Master of Business Administration

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Mitchell MBA-programma is volledig geaccrediteerd door AACSB International - het hoogste niveau van het bedrijfsleven accreditatie wereldwijd. We hebben gestructureerde het programma om zaken aan te passen aan de behoeften van full-time career professionals en managers, evenals pas afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het bevorderen van hun kennis op het gebied van. Alle stichting werk is opgebouwd in de 14 cursusaanbod, waardoor studenten uit alle undergraduate achtergrond om onmiddellijk te beginnen graduate studies.


Kenmerken van het programma

  • Elke nieuwe MBA-klasse wordt gelanceerd in de herfst tot de cohort met een duidelijke identiteit en een gelegenheid om te netwerken met andere professionals in de klas bieden
  • Alle studenten hebben een gemeenschappelijke achtergrond naarmate ze via het programma omdat alle stichting werken is ingebouwd in het Mitchell-MBA.
  • Cohorten in een MBA klas inschrijven voor dezelfde twee klassen elke term met klassen aan twee avonden per week - de eerste vergadering 6:00-07u15 gevolgd door de tweede cursus op 7:30-08u45.
  • Elke MBA-klasse participeert in retraite op basis van seminars tijdens de herfst en de lente semesters van de eerste twee jaren van het programma te richten op gespecialiseerde management onderwerpen en om extra teambuilding kansen te bieden.
  • Het curriculum vormt de kern van kennis en vaardigheden die nodig zijn om succesvol te beheren organisaties, terwijl verbetering van elke student de individuele besluitvorming mogelijkheden.
  • Sterke en effectieve studie teams kunnen gemakkelijk worden gevormd en gedurende de gehele programmaperiode aangezien elke MBA-klasse zullen alle klassen samen te nemen.

Toelatingsvoorwaarden

Een student die een bachelor's degree is met minder dan 3.0 maar hoger dan een 2,5 (A = 4.0) of een minimum grade-point gemiddeld 2. 75 op de laatste 64 uur van semester college het werk kan bereiken voorlopige toelating op voorwaarde dat de student heeft een bevredigend GMAT-score gebaseerd op een van de volgende formules:

200 x GPA GMAT = 1050 of
200 x UDGPA (laatste 64 uur) GMAT = 1100

Naast alle aanvragers moeten komen tot een GMAT-Analytische Schrijven score van 3,0 of hoger. De GMAT kan worden afgeweken indien de aanvrager met een verdiende Master's degree of hoger van een regionaal erkende Amerikaanse instelling voor hoger onderwijs.

De GMAT moet zijn genomen in de afgelopen vijf jaar.


Internationale studenten dienen bewijsstukken waaruit blijkt TOEFL-test scores van 525 of hoger of het equivalent daarvan.

De non-degree categorie is uitsluitend voorbehouden voor studenten met een MBA studenten in deze categorie moet toestemming van de directeur van Graduate Studies te verkrijgen voordat u zich inschrijft voor alle graduate opleidingen in het Mitchell College of Business.   


Laatst bijgewerkt op April 2011

Over de school

Over het College De Mitchell College of Business is het invoeren van het vierde decennium van de dienstverlening. En terwijl het aantal studenten sterk is gegroeid de afgelopen jaren, de leden van de ... Lees meer

Over het College De Mitchell College of Business is het invoeren van het vierde decennium van de dienstverlening. En terwijl het aantal studenten sterk is gegroeid de afgelopen jaren, de leden van de faculteit en het personeel zijn zo reageren op studenten en hun huidige behoeften zoals ze waren toen de school werd opgericht in 1967. Als integraal onderdeel van een alomvattend, stedelijke universiteit, de missie van de Mitchell College of Business is een bijdrage te leveren aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze studenten en burgers, de economische ontwikkeling van de regio, en het aanhoudende succes van de Hogeschool en Universiteit . We doen deze missie door het leveren van educatieve programma's van hoge kwaliteit, door middel van ondersteuning van de faculteit wetenschappelijke activiteiten, en door het aanbieden van een scala van externe diensten. De Universiteit van South Alabama Mobile is een mooie, historische stad aan de Gulf Coast dat rijk is in Zuid-traditie. Het is ook de thuisbasis van de Universiteit van Zuid-Alabama. Studenten vinden de regio spannend en leuk om te verkennen en nog meer onder de indruk van de diverse culturele, educatieve en recreatieve mogelijkheden die de academische gemeenschap te karakteriseren. Lees Minder