Lees de Officiële Beschrijving

Krijgen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie met onze Master of International Business programma.

Op basis van onze bekroonde MBA curriculum, Hult eenjarige Master of International Business programma zal u helpen een mondiaal perspectief van financiën, marketing, operations, economie en strategie te krijgen.

masterintbus01

Locaties

Begin uw Master of International Business in Boston, San Francisco, Londen of Dubai, kies dan alle andere twee campussen te verkennen als onderdeel van Hult unieke Global Campus Rotation.

Uw Master of International Business in een oogopslag

Wie is dit programma voor?

Kandidaten die recentelijk zijn afgestudeerd aan de universiteit of hogeschool, maar ook personen met maximaal drie jaar werkervaring die willen een brede kennis op alle gebieden van het internationale bedrijfsleven te krijgen.

Wat je leert

Tegen het einde van de Master of International Business programma, zult u een diep inzicht in de fundamentele concepten van de global business hebben ontwikkeld. Daarnaast zal specialisaties toelaten om het programma aan te passen aan uw individuele en professionele doelen. Er zijn zes specialisaties om uit te kiezen-marketing, financiën, ondernemerschap, project management, familiebedrijf, en business analytics.

Waarom Hult?

Alleen Hult stelt u in staat om je studie te combineren met meeslepende leren in maximaal drie wereldklasse steden met Global Campus Rotation. Plus, in uw kern studies, Hult neemt je mee uit de klas om u te helpen leren de basisprincipes van de strategie, het management en de financiering door ervaring. Zie klaslokaal theorieën tot leven gebracht door middel van on-site bezoeken aan bedrijven, concurreren in complexe computer-based simulaties als het hoofd van een nieuwe onderneming in een virtuele marktplaats, en te leren van professoren die zich hebben jarenlange ervaring in het bedrijfsleven.

Leerplan

Op basis van de Hult's bekroonde MBA-curriculum, studenten profiteren van een unieke combinatie van kennis van zaken, de ontwikkeling van professionele vaardigheden en praktijkervaring.

Onderdompeling

Uw masteropleiding begint met een drie weken durende Immersion.

Immersion is de eerste cursus in al onze masteropleidingen en legt de basis voor een succesvol jaar. Het is een combinatie van leren academische fundamentals, teamwork, en het smeden van een gevoel van gemeenschap onder classmates.You zullen ook de mogelijkheid om jezelf te oriënteren om het leven bij Hult en je nieuwe woonplaats.

De Immersion cursus bereidt je te ontwikkelen tot goed afgeronde zakelijke professionals over de duur van uw programma en biedt de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een ​​competentiegerichte benadering van de ontwikkeling van leiderschap toe te passen.

U vindt de cursus met een sluitstuk simulatie die u laat kennismaken met complexe, geïntegreerde high-level business problemen op een true-to-life team formaat te beëindigen. U zult het ontwikkelen en uitvoeren van een corporate groeistrategie, het beheer van alle functionele gebieden van een bedrijf.

Kern vakken

Voor uw eerste drie modules, zal uw core cursussen richten zich op de basisprincipes van het bedrijfsleven theorie onderwezen vanuit een mondiaal perspectief. U zult dan kiezen uit zes specialisaties tot uw laatste twee modules aan te passen aan uw individuele belangen en carrière doelen: marketing, financiën, ondernemerschap, project management, familiebedrijf, en business analytics.

 • Boekhouding
 • International Marketing
 • Global Economics
 • Leiderschapskwaliteiten
 • Capstone Simulation
 • Financieel Management
 • Operations Management
 • Global Strategy
 • Hult Business Challenge

Specialisaties

Pas uw Master programma met specialisaties waarmee u de programma-inhoud aanpassen aan uw persoonlijke en professionele doelen.

In je laatste twee modules, kunt u kiezen uit vier keuzevakken uit een breed scala aan onderwerpen. Om worden beloond met een specialisatie, je moet voltooien drie van je vier keuzevakken in uw gekozen specialisatie.

 • afzet
 • financiën
 • Ondernemingsschap
 • Projectmanagement
 • Familiebedrijf
 • Business Analytics

Praktische toepassing: Simulaties & The Hult Business Challenge

Het toepassen van het bedrijfsleven theorie in realistische scenario's staat centraal in alle aspecten van de Hult curriculum. De lessen worden verrijkt met praktische toepassing bij elke gelegenheid en vaardigheden op de proef gesteld met zowel virtuele als real-world projecten.

Loopbaanontwikkeling

Navigeren door een internationale zoeken naar werk vereist een individuele aanpak. Bij Hult, zijn we experts in de internationale stage en werken één-op-één met u een op maat gesneden carrière strategie ambacht.

Carrière Fast Track

Hoe eerder u uw zoektocht naar een baan, hoe groter de kans op succes van uw starten. Onze Career Fast Track-programma stelt zodra u aankomt op de campus om alles op zijn plaats, zodat u kunt beginnen met solliciteren.

