De Master of Education in Virginia International University is ontworpen om toekomstige docenten voor de hoofdrollen in een verscheidenheid van educatieve en onderwijs gerelateerde instellingen te bereiden door hen uit te rusten met de kennis, vaardigheden en expertise die nodig is om uit te blinken in een reeks van onderwijs-gerelateerde posities. VIU's Master of Education (M.Ed.) graad wordt professionele opvoeders in te schakelen in cultureel diverse en technologisch ondergedompeld omgevingen te werken door empowerment studenten om probleemoplossers, kritische denkers en wetenschappers te worden.

Afgestudeerden van VIU's Master of Education (M.Ed.) graad in staat zullen zijn om hun begrip van het onderwijs met succes toe te passen in een verscheidenheid van educatieve instellingen lokaal, nationaal en mondiaal. Na het afstuderen van de VIU's M.Ed. graad, als opvoeders, zullen ze de mogelijkheid om een ​​loopbaan op te bouwen in de K-12 instellingen, post-secundair onderwijs instellingen, bedrijven en non-profit organisaties.

VIU's Master of Education (M.Ed.) mate onderhoudt missie van het streven naar vrijheid van denken en uiteenlopende interpretaties van menselijke ervaringen, aspecten die van vitaal belang op het gebied van onderwijs en in een mondiale context zijn omarmen de universiteit. Ons doel is om studenten die afstuderen weer te geven en gebruik maken van hun morele, intellectuele en professionele expertise om te dienen als rolmodel voor en opvoeden van toekomstige generaties en een verschil maken in hun gemeenschappen.

World Class Faculty & Staff

De Master of Education programma heeft een geschiedenis van zeer bekwame en toegewijde docenten en personeel die bereid zijn om studenten langs hun reis te helpen door middel van het programma zijn. faculteit aanbod deskundigheid van het programma op diverse gebieden, waaronder wiskunde, wetenschap, en ESOL.

Levering van het curriculum is slechts één aspect van de programma's op VIU! Kom en ervaar de persoonlijke, toegankelijke, boeiende en leuke klas milieu!

Programma overzicht

Voordelen van een Master of Education diploma van VIU:

 • Krijgen een gedegen kennis van het onderwijs principes en praktijken voor het voortgezet onderwijs
 • Verkrijgen van praktische ervaring door het practicum cursus
 • Ervaring opdoen van de docenten met expertise op de inhoud gebieden
 • Gain praktische vaardigheden om een ​​klasse / campus cultuur voorstander van verschillende achtergronden en leerstijlen te stimuleren
 • Leer hoe je een klas die zich richt op studenten behoeften en uiteindelijke doelen door middel van resultaatgerichte cursus en les ontwikkeling.

Programma Kenmerken

Kenmerken van de Master of Education programma:

 • Faculteit met real-world ervaring met lesgeven
 • Een solide-veld curriculum opgebouwd met de feedback van de werkgevers
 • Ontvangt een wereldklasse onderwijs in een boeiende en ondersteunende leeromgeving
 • Verbeteren onderwijs vaardigheden en kwalificaties
 • Faculteit zijn beschikbaar buiten het klaslokaal voor hulp
 • Programma kan worden aangevuld met cursussen online genomen en op de grond
 • Speciaal programma beheerders voor iedere student

Toelatingsvoorwaarden

Toelating tot de opleiding geen eerdere cursus werk in het onderwijs nodig. Een bachelor's degree of een equivalent daarvan in een gebied en het bewijs van voldoende Engels taalvaardigheid vereist zijn voor toelating. De kandidaten zijn ook verplicht om een ​​minimum van een officiële aanbeveling, een academische toelichting van het doel te dienen, en een curriculum vitae.

Accreditatie

International University Virginia is een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs die nationale erkenning door de accrediterende Raad voor Onafhankelijke Hogescholen en scholen (ACICS) en is gecertificeerd om te werken door de Raad van Virginia State van Hoger Onderwijs van Virginia (SCHEV). Aanvullende informatie over de accreditatie kan worden gevonden in de Accreditatie en certificeringen afdeling van het academisch catalogus.

Programma Resultaten

Bij het werken aan de missie van het programma en die van de School of Education te bereiken, zal de volgende resultaten worden bereikt:

 1. Ontwikkel leerling omgevingen een afspiegeling is van 'best practices' voor het onderwijzen en leren gebruik te maken van effectieve technologie een afspiegeling is van de moderne klas, en het creëren van optimale prestaties van leerlingen kansen door middel van cultureel responsieve pedagogie.
 2. Fungeren als onafhankelijke onderzoekers met de mogelijkheid om actie te onderzoeken, alsmede evalueren en implementeren van best practices in verband met effectieve pedagogische praktijken voor het voortgezet leerlingen.
 3. Effectief samen te werken met anderen en leidt het proces van samenwerking met het oog op beter voldoen aan de behoeften van hun student bevolking en de gemeenschappen waarin zij dienen.
 4. Dienen als leiders in het ontwikkelen en ontwerpen van onderwijs- en leermogelijkheden, die effectief zijn en het genereren van leerling motivatie en academisch succes.
 5. Foster onderwijs- en leeromgevingen die respectvol en inclusieve, alsmede een afspiegeling is van de behoeften, gevoelens en culturele waarden van de studentenpopulatie en de gemeenschappen die zij bedienen zijn.
 6. Ontwikkelen, ontwerpen en implementeren van beoordeling en evaluatie van strategieën die authentiek zijn en gevoelig zijn voor studenten kenmerken zoals hun cognitieve vaardigheden, culturele waarden, en academische vaardigheden.

Diploma-eisen

De School of Education at VIU is ontworpen om toekomstige docenten voor te bereiden op een leidende rol in de groeiende gebied van onderwijs. Afgestudeerden van de M.Ed. programma's zullen in staat zijn om effectief aan te pakken uitdagingen en mogelijkheden in hun rol als succesvolle leerkrachten, opvoeders, en leiders van hun gemeenschappen wereldwijd. De Master of Education graad aan VIU kan op twee academische jaar worden afgerond.

Programma van de Studie: Totaal 40 studiepunten, 12 cursussen. 30 credit uur (9 gangen) van de kern cursussen, 6 credit-uren (2 gangen) van content gebied concentratie cursussen en 3 credit-uren (1 natuurlijk) van specialisatie golfbanen in de buurt maken het M.Ed. Mate.

De Master of Education (M.Ed.) diploma vereist de voltooiing van een sluitstuk project, Educatief Action Research Project / Portfolio, binnen het gebied. Deze portefeuille of onderzoeksproject is de moeite waard zes (6) credit-uren van de kern cursussen en wordt uitgevoerd in samenwerking met het Education Capstone Experience (EDUC 600). Om te kwalificeren voor de M.Ed. Graad, studenten moeten voldoen aan alle credit eisen, zoals hieronder beschreven:

 1. Studenten in de graduate programma moet een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 3,0 (B) te behouden, uit van 4,0, en een minimum van graad niet minder dan 2,0 (C), van 4,0 in alle cursussen te kwalificeren voor de M .Ed. Graad in goede academische reputatie te blijven en af ​​te studeren. De maximale tijdsbestek toegestaan ​​voor de voltooiing van een graduate programma is 54 semester credits.
 2. Alleen graduate niveau cursussen kunnen worden toegepast in de richting van de mate. Een master student mag maximaal 12 uur semester van graduate krediet verdiend in andere erkende instellingen.
 3. Voorbij de voorwaarden, moet de student hebben afgerond 39 credit-uren, bestaande uit 30 studiepunten uur van de vereiste kern cursussen, 6 inhoudgebied credit-uren en 3 credit-uren van specialisatie golfbanen in de buurt.
 4. Geen diploma krediet wordt verdiend door een afgestudeerde student voor elke graad onder 2.0 (C), van 4,0, kreeg in een graduate-niveau cursus. Echter, elke kwaliteiten lager dan 2.0 (C), van 4,0, zal worden berekend in het Grade Point Average.

De Master of Education Degree bestaat uit negen (9) kernvakken, twee (2) content gebied cursussen, en een (1) specialisatie gebied natuurlijk, aangeboden in zowel de online en residentiële formaten.

Concentraties

 • M.Ed. met een concentratie in ESOL onderwijs
 • M.Ed. met een concentratie in het wiskundeonderwijs
 • M.Ed. met een concentratie in Science Education
Opleiding te volgen in:
 • Engels

Zie 9 andere vakken van Virginia International University »

Deze cursus is Combinatie van online en op de campus
Duration
Prijs
28,314 USD
Deadline
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Op locaties
Op datum
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Location
Aanmeldingslimiet
Vraag informatie aan
Applicant Outside of the US July 15th, 2016; Applicant Already in the US August 19th, 2016
Einddatum