Master of Fine Arts in Transportation Design

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Fine Arts in Transportation Design

Studenten van Traineeship Art Center in Transportation Design zal helpen veranderen het denken van de auto-industrie en de bredere gebied van transport en persoonlijke mobiliteit.

Het programma biedt een keuze uit twee tracks: het Voertuig Track en de Transportation Systems track.

De Vehicle Track zal zijn voor degenen die wensen in te voeren of opnieuw in te voeren de transportindustrie en die gemotiveerd zijn om creativiteit en strategisch denken buiten de schetsblok gebruiken.

De Transportation Systems track zal zijn voor degenen die gemotiveerd zijn om het ontwerp en systeemdenken beter transport oplossingen te creëren op een systeemniveau en niet op een product niveau te gebruiken.

Er is een groeiende erkenning binnen het bedrijfsleven dat ontwerpers belangrijke waarde te brengen tot ver buiten van producten en diensten ontwikkelen.Daarom beide sporen van ons programma zijn een leerplan mix van design methodologie, strategische innovatie, systeemdenken, klant-gedreven onderzoek en superieure communicatieve vaardigheden. Dit, gecombineerd met een specialistische kennis van en inzicht in de respectievelijke velden, zal rusten afgestudeerden om agents of change geworden over een breed transport landschap.

Ons programma is een unieke bron van creatief leiderschap voor alle autofabrikanten, alsook organisaties en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het plannen, implementeren en leveren van complexe transportsystemen oplossingen voor nationale, provinciale en lokale gebruiken.

Ons programma zal bloeien met een diverse studentenpopulatie. Voertuig Track studenten zullen komen met een sterke transport design vaardigheden.De Transportation Systems track zal studenten verwelkomen met voorafgaande graden in onderwerpen zoals ontwerp, architectuur, stedenbouw, bedrijfskunde, zal engineering, antropologie of economie brengen de multi-disciplinaire cultuur die essentieel is voor de voortgang van het transport ontwerp in de komende decennia. Hun gemeenschappelijke kenmerk is een enthousiasme om te willen herdefiniëren wat dwingende, duurzame en levensvatbare transport en mobiliteit oplossingen moeten zijn voor een geïnspireerde toekomst.

Onze afgestudeerden zal gaan om posities van creatief leiderschap in de auto-industrie te nemen, binnen en buiten de ontwerpstudio's, creatief leiderschap over het bredere gebied van transport productie; creatief leiderschap binnen organisaties en instellingen die verantwoordelijk zijn voor het plannen, implementeren en leveren van transportsystemen oplossingen.

Laatst bijgewerkt op apr 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Lees Minder
Pasadena , Santa Barbara + 1 Meer Minder