Voordat u uw programma start bij Hult, heb je toegang tot software die geeft je een lijn per lijn hervatten beoordeling, webinars over cv schrijven, mondiale trends arbeidsmarkt, en het creëren van een gericht zoeken naar werk strategie. Dus wanneer je aankomt op de campus kunt u zich concentreren op je studie, mogelijkheden om te netwerken, en begin je zoektocht naar werk meteen.

 • Line-by-line CV beoordelingen
 • Webinars op de wereldwijde ontwikkeling van de werkgelegenheid, het personaliseren van je zoektocht naar werk, en hoe u uw cv naar een wereldwijd concurrerende standaard
 • Interactieve sessies met deskundigen Carrière Adviseurs

Persoonlijke ondersteuning

Wij werken één-op-één met u een op maat gesneden carrière strategie ambachtelijke en geven u de tools om het uit te voeren.

Coaching
Gedurende het programma, zult u workshops en coaching sessies om u uit te rusten met de essentiële kennis en vaardigheden op gebieden als LinkedIn optimalisatie, personal branding, onderhandelingen, interview voorbereiding, en het zoeken naar werk strategie.

Advies
Je hebt een persoonlijke loopbaanadviseur die samen met u een-op-een om u te helpen jezelf positie om uw doelgroep locatie en de industrie in te voeren worden toegewezen. Zij kunnen u adviseren over alles van visa aan sollicitaties en langdurige loopbaan. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​alumni mentor.

Evenementen
Er is een vol schema van de carrière van gebeurtenissen die bedrijven te brengen naar de campus te presenteren, netwerk en werven, maar ook alumni mixers, deskundige gastsprekers, en carrière open huis evenementen.

Post-afstuderen

Uw loopbaanontwikkeling houdt niet op als je afgestudeerd en evenmin steun Hult.

Constant verbonden blijven

Uw alumni-netwerk is een van uw grootste troeven, Hult Connect is een online portal die u toelaat om te koppelen aan de 16.000 Hult alumni werken in elke grote industrie in alle uithoeken van de wereld. Je hebt ook toegang tot ons wereldwijde job board, zodat je take voordeel kunt blijven van onze relatie met 's werelds beste werkgevers op zoek naar talent. Hult Alumni Mentorship Program biedt u de mogelijkheid om een ​​deel van het coachen van de volgende generatie van leiders die uit Hult zijn.

 • Hult Connect, de online portal voor onze 16,000+ alumninetwerk
 • Alumni Mentorschap Programma
 • Global job board en netwerkevenementen

levenslang leren

Verander nooit stopt, zodat uw bedrijf Leren moet ook niet. Wij stellen u om up-to-date met opkomende trends door middel van een gratis electieve elk jaar voor de rest van je leven.

Een keuzevak per jaar, op ons.

De meeste carrière overspannen decennia en kritische vaardigheden kunnen veranderen naarmate je verder in anciënniteit. De snelle tempo van de veranderingen betekent ook toekomstige kritische kennis van zaken kan simpelweg onmogelijk om te leren tijdens uw programma te zijn geweest. Vóór 2004 was er geen Facebook of YouTube; noch de iPhone noch Airbnb bestond vóór 2007; en toch inzicht in de impact van deze innovaties is essentieel voor zakelijk succes vandaag. Bij Hult, kunt u een skillset vernieuwen of op snelheid in een nieuwe business trend door het inschrijven in een keuzevak per jaar bij een van onze wereldwijde campussen. Er is een kleine inschrijfgeld, maar de cursus is anders gratis ter beschikking.

Executive education opties voor het leven.

In plaats van het bestuderen van een keuzevak, elk jaar Hult alumni kunnen zich inschrijven in een reeks van leiderschap Summer Executive Education programma's op onze historische campus Ashridge Estate in Berkhamsted, UK cursussen bieden een scala aan leiderschap en ontwikkelingsprogramma's, en worden gegeven door experts met praktische, theoretische en commerciële ervaring. Er is een kleine inschrijfgeld, maar cursussen anders kost meer dan $ 10.000, zodat de besparingen in de tijd voor Hult alumni zijn aanzienlijk.

Admissions & toeslagen

Hult heeft een holistische benadering van uw aanmelding. In aanvulling op academische prestaties, zoeken we naar cultureel bewustzijn, leiderschap potentieel, en een drive om te slagen.

De optie om een ​​tweede Master diploma te verdienen in nog eens zes maanden van versnelde studie aan onze Amerikaanse campussen

ambitieuze curriculum Hult's kunt u een eenjarige Master of International Business graden en een tweede Master diploma te verdienen in slechts 18 months.That betekent dat u twee graden te verdienen in de tijd die het zou duren om een ​​programma te voltooien bij veel traditionele business schools.

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 3 andere vakken van Hult International Business School »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
1 jaar
Voltijd
Prijs
43,250 USD
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Aug. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Hult MA portrait