Master of Fine Arts in industrieel ontwerp

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Fine Arts in Industrieel Ontwerpen

Graduate Industrial Art Center Design programma, Grad ID, biedt een twee-jaar, zes-termijn Master of Science curriculum gericht op theorie en praktijk voor de productie van inzichtelijke onderzoek, de ontwikkeling van de mens centraal ontwerpen en het creëren van nieuwe zakelijke kansen.

Wij combineren gerenommeerde excellence Art Center in visueel ontwerp en "het maken van vaardigheden" met de kennis, theorieën en methoden van essentieel belang voor het maken van ontwerp-oplossingen voor complexe en ongestructureerde problemen. Daarbij bereiden we studenten om leidinggevende functies in heel creatieve organisaties zich te nemen.

Onze faculteit van internationaal gerenommeerde docenten-bereikt professionals in een reeks van design, technologie en business velden-help onze studenten hun talenten te ontwikkelen door middel van projecten en kritische dialoog in een design studio-omgeving.

Wij ontwerpen met een bewustzijn dat onze producten en innovaties bestaan ​​in een grotere sociale en ecologische context. Ons programma's de methodologie, die een systeem-level mening is toegedaan en streeft ernaar om de business in evenwicht te brengen, technologische en menselijke aspecten van een uitdaging, heet Strategisch Innoveren. Dit creatieve proces produceert empathisch oplossingen voor essentiële menselijke behoeften. Dit breed toepasbare benadering maakt ontwerpers-en enterprise-veerkrachtig te zijn, en te groeien.

&nbsp


Carrièremogelijkheden

  • Advanced Design
  • Business Consulting
  • Communicatie-design
  • Consumer Product Ontwerp
  • Ontwerp Consulting
  • Onderwijs
  • Amusement Design
  • Ondernemerschap
  • Environmental Design

&nbsp

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution.

The Art Center community—students, faculty, staff, trustees and alumni—came together throughout 2010 to envision the future of our institution. Lees Minder
Pasadena , Santa Barbara + 1 Meer Minder