Lees de Officiële Beschrijving

Aangeboden door: Colangelo College of Business

Overzicht

Verbeter uw business acumen met een MBA en MS in Leadership
Ondersteun uw reis naar bedrijfsleiderschap met geavanceerde vaardigheden in operaties en functioneel beheer. De Master of Business Administration (MBA) en Master of Science in Leadership (MSL) dual degree programma biedt u de mogelijkheid om principes van financiën, economie en marketing te vermengen met de waarden van de dienstleiderschap. Aangeboden door de Colangelo College of Business, is dit programma een perfecte pasvorm voor professionele professionals.

Curricula in dit MBA / MS in leiderschap online programma omvat een verscheidenheid aan cursussen die relevant zijn voor het hedendaagse bedrijf. Cursussen volgen een logische progressie: U bent blootgesteld aan de grondslagen van de studie op het niveau van de afstudeerstudie voordat u op uw belangrijkste focusgebied begint. In kleine, academisch stimulerende leeromgevingen bespreken u de kracht van de politiek en invloed, naast het bedrijfsvoering met deskundige faculteiten en zakenlieden.

degree Outcomes

Bestudeer bedrijfsleiderschap
In dit MBA en MS in leiderschap online programma, krijg je een beter begrip van zaken, administratie en effectief leiderschap. Geef je mening over de onderdelen die zakelijk succes te rijden en de kapitein van het proces om een ​​productieve organisatiecultuur te creëren. Cursussen en kritisch denken helpen bij het ontwikkelen van de kennis voor transformationeel leiderschap in het bedrijfsleven de praktijk.

Wat je leert

Verken MBA en MSL Dual Degree Coursework
De MBA en MSL programma's versnellen uw leer met behulp van meerdere vakken onderwerpen en doelstellingen:

  • Managerial concepten en strategieën met betrekking tot het beheer van de operaties in zowel de industrie als de service-omgevingen
  • Probleemoplossende modellen en methoden van praktische toepassing
  • Micro-economische en macro-economische concepten om de hedendaagse zakelijke relevant
  • Kwantitatieve tools en technieken gebruikt om zakelijke functies en applicaties te modelleren
  • Kernbegrippen van leiderschap
  • Overzicht van hoe de wetenschap van het gedrag in organisaties draagt ​​bij aan effectieve leiders en managers
  • Gedragskrachten en relaties die organisatorische effectiviteit en verandering beïnvloeden

Uitkomsten carrière

Bevorder uw carrière met geavanceerde leiderschapskennis
De MS / MBA dual degree kan u helpen om uw loopbaan naar het volgende niveau te brengen. Gemeenschappelijke carrières na het behalen van deze graad zijn onder meer executive, ondernemer, directeur, manager en bedrijfsleider in alle soorten bedrijven, overheids- en dienstorganisaties.

programma Locaties

Online
Volg een opleiding van de volgende generatie met een online diploma van de Grand Canyon University. Verdien je diploma met gemak en flexibiliteit met online cursussen, waarmee u op elk moment studeren, waar dan ook. GCU biedt de meest ervaren leiderschap in het leveren van online opleidingen. Full-time docenten en volledig opgeleide adjunct instructeurs, uitgerust met een sterke academische achtergrond en praktische ervaring in hun vakgebied, ondersteunen u bij elke stap van de weg. Ontworpen met de carrière-georiënteerde professional in het achterhoofd, onze online lessen bieden een intieme omgeving die boeiende en uitdagende discussies stimuleert. Kies uit programma's in onze verschillende colleges, in high-demand werkgelegenheid gebieden. De lessen beginnen vaak.

Avond
De avondprogramma's van de Grand Canyon University voldoen aan de eisen van werkende professionals die de voorkeur geven aan een persoonlijke leeromgeving. Onze avond klassen voldoen slechts een keer per week en bieden de interactie en discussie van een typische college klaslokaal. 'S avonds lessen zijn ontworpen voor een bepaald aantal studenten, die een warme en verzorgende omgeving die een boeiende ervaring ondersteunt. In een avond cohort, zal je verder komt in je opleiding met dezelfde loopbaan-minded klasgenoten, die een gelegenheid om te netwerken en te smeden relaties die verder gaan dan het klaslokaal. De lessen beginnen vaak op verschillende locaties, met inbegrip van onze campus.

Openbaarmaking van online en avondprogramma's

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 51 andere vakken van Grand Canyon University »

Deze cursus is Online, Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet