Master Of Divinity

Africa International University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master Of Divinity

Africa International University

Master of Divinity

De Master of Divinity programma is ontworpen om een ​​geïntegreerde opleiding voor diegenen die het pastoraat in diverse situaties, zoals zending, kerk ministeries van onderwijs, onderwijs in theologische instellingen en andere aanverwante vormen van christelijke dienst.

Het programma trekt uit verschillende divisies van de theologische disciplines, waardoor het programma om de student de mogelijkheid om zich te concentreren op een gebied van de nadruk of specialisatie te geven.

Biblical Studies, Christian Education, Kerkgeschiedenis, missies, pastorale, theologische en Translation Studies: Studenten in het programma kan een van de volgende accenten na te streven.

Aan de andere kant kan een student een algemene gebied van onderzoek voort te zetten zonder enige nadruk.

Aan het eind van de opleiding in de Master of Divinity programma, moet een student in staat zijn om: 1) Aantonen dat een goede algemene kennis van de inhoud van het Oude en Nieuwe Testament.

2) Interact bijbels en intelligent met historische en actuele theologische kwesties en posities, zowel binnen de Afrikaanse en mondiale context.

3) helder articuleren de roep van christenen om wereldevangelisatie en aantonen dat begrip door middel van persoonlijke betrokkenheid.

4) demonstreren elementaire didactische vaardigheden in een gebied van bediening.

5) Zorg voor leiderschap in de kerk en para-kerkelijke organisaties.

6) Definieer zijn / haar roeping, gaven en talenten zo goed in bepaald gebied van specialisatie functioneren.

7) Leef een godvruchtig leven, anderen dienen met nederigheid en voorbeelden van morele en ethische integriteit in alle contacten met geloofsgenoten en de maatschappij in het algemeen.

Toelatingsvoorwaarden

Alle aanvragers voor toelating tot de Master of Divinity programma moet voldoen aan de volgende eisen: 1. Een bachelordiploma op elk gebied van specialisatie van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 3,00 op een schaal 4,00, of een diploma uitgereikt met eerste klas of bovenste tweede klasse eert, of het equivalent daarvan.

  1. Kandidaten met 2,75 cumulatieve Grade Point Average of hoger of tweede klasse lagere divisie of het equivalent moet minstens twee jaar relevante ervaring na het afstuderen hebben.

  2. Een kandidaat die niet voldoet aan de bovenstaande eisen moet een bachelordiploma op elk gebied van specialisatie en een Postgraduate Diploma in het betreffende gebied van studie te presenteren van een geaccrediteerde instelling voor hoger onderwijs met een cumulatieve Grade Point Average van ten minste 3,00 op 4,00 schaal , of het equivalent daarvan.

Wijze van levering

3 academische jaar full-time

tariefstructuur

Voltijds

  • Collegegeld 65.400
  • Admin kosten 15.525
  • Totaal Collegegeld 80.925
  • Totaal per jaar 242.775
  • Totaal voor het programma 728.325

Hoe toe te passen

U kunt online solliciteren door te klikken Online toepassing of Download aanvraagformulier Aanvraagformulier U kunt uw aanvraag tot Public Relations of Admissions sturen.

U kunt meer informatie vinden door ons te bellen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Mei 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
728,325 KES
Totaal voor Programma: 728.325
Locations
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Startdatum : Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Mei 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2018
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Mei 2019
Kenia - Nairobi, Nairobi County
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Videos

Diversity and Learning