Masters in internationaal zakendoen

Algemeen

4 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Krijg een diep, praktisch inzicht in het wereldwijde bedrijfsleven, krijg ter plaatse internationale ervaring en stem je diploma af op je eigen interesses en doelen met een mastercurriculum dat is gebaseerd op onze bekroonde Global MBA.

Met business in de kern, is je diploma ontworpen zodat je leert werken in interculturele teams, je unieke leiderschapsvaardigheden ontwikkelt en begrijpt hoe je de toekomst kunt vormgeven.

leerplan

Ontwikkel een breed begrip op alle gebieden van het internationale bedrijfsleven en inzicht in belangrijke bedrijfsconcepten. Dit eenjarige masterprogramma bereidt je voor op banen op verschillende gebieden en biedt de ideale basis voor verdere specialisatie.

Elke éénjarige Master of Science-opleiding aan Hult volgt dezelfde structuur. In elke fase ga je verder dan het bedrijfsleven om meer te weten te komen over de wereld, de toekomst en jezelf. Bestudeer onderwerpen via een wereldwijde lens, leer over de technologieën die onze toekomst vormen en ontwikkel het vertrouwen om effectief te leiden.

Kernprogramma: je studeert je kerncursussen op je thuiscampus, waardoor je een goed begrip krijgt van het door jou gekozen vakgebied en je leiderschapsvaardigheden bouwt door praktisch, praktisch leren.

Capstone-ervaring: de sluitsteen van uw kernprogramma duikt diep in de technieken en technologie die worden gebruikt om zaken voor de toekomst te innoveren en dringt erop aan dat u alles wat u tot nu toe hebt geleerd, toepast in uw sluitsteen-uitdaging.

keuzevakken

Data-driven vaardigheden: met behulp van big data-analyse om de vaardigheden te identificeren waar werkgevers wereldwijd naar op zoek zijn, hebben we het onderwijzen van deze professionele en technische vaardigheden in uw programma ingebouwd, zodat u ervoor kunt zorgen dat u afstudeert met de vaardigheden die u nodig hebt voor de functie die u wilt .

Wereldwijde campusrotatie

Start je programma in San Francisco, Boston, Londen of Dubai en neem je keuzevakken mee in zoveel van Hult 's wereldwijde campussen als je wilt. Je studeert samen met studenten van meer dan 160 nationaliteiten en studeert af met een wereldwijd netwerk.

122764__MG_6972.jpg

Dual Degree

Specialiseer uw expertise wanneer u een jaar Masters in International Business en een tweede master behaalt in slechts 18 maanden van versnelde studie. Studeer af met twee mastergraden en val nog meer op in de uiterst competitieve wereldmarkt van vandaag.

Kies voor een tweede master uit een van de volgende opties op onze Amerikaanse campussen:

 • Masters in internationale marketing (aangeboden in Boston)
 • Masters in Finance (aangeboden in Boston)
 • Masters in Business Analytics (aangeboden in San Francisco)
 • Masters in Disruptive Innovation (aangeboden in San Francisco)

accreditatie

Hult wordt erkend door de drie meest prestigieuze internationale accreditatie-instanties van het bedrijfsonderwijs: de Association for Collegiate Schools of Business (AACSB International), Association of MBA's (AMBA) en EQUIS (het Europese kwaliteitsverbeteringssysteem). Wij zijn de eerste business school in de VS die deze drievoudige accreditatie behaalt, die wereldwijd door slechts 1% van de business schools wordt beheerd.

Toelatingseisen

We beoordelen kandidaten individueel op basis van hun volledige profiel. Je drive en je mindset zijn belangrijke indicatoren voor je succes hier, en we waarderen ze evenveel als je bewezen prestaties.

Toelatingseisen:

 • Bachelors diploma of gelijkwaardig in elk onderwerp
 • Minder dan drie jaar relevante werkervaring

Geschikte aanvragers moeten het volgende verstrekken:

 • Huidige CV / CV
 • Persoonlijke verklaring als een essay van 400-500 woorden
 • Eén academische of professionele referentie
 • Een kopie van je bachelor diploma of gelijkwaardig
 • Afschriften van alle universiteiten waren aanwezig (in het Engels)
 • Toelatingstest scores *
 • Bewijs van Engelse taalvaardigheid *
 • USD 150 inschrijvingskosten

* Uw Inschrijvingsadviseur laat u weten of u deze moet indienen.

Funding

Hult biedt zowel op verdiensten gebaseerde beurzen als op behoeften gebaseerde beurzen aan in aanmerking komende studenten. We kunnen u ook helpen met advies over financiële hulpprogramma's in uw thuisland.

Collegegeld voor 2020-21

 • Boston: $ 47.500
 • San Francisco: $ 49.500
 • Londen: £ 34.000
 • Dubai: AED 171.000

Hult International Business School behoudt zich het recht voor om op elk gewenst moment zonder kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de aangeboden cursussen, vereisten voor afstuderen, locaties, programmakosten en accommodatie. Zorg ervoor dat u onze algemene voorwaarden hebt gelezen en begrepen, die u wordt gevraagd te accepteren op het moment dat u uw aanvraag indient.

Laatst bijgewerkt op okt 2019

Over de school

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world.

Hult is not just a business school. It’s a global network that educates, inspires, and connects some of the most forward-thinking business talent from around the world. Lees Minder
Londen , Cambridge , San Francisco , Dubai , Sjanghai , Londen , New York + 6 Meer Minder

Accreditaties