dit programma gevorderde cursus (sen) hebben afgerond zal moeten vervangende cursus (sen) te voltooien. Advies zal van geval tot geval aan de studenten worden verstrekt.

Engels eisen

Onze Business Masters programma's worden volledig in het Engels. Je moet dus in staat zijn om te begrijpen, spreken en schrijven vloeiend Engels.

Om in aanmerking te komen voor de ingang, moeten internationale studenten te bereiken: - Academic IELTS 6.5, zonder band minder dan 6,0, of; - TOEFL (paper-based) 575 (TWE 4.5), of; - TOEFL (internet-based) 90 (geschreven 21), of; - PTE Academic 64, zonder PTE communicatieve vaardigheden score lager dan 58; - Stichting Certificaat in het Engels voor academische doeleinden (FCertEAP) B-.

Laatst bijgewerkt op dec 2015

Over de school

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines.

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines. Lees Minder