Master of Information Technology

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Information Technology

De Master of Information Technology aan de Universiteit van Waikato beweegt je voorbij het theoretisch tot toezicht project-based learning en on-the-job ervaring met een industriële partner.

Waikato_MIT

belangrijkste kenmerk van de cursus is de industrie stage (FMCS596) papier dat u ervaring in de sector voor een gehele semester geeft. Als stagiair wordt u begeleid en ondersteund door uw werkgever en de Universiteit supervisor, zoals je werken aan een real-world probleem in een industrie team setting.

De MInfoTech werd ontwikkeld als onderdeel van de Auckland ICT Graduate School, Een gezamenlijk initiatief van de Universiteit van Waikato en de Universiteit van Auckland, de industrie-ready ICT-deskundigen te ontwikkelen. Het doel van het programma is om de explosieve vraag naar hoogopgeleide netwerk en data professionals, programmeurs, systeem architecten, web-ontwikkelaars en andere werk-ready ICT-professionals te ontmoeten. Technologie is de snelst groeiende sector in Nieuw-Zeeland en met een $ 1300000000000 verwachte groei in de wereldwijde ICT-industrie 2013-2020, de MInfoTech bereidt u om de meeste van de aanzienlijke mogelijkheden in deze industrie te maken.

Ons doel is om ervoor te zorgen u zich verplaatst buiten het klaslokaal en in professionele werksituaties met een volledige aanvulling van inzetbare IT-vaardigheden.

De Postgraduate Certificate in Information Technology (PGCertInfoTech) biedt de ideale weg naar de Master of Information Technology (MInfoTech).

Carrièremogelijkheden

  • Internet / Multimedia Developer
  • Database Developer
  • Cloud Computing Developer
  • Data Security Developer
  • Netwerk en ondersteuning Developer
  • software Architect
  • Technisch adviseur
  • systeembeheerder

Toelating en inschrijving

Voor toelating, zullen de studenten hebben behoefte aan een relevante bachelor's degree te hebben afgerond, normaal gesproken in Computer Science. U ontvangt een gemiddelde van ten minste B nodig hebben 80 punten van de 300-niveau of hoger waarvan ten minste 40 punten in Computer Science of een verwant gebied.

Studenten met een niet-ICT-bachelordiploma worden aangemoedigd om te solliciteren voor de Postgraduate Certificate in Information Technology (PGCertInfoTech). Internationale studenten moet een IELTS score van 6,5 te hebben met ten minste 6,0 in het schrijven band. Internationale studenten kunnen een e-mail international@waikato.ac.nz voor meer informatie of hulp bij de aanvraagprocedure.

degree Structuur

Voor studenten met een bachelordiploma, dit diploma vereist een totaal van 180 punten, bestaande uit 120 punten van de 500 niveau geleerd papers en een 60 punt stage (FCMS596).

Voor studenten met een Honours graad, dit diploma vereist een totaal van 120 punten, bestaande uit 60 punten van 500 niveau geleerd papers en een 60 punt stage (FCMS596).

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder