Master of Commerce (MCOM)

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Graad Highlights

  • De Master of Commerce diploma kan de beste studenten aan gespecialiseerde kennis na te streven door middel van onafhankelijk onderzoek, en is ontworpen om hen voor te bereiden voor specialistische functies in de publieke en private sector.
  • Contrasten met een MBA-graad, die is gericht op de voorbereiding van personen die al in het personeelsbestand voor leidinggevende posities.
  • Kan als een programma van 12 tot 15 maanden (180 punten) of als een jaarprogramma gevolgd worden als gevolg van BCom (Hons) of PGDipCom (120 punten).
  • Studenten die de eerste 120 punten van MCom hebben afgerond kunnen sluiten met Postgraduate Diploma in Commerce (PGDipCom)

Disciplines en cursussen bestudeer je:

  • Accounting - Handelsrecht - Economie - Financiën - Global Management & Innovatie - Informatiesystemen - Marketing - Operaties en Supply Chain Management

Verkiesbaarheid

BCom of gelijkwaardig, en een belangrijke in het onderwerp bedoeld voor deze opleiding met een gemiddeld cijfer van B of hoger.

Waarom de Business School kiezen?

De Universiteit van Auckland is wereld-ranked universiteit van Nieuw-Zeeland en de Business School staat bekend voor zijn uitmuntendheid, innovatie, onderwijs en onderzoek.

Onze Business School is een van 1% van de business schools wereldwijd naar Triple Crown accreditatie behalen van AACSB International, EFMD-EQUIS en AMBA.

Faciliteiten en middelen

Bekroonde Owen G Glenn Building Business School geeft medewerkers en studenten een geïntegreerde, speciaal gebouwde structuur. Het herbergt volledig uitgeruste auditoria, computerlokalen, werkruimten en sociale ruimtes, samen met cafes en een eigen bank, gegroepeerd rond een spectaculaire 26m-hoge atrium. Toegankelijkheid en faciliteiten zijn beschikbaar in het hele gebouw.

De iconische gebouw staat als een plaats van convergentie voor het bedrijfsleven, de academische wereld en de overheid - een samenwerkingsverband, kennisrijke omgeving waarin de mogelijkheden die dit land nodig heeft om te slagen in geavanceerde wereldwijde markten te smeden.

Ontworpen door architectenbureaus Francis-Jones Morehen Thorp en Archimedia, werd de Owen G Glenn Building voltooid in 2008 en heeft sindsdien vele prijzen gewonnen, waaronder een NZIA Auckland Architectuur Award en werd genomineerd op het World Architecture Festival Awards.

De Business School gebouw is vernoemd naar de belangrijkste donor en Nieuw-Zeeland ondernemer en weldoener Owen G Glenn.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines.

The University of Auckland is a comprehensive university of 40,000 students, offering undergraduate, postgraduate and doctoral programmes across a wide range of disciplines. Lees Minder