Master Of Divinity

Corban University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Divinity

Corban University

Ministerie gedijt waar de onveranderlijke Woord van God kruist met een voortdurend veranderende wereld. Ministerie is over het bereiken van mensen - waardoor Jezus Christus te transformeren onze levens en gemeenschappen. Aan de andere kant, dit is gewoon een mooi gezegd ideaal, of is het een levende, ademende werkelijkheid?

Ministerie is hard en vol van moeilijke vragen, moeilijke situaties en onvolmaakte mensen. Seminarie geeft u de basis om de waarheid van het evangelie met overtuiging, mededogen en genade in het midden van een steeds meer post-christelijke wereld te spreken. Het beschikt u over de relevantie en de levensveranderende boodschap van de Schrift te onderwijzen en een voorbeeld van het geloof in actie.

Training die geschikt is voor u

Als een pastor, moet je passie, roeping en theologie te combineren. Worden uitgerust om honderden en raad een te spreken. Wees bereid om groei van de organisatie en budgetten, en leiden teams van vrijwilligers te beheren. Wees bereid om te ondersteunen, stimuleren, uitdagen en inspireren degenen die u dient.

Geen seminarie ervaring kunt je hand alle antwoorden die u nodig heeft in de komende jaren van de bediening. Wij rusten u met de bijbelse kennis en theologische vaardigheid die je nodig hebt om de antwoorden op de cruciale vragen van vandaag te vinden. Het MDiv programma is ontworpen om u de tools die u nodig hebt om nauwkeurig te interpreteren de Schrift in zijn historische, geografische en culturele achtergrond en toe te passen op uw huidige ministerie context, de locatie en culturele eisen te geven.

Cursussen

Corban Master of Divinity is volledig online of als een hybride van online en on-campus klassen beschikbaar om te werken rond uw schema. Je zult in staat om uw eigen programma tempo en schema kiest, het bijwonen van full-time te eindigen in slechts drie jaar of het voltooien van het programma op een part-time tempo.

De MDiv bij Corban heeft zowel een kerk ministerie baan en een bijbelse talen spoor, zodat u uw cursussen kunnen kiezen op basis van uw ministerie behoeften.

Sample Cursussen:

 • Interpreteren en Teaching Schrift
 • Dienend leiderschap
 • wereldbeelden
 • Kerkgeschiedenis
 • Prediking
 • theologie

Kerk Ministerie: De kerk ministerie concentratie is beschikbaar volledig online of in een combinatie van online en op de campus klassen. Deze concentratie biedt de educatieve basis om een ​​arts van het ministerie graden voort te zetten en geeft een diepere kijk in de verschillende aspecten van de bediening.

Bijbelse Talen: Elke concentratie is ontworpen om u dieper in het Woord en de groei van uw kennis en begrip. De concentratie Bijbelse Talen biedt de educatieve basis om een ​​Doctor of Philosophy graad na te streven door het opnemen van studie in het Grieks en het Hebreeuws. (Taal klassen zijn beschikbaar op de campus alleen.)

Toelatingsvoorwaarden

Corban University is toegewijd aan het leveren van de hoogste academische standaarden met een stichting in het Woord van God. We zijn toegewijd aan het zien van u persoonlijk en in de bediening slagen. Een deel van dat succes is het vinden van de juiste plaats om uw seminarie opleiding te voltooien.

Geslaagde kandidaten voor de Master of Divinity of de Master of Arts in zal Christian Leadership:
Belijden geloof in Jezus Christus en leven een consistente christelijke levensstijl.
Hebben de mogelijkheid om afgestudeerde werk te voltooien.
Heeft u een bachelor of master's degree met een cumulatieve GPA van 3,0 van een geaccrediteerde instelling voltooid.
In essentiële overeenkomst met de volgende fundamentele christelijke leerstellingen:

 • Dat de Schrift is geïnspireerd door God en daarom is gezaghebbend en onfeilbaar.
 • Dat de God van de Bijbel is de enige ware God.
 • Dat er één God in drie gelijke personen (Vader, Zoon en Geest).
 • Dat Christus is waarlijk God en waarlijk mens.
 • Dat het menselijk ras is volledig geestelijk verdorven.
 • Dat Christus gestorven is als een plaatsvervangend offer te boeten voor de zonde.
 • Dat Christus lichamelijk opgestaan.
 • Dat redding alleen in Christus alleen ontvangen door het geloof.
 • Dat Christus zal lichamelijk terug naar de aarde te regeren.
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Online en Campus gecombineerd
Start Date
Startdatum
Open Inschrijving
Duration
Duur
2 jaar
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
20,540 USD
395 USD per credit uur. 52 credit-uren nodig.
Locations
Verenigde Staten - Salem, Oregon
Startdatum : Open Inschrijving
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Open Inschrijving
Verenigde Staten - Salem, Oregon
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan