Lees de Officiële Beschrijving

Master of Fine Arts

&nbsp

De Master of Fine Arts diploma wordt uitgereikt na het succesvol afronden van de 42 studiepunten van de cursussen en andere programma-eisen (met inbegrip van de laatste tentoonstelling en Thesis) overgenomen een 20 tot 24 maanden, te beginnen in de herfst semester. De universiteit MFA Program, bestaat sinds 1973, biedt studenten de gelegenheid om hun werk te ontwikkelen in een context van intense kritische discussie. Academische studies in de kunstgeschiedenis of andere relevante onderwerpen vormen een integraal onderdeel van het programma.

&nbsp

Studenten worden geselecteerd op hun vermogen als kunstenaar, craftpersons, of ontwerpers, hun begrip van de daarmee samenhangende kritische informatie, en de persoonlijke kwaliteiten en belangen die zouden kunnen worden geacht bij te dragen aan hun succes als leraren en geleerden.

&nbsp

De universiteit MFB-programma richt zich op de belangrijkste gebieden van studie aangeboden aan de universiteit: Ambacht, en Schone en Mediakunst.

&nbsp

De Master of Fine Arts in Craft programma is discipline-basis in keramiek, sieraden ontwerpen en metalsmithing of textiel.

&nbsp

De Master of Fine Arts in Fine en Mediakunst is cross-disciplinair van aard zijn, maar studenten kunnen concentreren in audio en video, digitale media, tekenen, film, installatie, schilderij, performance art, fotografie, grafiek, of sculptuur

Zie 1 andere vakken van NSCAD University - Nova Scotia College of Art and Design »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum
Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum