Master of Education

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Education

De Master of Education programma (MED) is ontworpen om educatieve leiders voor te bereiden op het leren omgevingen zoals klaslokalen, scholen en andere lerende organisaties. Het programma is ideaal voor onderwijs, gezondheidszorg en andere professionals.

Het programma wordt aangeboden op een full-time en flexibele fulltime (Flex-tijd) basis. De optie Flex-tijd is bedoeld om werkende professionals te worden betrokken bij de voortzetting van het dienstverband in gebieden die verband houden met het gebied van onderzoek. De meerderheid van de cursussen worden aangeboden online, echter, studenten kunnen zich ook inschrijven in onsite cursussen (voornamelijk nu aangeboden op de drie Nipissing University campussen in North Bay, Bracebridge en Brantford). De full-time MED-programma is een tweejarig programma. Studenten in de optie Flex-time kunnen voltooien binnen 3-4 jaar.

Cursussen in de herfst, zijn winter of lente / zomer termen gepland in een van de drie manieren: (i) online via Blackboard Learn (ii) ter plaatse over een reeks van doordeweekse avond sessies, of, (iii) ter plaatse over een reeks van het weekend.

Toelatingseisen

De minimale eisen voor toelating overweging zijn een bachelordiploma met een B-gemiddelde over de laatste tien volledige cursussen (of 20 half / semester cursussen) afgerond. Dit is een beperkte inschrijving programma. De toegang is concurrerend. Aandacht zal worden besteed aan undergraduate merken, alsmede de aanvullende informatie die nodig is bij de aanvraag.

Alle aanvragers zijn verplicht om ten minste drie letters van studieadvies bieden van hoogleraren of andere passende professionals die hun niveau van voorbereiding en gereedheid voor graduate studies kan spreken. Ten minste één van de referenties moet zijn van iemand die gekwalificeerd is om de academische geschiktheid en bekwaamheid van de aanvrager om graduate studies uit te voeren aan te pakken. Verwijzing kan niet van iedereen die persoonlijk met betrekking tot de aanvrager.

Toelating Met Advanced Permanent

Master of Education kandidaten kunnen geavanceerde staan ​​ontvangen voor een maximum van twee afgestudeerde drie-krediet cursussen afgerond voorafgaand aan het moment van de aanvraag om Nipissing. Geavanceerde staan ​​zullen alleen worden overwogen voor de graduate opleidingen genomen binnen zes jaar van inschrijving in het MED-programma. Verzoeken om geavanceerde staan ​​zal alleen worden overwogen op het moment van toelating en alleen voor graduate opleidingen afgesloten met een graad van "B" of hoger.

Laatst bijgewerkt op mrt 2017

Over de school

About Us Sure, we can tell you about our beautiful surroundings and how our students rate us #1 in several student satisfaction surveys, or how our residences are the rated one of the best in Canada, ... Lees meer

About Us Sure, we can tell you about our beautiful surroundings and how our students rate us #1 in several student satisfaction surveys, or how our residences are the rated one of the best in Canada, but the best way to experience Nipissing is by visiting us. Lees Minder