Master Of Divinity

Naropa University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Divinity

Naropa University

Wat als u uw hart en ziel konden voorbereiden om te dienen voor anderen in een boeddhistische geïnspireerde omgeving?

De Master of Divinity graad aan Naropa University is de professionele toegepaste Religious Studies graad ontworpen om u voor te bereiden op het pastorale werk, pastorale, sociale dienst beroepen, en betrokkenheid van de gemeenschap, met behulp van de wijsheid opgedaan met boeddhistische tradities.

Onderwezen in Naropa's Boeddhistische geïnspireerde context zal de MDiv programma u blootstellen aan de boeddhistische leer en contemplatieve praktijken, terwijl ook het benadrukken van een interreligieuze benadering van pastorale praktijk. (U hoeft niet een praktiserend boeddhist te bloeien in het programma te zijn, maar we moedigen een sterke interesse en nieuwsgierigheid in het boeddhisme.) Toegepaste leren in het programma verbindt onze studenten om professionele disciplines en contexten. Studenten kunnen ervoor kiezen om ofwel een Klinische Pastorale Education (CPE) stage te voltooien in de gezondheidszorg, of te doen gebied van onderwijs in een verscheidenheid van de bediening, sociale dienst en gevangenis instellingen. Deze mogelijkheden, op basis van je interesses geeft je de mogelijkheid om de intellectuele, contemplatieve, en pastorale vaardigheden die je in het programma in een echte wereld context hebben verworven te integreren geven.

Door u te vragen deel te nemen aan de contemplatieve werk van het Tibetaanse boeddhisme, zul je jezelf klaar van dienst te zijn in de wereld, de ontwikkeling van het bewustzijn, moed en compassie nodig om anderen te dienen, of ze een celebrant of iemand om hun verdriet te verlichten nodig.

Na Naropa

De Master of Divinity diploma van Naropa kunt u om te dienen als leiders, ministers, en leraren in een verscheidenheid van pastorale contexten. We hebben afgestudeerden die zijn tewerkgesteld in instellingen voor de gezondheidszorg en de ministers in boeddhistische tempels evenals interreligieuze kerken. Anderen zijn gegaan naar professoren worden; aalmoezeniers in ziekenhuizen en gevangenissen; en leiders in de non-profit en andere institutionele instellingen.

Wat maakt ons anders? MDiv programma Naropa's benadrukt het ontwikkelen van empathie, compassie en veerkracht in een contemplatieve context. Het programma biedt een unieke en brede hele persoon aanpak die persoonlijke en professionele doelen zullen verbeteren, of ze nu in de gezondheidszorg pastoraat, gevangenis ministerie, of sociaal engagement.

Onze klassen zijn klein en interactief (meestal onder de 20 studenten), waardoor een rijk interactieve leeromgeving, een combinatie van niet-traditionele, reflecterende elementen zoals intensieve meditatie retraites met relevante vaardigheden, zoals het bouwen van pastorale mantelzorg en spreken in het openbaar. Contemplatief onderzoek doordringt onze Religious Studies klassen die verkenning van verschillende religieuze tradities, waaronder Indo-Tibetaanse boeddhisme, bijbelse teksten en joodse mystiek omvatten.

In tegenstelling tot veel grotere instellingen, bieden we een sfeer van open deuren, gemakkelijke toegang, en aanspreekbaarheid een evenals een rijke cultuur met tientallen communautaire gebeurtenissen, sprekers en optredens.

Graad Highlights

Doe mee met je contemplatieve praktijk met het dagelijks leven door onderdompeling in het weekend meditatie programma's die elk semester optreden.

Verdiep je contemplatieve praktijk door het bijwonen van een maand lang intensieve meditatie. Neem deel aan kleine groep Process Labs, die emotionele en spirituele ondersteuning te bieden tijdens uw MDiv reis.

Kies een service-learning plaatsing als ofwel: Een veld opleiding stage in een religieuze instelling, NGO, gevangenis of andere sociale service bureau; OF EEN Klinische Pastorale Education (CPE) begeleid stage in medische setting die wachtdiensten tijd evenals persoonlijke en theologische reflectie biedt. Onderzoek en schrijf een MDiv stelling dat contemplatieve principes met persoonlijke interesses en pastorale vaardigheden integreert.

Faculteit

Onze faculteit zijn nationaal en internationaal gerenommeerde wetenschappers en praktijkmensen die uitdagen en inspireren studenten in een intense nog ondersteunende omgeving. Bepaalde concentraties van de academische kracht in de MDiv faculteit liggen op het gebied van pastorale zorg, vergelijkende godsdienstwetenschap en Indo-Tibetaanse boeddhisme. Daarnaast, als onderdeel van de school zich inzet voor maatschappelijke betrokkenheid, faculteit hebben ook deelgenomen aan pastoraat en palliatieve zorg conferenties deskundigen, evenals gepresenteerd en veel gepubliceerd over mindfulness in het onderwijs.

Gewijd aan academische uitmuntendheid en innovatie in contemplatieve pedagogie, Naropa-universiteit heeft een opmerkelijke geschiedenis van het inhuren stijgende geleerden en gastvrije progressieve denkers. Over meerdere gebieden - ervaring, interesse, etniciteit of geslacht - de faculteit is divers, waardoor de blootstelling aan een brede perspectieven. MDiv Faculteit creëren een omgeving van intellectueel onderzoek, interpersoonlijke en intrapersoonlijke ontdekking, terwijl ook het verstrekken van professionele ontwikkeling.

Faculteit betrekken studenten door middel van onderwijs stijlen die variëren van de traditionele socratische methode om ervaringsleren, met een rijk scala aan de klas en in het veld omgevingen. Buiten de klas, ze zijn actieve leden van de gemeenschap, geef loopbaanadvies, en bieden een ondersteunende omgeving voor de studie van pastorale mantelzorg en bediening.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
22,570 USD
Locations
Verenigde Staten - Boulder, Colorado
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Verenigde Staten - Boulder, Colorado
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan