Master of Engineering Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Kies Master of Engineering Management in La Trobe

Zorg dat u zich in staat stelt om een ​​leider in de ingenieursindustrie te worden, waarbij projecten in de bedrijfs-, overheids- en non-profit-sector worden beheerd.

De flexibele graad van La Trobe University zal u helpen bij het opbouwen van uw technische vaardigheid in elektronica, telecommunicatie of computer engineering en vaardigheden ontwikkelen om innovatie binnen uw organisatie te beheren.

Je studeert de basis van goed management door middel van boekhoudkundige, financiele en marketingonderwerpen, en ga verder naar meer gedetailleerde engineering en business subjects. U krijgt ook de mogelijkheid om een ​​zelfstandig ontwerpproject af te ronden om u praktische ervaring en diepere kennis te geven.

Onder leiding van een team van zeer ervaren docenten met expertise in zowel business als engineering, zal deze cursus u uitgerusten om uw technische en zakelijke kennis in de ingenieursindustrie te integreren. La Trobe ontwerpt zijn cursussen met uw toekomstige carriere in het achterhoofd en partners met een reeks professionele organisaties.

Carrièremogelijkheden

Engineering managers integreren hun technische en zakelijke vaardigheden voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van technische strategieën en operaties en kunnen werk vinden op de volgende gebieden:

 • communicatie
 • verdediging organisaties
 • ontwerp
 • elektronica en micro-elektronica
 • fabricage
 • medisch
 • mijnbouw
 • professionele, wetenschappelijke en technische diensten
 • kwaliteitscontrole
 • onderzoek en ontwikkeling
 • de automobielindustrie.

Cursus Beschrijving

De opleiding Master of Engineering Management is bedoeld voor studenten die kennis en vaardigheden ontwikkelen in management en leidinggevend in de ingenieurs- en aanverwante industrieën. Uitgaande van de fundamentele kennis die nodig is van alle managers, ongeacht de context, gaat de cursus daarna de mogelijkheid voor u kennis op te bouwen in meer gespecialiseerde gebieden van zowel management als engineering.

De hoofddoelstellingen van de cursus zijn u te voorzien van de tools en vaardigheden die nodig zijn om ideeën te ontwikkelen, organisatorische activiteiten in de ingenieursindustrie te leiden en te beheren, en om uw ingenieurskunde verder te ontwikkelen op nagraadse opleiding.

Toelatingseisen

Minimale Toelatingseisen

Een vierjarige Australische bachelor diploma in elektronica, telecommunicatie of computer engineering, of een honours diploma in de wetenschappen op een geschikt gebied, of een erkend internationaal equivalent. Een minimale achtergrond in digitale logica, computer architectuur, wiskunde op tweedejaarsvlak en basisvaardigheid in C of C ++.

Verworven competenties ontwikkeld door middel van relevante werkervaring of professionele erkenning, waar het wordt geacht ten minste gelijk is aan die verkregen door middel van een Bachelor diploma te zijn, kan worden beschouwd. Bij het aanbieden van een aanbod aan een aanvrager zal de universiteit een aantal factoren overwegen om te bepalen of een aanvrager de capaciteit heeft om te werken op master niveau, met inbegrip van academisch record, engelse vaardigheid en / of relevante werkervaring van tenminste 5 jaar.

Minimale geavanceerde standaardvereisten

Aanvragers met aangetoond voorkennis in de vorm van een vierjarige Australische bacheloropleiding in een engineering gerelateerd veld, of een Honneursgraad in de wetenschappen op een geschikt gebied, of een goedgekeurde equivalente kwalificatie en op een passend niveau beheersingsstudies hebben afgerond, kunnen in aanmerking komen om voor het eerste semester van de cursus een gevorderde status te vragen. Een minimale achtergrond in digitale logica, computer architectuur, wiskunde op tweedejaarsvlak en basisprogrammeringsvaardigheden in C of C ++ is ook vereist. In dergelijke gevallen zullen de toegekende studenten geavanceerde status 180 creditpunten in de MEM afronden, met 60 studiepunten van geavanceerde status voor de beheersvakken.

Aanvragers zonder een bachelor diploma maar met een gedemonstreerde minimum van ten minste vijf jaar relevante en verwante zakelijke ervaring kunnen in aanmerking komen voor een gevorderde status voor de vier vakken van het eerste semester van de cursus. Bij het aanbieden van een geavanceerde status aan een aanvrager kan de universiteit rekening houden met een aantal factoren, waaronder Engels vaardigheid, academisch record en / of beroepservaring.

Cursusvereisten

 • De graad vereist de voltooiing van 16 vakken van in totaal 240 kredietpunten.
 • De duur van de opleiding bedraagt ​​1,5 jaar voltijdstudie voor begeleide studenten en 2 jaar voor niet-verworven studenten.
 • De cursus kan worden begonnen in semester 1, semester 2 of het zomerse semester.
 • Onderwerpen aangeduid met een * zijn basisvakken. Indien een student de cursus in het zomerse semester wil beginnen, moeten zij de volledige twee jaar van de cursus volgen zonder geavanceerde permanente (krediet) voor de vier basisvakken.
 • LTU0AIM is een niet-kredietvak dat u aan het begin van uw eerste semester moet voltooien. Het onderwerp is bedoeld om uw kennis en het bewustzijn van kwesties betreffende de academische integriteit te verbeteren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills ... Lees meer

Study at a university ranked in the top 1% in the world. Our innovative degrees, Work Integrated Learning opportunities and a Career Ready Program co-designed with industry help you develop the skills employers value most. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder