Master of Education (toegepaste taalkunde)

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Verbeter uw communicatieve vaardigheden

Een Master of Education (Toegepaste Taalkunde) is ideaal als je werkt met de tweede taal sprekers en hun gemeenschappen, of op het gebied van de logopedie en pathologie, paramedische zorg, psychologie of opleiding in een verscheidenheid aan instellingen die vaardigheden in het communicatiemanagement en cross-culturele interactie vereist.

studie flexibiliteit

Als u niet zeker weet of u wilt een volledige masteropleiding te voltooien, van toepassing op USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma van Onderwijs (Commonwealth Ondersteund Place) of Graduate Diploma van Onderwijs (volledige bedrag te betalen) bestuderen en neemt het krediet van uw studies om de Master of Education als u besluit om verder te studeren.

Ontwikkelen van onderzoeksvaardigheden

Een belangrijk onderdeel van je studie zal onderzoek cursussen ontworpen om uw begrip van de rol van het onderwijs in de samenleving uit te breiden, en de uitdagingen voor opvoeders in snel veranderende, multiculturele gemeenschappen. U kunt kiezen tussen een Applied Research of Advanced Research project.

De Toegepast Onderzoek heeft een praktische nadruk op innovatieve en creatieve benaderingen voor het oplossen van de huidige problemen in het onderwijs milieu. U kunt gebruik maken van uw eigen ervaringen als achtergrond voor je studie en het ontwikkelen van een onderzoek op basis van uw huidige werkplek.

De Advanced Research specialisatie zal u toelaten om een ​​diepgaand inzicht in uw onderwijs belangen te krijgen. Met behulp van methoden van onderzoek, zult u ontdekken verschillende benaderingen van de hedendaagse onderwijs, en de ontwikkeling van professioneel onderzoek vaardigheden van essentieel belang om te ondernemen verder leren. Deze specialisatie biedt een op onderzoek gebaseerde weg naar een PhD, voldaan aan alle toelatingseisen.

uitkomsten carrière

Werkgelegenheid mogelijkheden bestaan ​​ook in het buitenland met multinationale organisaties die afgestudeerden in dienst met vaardigheden in de internationale betrekkingen met de tweede taal gebruikers op de werkplek. Er is ook de vraag bij bestuurders en docenten in de klas, in de inheemse gemeenschappen en in de sectoren onderwijs en gezondheidszorg.

andere majors

Andere specialisaties in de Master of Education (Commonwealth ondersteund plaats) zijn: Early Childhood, Begeleiding en Counseling, speciaal onderwijs en TESOL.

Specialisaties in de Master of Education (volledige bedrag te betalen) zijn: volwassenen, Professional en Workplace Learning, Career Development, Curriculum en Pedagogisch Leiderschap, Leiden en Managing Educatieve Organisaties, multicultureel onderwijs en Online en Distributed Learning.

Toelatingseisen

Eerste vereisten

  • 3-jaar bachelor of gelijkwaardig, van een erkende universiteit
  • Goedgekeurde bachelor diploma of gelijkwaardig, in het onderwijs.
  • Kandidaten met een bachelor diploma of gelijkwaardig, in een niet-verwante discipline kunnen in aanmerking komen voor toetreding tot USQ Graduate Certificate of Education. Na voltooiing en het bereiken van een minimum GPA van 4,0, kunnen zij een aanvraag voor toetreding tot de Master of Education.

Engels taaleisen

Alle studenten zijn verplicht om de toepasselijke Engels taal te voldoen. Dit programma vereist een minimum van IELTS 6.5 of equivalent.

Als u niet voldoet aan de Engels taal eisen die u van toepassing kunnen zijn op een universiteit goedgekeurd Engels taal-programma te bestuderen.

alternatieve routes

Pathway programma's zijn ook beschikbaar als je niet voldoet aan de hierboven genoemde Engels toelatingseisen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ studen ... Lees meer

Are you thinking about studying in Australia? The University of Southern Queensland (USQ) prides itself on providing the best support possible to help you reach your study and career goals. USQ students enjoy small class-sizes, collaborative learning spaces, and a suite of support services to enhance your study experience. With students from more than 80 countries and internationally accredited degrees and programs, you can choose to study on campus, external or online. Lees Minder
Toowoomba , Springfield , Brisbane , Australië Online + 3 Meer Minder