Master of Fine Arts in milieu-ontwerp

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Fine Arts in Environmental Design

Graduate Environmental Art Center Design programma richt zich op de relatie tussen lichaam, materialen, ruimte en emotie. Onze focus gaat verder dan stijl, onderzoek van het verband tussen de psychologische, fysieke, emotionele en zintuiglijke effecten van kwaliteit van het ontwerp.

Wij ontwerpen ervaring vanaf het eerste moment van ontmoeting tot het laatste moment van interactie. Onze aanpak dicteert dat we werken in een multidisciplinaire wijze, en meestal wij degenen zijn het genereren van de creatieve richtlijnen waarmee de totale ervaring wordt onderzocht. We definiëren onszelf als kans zoekers in het creatieve proces.

Sporen in ruimtelijke ervaring en inventaris studenten in staat stellen om zich te specialiseren en geavanceerde kennis te verkrijgen over de theorie en de praktijk. Onze focus wijst naar horeca, detailhandel, kantoren, tentoonstellings-en event design.

Het doel van ons programma is om ontwerpers te leren om zich te positioneren als auteur-based design leiders. Onze afgestudeerden zijn ontwerpers in staat om het bevorderen van de discipline en het ambacht van het milieu-ontwerp. Ons programma richt zich op uitgebreide conceptuele strengheid gekruist met zakelijke praktijken met een focus op theoretische denken, technische innovatie, productie, fabricage en uitvoering van projecten.

Art Center de geschiedenis van de industrie partners en internationaal bekende alumni en docenten creëren een levendige omgeving waarin de toekomst van de ruimtelijke, meubels, verlichting en armatuur ontwerp te onderzoeken.

Onze studenten creëren kansen, innovatie en ontwikkeling binnen onze discipline. Scenografie verbetert onze studenten het vermogen om betekenisvolle verbinding te maken in alles wat zij te ontwerpen.

Art Center is nu het aanvaarden toepassingen voor studenten die de Graduate Environmental Design-programma in de 2012 Fall Term.

Laatst bijgewerkt op apr 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Lees Minder
Pasadena , Santa Barbara + 1 Meer Minder