Master of International Business (MIB)

Algemeen

2 locaties beschikbaar
Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

De MIB is gericht op vier belangrijke elementen voor een succesvolle internationale business onderwijs: ontwikkelen van een persoonlijke competenties die nodig zijn om zakelijke initiatieven, het verkrijgen van specifieke managementvaardigheden en een globale visie van het bedrijf, analyse en besluitvorming in een steeds veranderende zakelijke omgeving en uiteindelijk leiden, interactie, communicatie en teamwork.


De algemene doelstelling van de MIB is om zaken onderwijs aan leidinggevenden:


- Wees een efficiënte internationale manager: de snelle veranderingen in de business wereld moet de meest up-to-date methodologie en technieken voor onze studenten, zodat ze doeltreffende en concurrerende managers.


- Begrijp het proces van verandering: veranderingen in economische, sociale en technologische gebieden zijn het beïnvloeden van de organisatorische structuur van bedrijven.


- De internationale concurrentie: geconfronteerd met de uitdagingen van de Europese markt en de gestage mars naar een mondiale economie, leidinggevenden nodig hebben om hun perspectief aan te passen, zonder verlies van contact met hun eigen waarden en culturen.

&nbsp

Studenten de mogelijkheid geboden het bestuderen van een semester in het buitenland in Parijs.

MIB Programma Overzicht

  • Taal: Engels
  • ECTS Credits: 60
  • Aanbevolen profiel: universitair diploma. 1 / 2 jaar werkervaring
  • Double degree: Título Master por EAE Business School UPC / UCJC PARIS
  • Campus: Barcelona en Madrid

&nbsp

&nbsp

MIB Degree

&nbsp

Om toegang tot het programma is het noodzakelijk te beschikken over een universitair diploma en professionele ervaring. Wij geven veel belang aan professionele ervaring, want het is belangrijk om kennis te delen op basis van de bijdragen van elke deelnemer, vanuit hun opleiding en de professionele verantwoordelijkheid, de situaties voorgesteld door leraren. Indien u niet voldoet aan een van de genoemde eisen, zal de toegang tot het programma worden beoordeeld door het Programma Management.


Studenten die slagen voor het programma-evaluatie zal het verkrijgen van een Master diploma van EAE Business School.


Studenten die voldoen aan de academische eisen die partner universiteiten met wie EAE heeft overeenkomsten getekend voor de dubbele kwalificatie zal het verkrijgen van een masterdiploma van de Universitat Politecnica de Catalunya (indien studeren in Barcelona) of Universidad Camilo Jose Cela (indien studeren in Madrid).


Met het oog op het verkrijgen van de graad van de universiteiten is het noodzakelijk om al een universitair diploma (Ingenieur, graad of diploma). Als u niet beschikt over een universitair diploma, als je eenmaal hebt de verschillende beoordelingen gepasseerd, krijgt u een universitair diploma extensie.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives an ... Lees meer

EAE is an international Institution of higher education in the field of management. With more than 50 years experience in business education it has provided training for more than 56,000 executives and managers. Every year students from more than 45 nationalities gain professional qualification at EAE to hold positions of responsibility within the business world. Lees Minder
Barcelona , Madrid , New York , Sjanghai + 3 Meer Minder