Master of Fine Arts in media design praktijken

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Fine Arts in Media Design Practices

Graduate programma Art Center in Media Design Practices biedt een twee-of driejarige Master of Fine Arts curriculum dat ambitieuze ontwerpers uit verschillende achtergronden worden ontwerp leiders en onderzoekers in opkomende gebieden helpt. Wij zijn toegewijd aan het definiëren van nieuwe praktijken in het ontwerp. Onze afgestudeerden zijn voorbereid op een leven van uitvinding.

Onze visie is om ontwerpers te voeden niet voor de wereld zoals hij is, maar als het wordt steeds, om hard na te denken over wat het betekent om onze keuzevrijheid te gebruiken als ontwerpers om de wereld te maken als we willen dat het is.

Om dit te nemen, bieden wij twee sporen: Lab en Field. Elke track, op zijn eigen manier, oriënteert de ontwerper in de richting van de uitdagingen van de toekomst en de veranderende rol van design.

In het Lab baan, werken de studenten in een studio context, het gebruik van design om vragen te stellen via toegepast en speculatieve projecten die zich bezighouden met de opkomende communicatietechnologieën en culturele praktijken. We gaan dan de problemen op te lossen paradigma om de ontwerper te positioneren als een onderzoeker met een duidelijke point-of-view die gebruik maakt van het ontwerp te begrijpen en zich met de wereld. We zijn uitdrukkelijk bereiden media ontwerpers om hoog presterende rollen in domeinen die toekomstgericht te nemen en waarvan de gevolgen zijn verstrekkend: informatie-en communicatietechnologie, vooruitziende blik eenheden, industrie R & D, wetenschappelijk onderzoek laboratoria, communicatiemedia, kennisproductie,-infrastructuur en-beleid maken, en ondernemende of onafhankelijke praktijken.

In het Veld spoor, uitgevoerd in samenwerking met Designmatters, werken de studenten in een real-world context waarin sociale kwesties, media-infrastructuur,-en communicatietechnologie elkaar kruisen.Met de Field track, nemen we op de ethiek, politiek en praktijken van het ontwerp op het gebied van sociale verandering (met inbegrip van de retoriek van "goed"). Onze studenten ervaren de kracht dynamiek van hoge-, lage-, en no-tech communicatie in een sociale context uit de eerste hand. We bereiden ons ontwerpers om een ​​actieve rol in het creëren van nieuwe modellen voor internationale ontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid door het werk in gemeenschappen, instellingen, overheden en ondernemende inspanningen te nemen. Onze afgestudeerden zijn om levensvatbare levenslang ontwerp praktijken die direct met de menselijke conditie.

In 2009, onze afdeling zijn intrek in een 14.000 vierkante meter voormalige supersonische windtunnel van Art Centers Zuid-Campus. Een dramatische instelling bevorderlijk voor inspiratie en experimenteren, deze speciale ruimte huizen onze studenten werkplekken, een digitale lab en de Wind Tunnel galerij.

Laatst bijgewerkt op apr 2013

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Lees Minder
Pasadena , Santa Barbara + 1 Meer Minder