Master of Cyber ​​Security

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Cyber ​​Security

Studeren voor de Meester van Cyber ​​Security kunt u de vaardigheden die je nodig hebt om een ​​specialist op dit gebied worden ontwikkelen. Er is een toenemende internationale vraag naar opgeleide cyber security professionals, en afgestudeerden van dit programma helpen voldoen aan de Nieuw-Zeelandse regering Cyber ​​Security Strategie. Deze masters degree is de eerste in zijn soort te worden aangeboden in Nieuw-Zeeland.

Waikato_MCS

Als u werken aan uw Master of Cyber ​​Security (MCS), dan heb je een grondige kennis van de technische, juridische aspecten van cyber security beleid en beheer te ontwikkelen. Je leert over cloud computing technologieën en informatica-infrastructuur, evenals de wet met betrekking tot cyber security.

U zult vaardigheden te verwerven met betrekking tot het opsporen van inbreuken op de beveiliging, de preventieve beveiligingsmaatregelen en beledigend veiligheid. Dit omvat computersysteem penetratie testen. U leert hoe om innovatief te denken en ontwikkelen van de mogelijkheid om uw kennis toe te passen, zodat u kunt werken op een gevorderd niveau als een professional in cyber security.

Als je cyber security bij Waikato studeren, dan heb je de mogelijkheid om mee te werken, en te leren van de bekroonde cyber security experts zoals Dr Ryan Ko. Onze wetenschappers hebben ook sterke internationale verbindingen met het bedrijfsleven en de overheid, zoals de Nationaal Cyber ​​Policy Office en INTERPOL.

Computing faciliteiten in Waikato

De computerfaciliteiten aan de Universiteit van Waikato behoren tot de beste in Nieuw-Zeeland. Je zult 24 uur per dag toegang tot computer labs over de nieuwste industriestandaard software.

De Universiteit van Waikato is ook de thuisbasis van Nieuw-Zeeland's eerste cyber security lab, waar de Cybersecurity Onderzoekers van Waikato (CROW) opereren vanuit - de makers van de jaarlijkse Nieuw-Zeeland Cyber ​​Security Challenge.

Bouw een succesvolle carrière

De vraag naar goed opgeleide professionals op cyber security wordt wereldwijd steeds meer op 3,5 keer de snelheid van de totale arbeidsmarkt. Zodra u uw opleiding op dit gebied hebt voltooid, kunt u gekwalificeerd om een ​​aantal verschillende rollen te doen in een sector met een te zijn 'Bijna nul' werkloosheidspercentage. Onze afgestudeerden zijn in hoge vraag en de meeste van onze alumni werken in de top publieke en private organisaties in Nieuw-Zeeland en internationaal - zoals Sjoerd de Feijter, Die nu een Junior Software Engineer voor multinational Gallagher.

Carrièremogelijkheden

  • Chief Information Security Officer
  • Ondernemers van nieuwe beveiligingsproducten en service
  • Penetration Testers / Security Assessment Consultants
  • IT Security Consultant

Toelating en inschrijving

Voor toelating tot de MCS, zullen de studenten moeten een relevant bachelordiploma of postgraduate diploma te hebben afgerond, normaal gesproken in Computer Science of Computer Engineering. U ontvangt een gemiddelde van ten minste B nodig heeft in uw 300-niveau of hoger Computer Science papers.

Internationale studenten moet een IELTS score van 6,5 te hebben met ten minste 6,0 in het schrijven band. Internationale studenten kunnen een e-mail international@waikato.ac.nz voor meer informatie of hulp bij de aanvraagprocedure.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder