Master of Business Analytics / Master of Sports Analytics

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Kies Master of Business Analytics bij La Trobe

In een steeds digitaliserende wereld verzamelen organisaties over de hele wereld enorme hoeveelheden gegevens. Bedrijven die zin hebben in deze informatie zullen een concurrentievoordeel hebben. De Master of Business Analytics is een gespecialiseerde graad die u de vaardigheden en kennis geeft om deze gegevensstroom te begrijpen en bedrijven te voorzien van de inzichten die ze nodig hebben om te slagen.

In een cursus die is ontworpen door middel van een samenwerking tussen academici, industriepraktijken en technologieverkopers voor de industrie, krijgt u de specialistische vaardigheden en kennis die u nodig heeft om een ​​competitief professioneel voordeel te hebben.

U leert de rol van data in besluitvorming, probleemoplossing en organisatieverandering. Je krijgt praktische vaardigheden in zaken, statistieken en informatica, en ontwikkelt persoonlijke vaardigheden zoals communicatie en kritisch denken.

Belangrijk, u krijgt praktische ervaring in toonaangevende commerciële software applicaties, van SAS, SAP, Microsoft en IBM, evenals open source alternatieven. Je hebt ook veel mogelijkheden om je vaardigheden te testen in een echte wereldomgeving.

La Trobe is lid van het onderzoeksprogramma Data to Decisions CRC (D2D CRC), dat zal helpen om meer dan 1000 data-analytics professionals te trainen tussen 2015 en 2020. Dit lidmaatschap biedt veel authentieke projecten en stagemogelijkheden voor Business Analytics studenten.

La Trobe is de eerste instelling in Australië om een ​​voucher systeem te ontwikkelen in samenwerking met SAS om na uw afstudeerstelling voortdurende professionele ontwikkeling te bieden. Deze bonnen, die alleen beschikbaar zijn voor afgestudeerden van de La Trobe Master of Business Analytics, bieden u toegang tot extra hoogst gewaardeerde industriële certificaties tegen een aanzienlijk kortlopende prijsbepaling tot maximaal drie jaar na uw afstuderen.

Onze boekhoud- en financieringsvakken staan ​​in de top 200 ter wereld, * La Trobe staat ook in de top 3 universiteiten in Victoria voor onderzoek in bankwezen, financiën en investeringen; en boekhouding, controle en verantwoording. **

Carrièremogelijkheden

Het 2015 IAPA Vaardigheden en Salaris Survey bleek dat er een grote vraag naar analytics professionals in Australië is, met 90 procent van de respondenten die meer verdienen dan het nationale medianalaris. ***

Onze sterke focus op de opleiding van de industrie betekent dat La Trobe Business School afgestudeerden zeer inzetbaar zijn. Voor degenen die al in de industrie werken, biedt de Master of Business Analytics mogelijkheden voor loopbaan- en salarisverbetering.

Onze afgestudeerden zijn gegaan naar succesvolle carrières in bedrijven zoals:

 • ANZ
 • Gezondheidsverzekeraar

La Trobe Business School studeert werk in een breed scala aan rollen, waaronder:

 • analytics consultant
 • bedrijfsanalist
 • data-analist
 • klantanalist (retail, loyaliteit, strategie, enz.)
 • procesanalist

Analytics professionals zijn zeer gezocht in een breed scala van industrieën, waaronder:

 • banken en investeringen
 • vermaak
 • gezondheid (bijv. verzekering)
 • detailhandel (bijv. supermarkten, mode)
 • Het

Cursus Beschrijving

De Master of Business Analytics is een gespecialiseerde diploma die gericht is op het uitrusten van studenten met de relevante data-analyse en zakelijke vaardigheden om de complexe problemen van moderne bedrijven op te lossen. De cursus is multidisciplinair, met kennis en vaardigheden in zaken, statistieken, informatica en zachte persoonlijke vaardigheden zoals communicatie en kritisch denken. De cursus omvat de basis en geavanceerde bedrijfsanalyse door gebruik te maken van state of the art industrie tools om de toepassing van de kennis en vaardigheden in de praktijk te tonen. De cursus zal ook een sterke aanwezigheid hebben in de industrie om ervoor te zorgen dat de studenten op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied.

Kies Master of Sports Analytics in La Trobe

Sportorganisaties over de hele wereld maken gebruik van zeer geavanceerde monitoring technologie en geavanceerde statistieken om een ​​concurrentievoordeel te krijgen. Miljoenen gegevenspunten worden elke week gegenereerd en professionals die deze gegevens kunnen interpreteren, worden steeds meer gevraagd.

La Trobe's Master of Sports Analytics is opgericht om te reageren op deze opkomende vraag. Start je carrière in een wereldwijde industrie van $ 1,5 biljoen * en voer het volgende tijdperk van competitieve sport. Deze cursus is ontwikkeld in nauw overleg met toonaangevende sportclubs en sporttechnologiebedrijven om u voor te bereiden op de toekomst van dit snelgroeiende beroep.

U leert fundamentele sportanalyse technieken die u in staat stellen inzichten te geven in strategie, werving en prestatie, met behulp van data visualisatiemethoden die worden onderwezen in La Trobe's state-of-the-art VisLabs.

U krijgt geavanceerde vaardigheden in data warehousing en analytics, met een specialistische focus op elite sport inhoud dankzij de expertise van La Trobe academics en onze experts in de industrie. U legt de theorie in de praktijk met live-projecten en real-world case studies die door onze industrie partners worden geleverd:

 • Carlton FC
 • Melbourne City FC
 • Katapult
 • Optus

Carrièremogelijkheden

De Master of Sports Analytics is ontworpen met een reeks educatieve en werkende achtergronden in het achterhoofd. Met uw vaardigheden bij het verwerken van grote datasets maakt u een verschil in elitesport in gebieden zoals:

 • prestatie analyse
 • trainingsladingbeheer
 • letselpreventie
 • tactische strategieën
 • werving van spelers
 • technologische ontwikkeling
 • Onderzoek
 • talentidentificatie
 • kracht en conditionering.

De La Trobe Master of Sports Analytics zal u voorzien van vaardigheden en ervaring in gegevenswetenschappen die buiten sportieve prestaties kunnen worden toegepast. Afgestudeerden hebben data-vaardigheden die nodig zijn voor alternatieve carrières in industrieën, waaronder:

 • sportmedia
 • fantasie competities
 • Gezondheid
 • gaming
 • financiën
 • kleinhandel.

Cursusbeschrijving

De meesters van Sports Analytics zijn een 1,5-jarige graad voor degenen die hun kennis en capaciteit verbeteren om grote datasets van sport te verzamelen, beheren, analyseren en presenteren. De cursus beoogt afgestudeerden voor te bereiden op rollen op het gebied van sportanalyse en kan van belang zijn voor de huidige beroepsbeoefenaren van sport- en lichaamsbewegingen die formeel onderwijs en kwalificaties op dit gebied zoeken. Lokale studenten kunnen kiezen om in te schrijven op voltijds- of deeltijdbasis.

Toelatingseisen

Minimale Toelatingseisen

De minimale toelatingseis is het succesvol afronden van een Australische bachelor diploma (of het equivalent). Verworven competenties ontwikkeld door middel van relevante werkervaring of professionele erkenning, waar het wordt geacht ten minste gelijk is aan die verkregen door middel van een Bachelor diploma te zijn, kan worden beschouwd. Bij het aanbieden van een aanbod aan een aanvrager zal de universiteit een aantal factoren overwegen om vast te stellen of een aanvrager de capaciteit heeft om te werken op master niveau, met inbegrip van academisch record, engelse vaardigheid en / of beroepservaring.

Minimale geavanceerde standaardvereisten

Aanvragers met aangetoond voorkennis in de vorm van een Australische bacheloropleiding, of een graad die gelijkwaardig is aan de La Trobe University, en relevante werkervaring hebben in een zakelijke of gegevensgerelateerde rol, kan in aanmerking komen voor een gevorderde status. De vakken die geavanceerde status krijgen, worden bepaald door de academische beoordelaar en per geval. Bij het aanbieden van een geavanceerde status aan een aanvrager kan de universiteit rekening houden met een aantal factoren, waaronder Engels vaardigheid, academisch record en / of beroepservaring. Aanvragers met aangetoond voorafgaand leren kunnen in aanmerking komen voor geavanceerde status voor BUS5BIM, BUS5SBF, BUS5SMM en BUS5IAF.

Graadvereisten

De Master of Business Analytics is een twee jaar voltijdsprogramma (of zijn deeltijdse equivalent), gestudeerd in het Engels, waarbij de succesvolle afronding van 240 studiepunten vereist is. Het programma bestaat uit coursework en kan een klein proefschrift bevatten als studenten ervoor kiezen om een ​​specialisatie te voltooien met behulp van de vier keuzevakken binnen de cursus. Het doel van deze cursus is opleiding van business analytics professionals te geven zoals geprofileerd door IAPA (Institute of Analytics Professionals of Australia).

 • Alle vakken zijn 15 creditpunten waard.
 • De vakken staan ​​vermeld in de gewenste volgorde van studie. U moet alle voorvereiste vakken invullen alvorens u in een kern- of keuzevak in te schrijven.
 • Deze diploma is ontworpen om binnen twee jaar voltijdstudie of deeltijdsequivalent voor niet-verworven studenten te worden afgerond.

Opmerking:

 • LTU0AIM is een niet-kredietvak dat de student bij het begin van hun eerste semester moet afronden. Het vak is bedoeld om de kennis en het bewustzijn van studenten op het gebied van academische integriteit te verbeteren.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Univ ... Lees meer

La Trobe will be a University known for its excellence and innovation in relation to the big issues of our time, and for its enthusiasm to make a difference. La Trobe will be one of the top three Universities in Victoria, one of the top dozen nationally and one of the top 300 internationally. Lees Minder
Melbourne , Bendigo , Albury , Melbourne , Mildura , Shepparton , Sydney + 6 Meer Minder