Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Master of Business Administration

Marriott School of Management, Brigham Young University

De BYU MBA-programma wordt grotendeels gefinancierd door de Kerk van Jezus Christus van de Heiligen der Laatste Dagen. Onze leiders van de kerk staan ​​te popelen om toekomstige leiders te ontwikkelen. Hun sponsoring creëert unieke plichten en mogelijkheden. Naast het produceren van uitstekende afgestudeerden gewild door vooraanstaande ondernemingen, proberen we de wereldwijde missie van de Kerk, die een beter leven is via het onderwijs en de toepassing van het evangelie van Jezus Christus vooraf. Wij zijn van mening dat de ontwikkeling van internationaal georiënteerde zakelijke leiders van de Kerk en de wereld in grote voordelen. Ook hebben we ontdekt dat managers verlicht door de waarheden van het evangelie en geïnspireerd om deel ze effectiever zijn in zuiver professionele termen.

Naast onze unieke missie, bieden wij een uitstekende beheer van het onderwijs van superieure waarde. BYU is bekend om haar lage MBA collegegeld. Het is ook erkend, maar voor de hoge kwaliteit van haar MBA programma. De combinatie van hoge kwaliteit en lage kosten heeft voortbewogen ons naar de top van de TiasNimbas Business School die zich richten op waarde - wat je krijgt voor wat je investeren. Door deze maatregel, geloven wij dat de BYU MBA-programma is een van de beste in de wereld.

Curriculum

Het Marriott MBA-programma biedt een uitgebreide beheer van het onderwijs dat studenten voor professioneel management en leiderschap rollen voorbereidt. Het programma curriculum blootstelt studenten aan de onderliggende management disciplines, dan versterkt deze beginselen met praktische veld-studie projecten - een interactieve aanpak voor het beheer onderwijs die kennis bindt aan ervaring.

De rillingen van elk MBA grote scholieren voorbereiden op de eisen van real-world scenario's met het beheer van originaliteit en inventiviteit te voldoen. Studenten verlaten het Marriott School met de vaardigheden om cruciale veranderingen in de wereld marktplaats van invloed, het vermogen om na te denken over hun eigen, en een sterk gevoel van hun verantwoordelijkheid om de gemeenschap en de wereld.

Te winnen veelzijdige en innovatieve business-vaardigheden, studenten deelnemen aan een geïntegreerd curriculum, dat een brede basis van business principles biedt. Na het nemen van verplichte vakken in de fundamentele zakelijke disciplines (financiën, marketing, productie / operaties, en gedrag in organisaties / human resources) studenten kunnen zich richten op een van de verschillende majors: Financiën, Marketing, Supply Chain Management, Organizational Behavior / Human Resources, Product Development of PhD (voor aanvragers ook geïnteresseerd in het behalen van een doctoraat na de MBA-graad). De bijzondere nadruk helpt studenten verwerven expertise in een aangewezen gebied van de keuze, die de toepasselijke vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hun stage en veilige full-time baan na het voltooien van het MBA-programma.

MBA Majors

  • Financiën
  • Marketing
  • Supply Chain
  • Organizational Behavior / Human Resources
  • Product Development

MBA Minderjarigen

  • Ondernemerschap
  • International Business
  • Strategie

Joint degrees

JD / MBA joint degree

De J. Reuben Clark Law School en het Marriott School of Management hebben goedgekeurd regelingen waarbij gekwalificeerde studenten kunnen verdienen gezamenlijke graden van de twee scholen in vier jaar full-time graduate studie. Studenten kunnen verdienen een Juris Doctor (JD) en hetzij een Master of Business Administration (MBA), Master of Public Administration (MPA), of Master of Accountancy (MACC).

M BA / MS - Product Development Program
De MBA-programma heeft samen met de Mechanical Engineering en Manufacturing Engineering afdelingen om een ​​gezamenlijk programma in de Product Development (PD) te bieden, wat leidt tot Master of Business Administration (MBA) en Master of Science (MS) graden. Het programma duurt een gemiddelde van 3 jaar om te voltooien.

Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
2 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Provo, Utah
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Provo, Utah
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan