Master of Arts

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Master of Arts

De Master of Arts impliceert gevorderde studie in een Arts onderwerp en is bedoeld voor degenen die willen hun kennis over dat onderwerp te verdiepen. De mate bevat ook een wezenlijk onderdeel van onafhankelijk onderzoek. De Master of Arts misschien genomen binnen de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen of de Faculteit der Maori en inheemse Studies.

Master of Arts onder de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen

Bent u op zoek naar de mogelijkheid om kritisch te denken en goed te communiceren? Een Master of Arts (MA) van Waikato leert u de vaardigheden om zelfstandig te werken en je ziet een groot project tot aan de oplevering. Dit zijn eigenschappen die zeer gewild bij werkgevers.

Inschrijven in een MA geeft u de mogelijkheid om deel te nemen in de onafhankelijke (maar onder toezicht) onderzoek op één of meer van een breed scala van Arts onderwerpen. Afstuderen met een MA biedt u een gateway naar een hoger research graad of om een ​​breed scala van loopbanen.

Master of Arts onder Faculteit Māori en inheemse Studies

De erkenning van de Maori als een officiële taal van Aotearoa is gepaard gegaan met een erkenning van tangata whenua vraagstukken binnen de gemeenschap en de samenleving als geheel. De mogelijkheid vloeiend in zowel Māori en Engels te worden steeds belangrijker binnen een aantal vakgebieden te worden. Deze gebieden omvatten: Iwi / Hapoe ontwikkeling, onderwijs, geneeskunde, onderzoek, media, de regering en toerisme.

U kunt kiezen uit de volgende onderwerpen: Maori Taal / Te Reo Māori, Maori Cultural Studies / Tikanga Māori, Māori Media en Communicatie.

Industry Connections

De programma's binnen de MA gastheer netwerken en relaties met een breed scala aan nationale en internationale brancheorganisaties. Deze omvatten, de sector breder onderwijs (met name middelbare scholen), taalkundige en culturele groepen, creatieve, theatrale en het uitvoeren van groepen, ambassades, overheid, bedrijfsleven, historisch, internationale organisaties, en de industriële en professionele groepen of organisaties.

Muziek en Theater Studies, bijvoorbeeld, hebben banden rechtstreeks bij het grote publiek door de Gallagher Academy of Performing Arts. De geschiedenis heeft nauwe banden met de Nieuw-Zeelandse Historische Vereniging en Engels bij Creative Nieuw-Zeeland en de Fulbright Foundation.

Carrièremogelijkheden

Onze proefpersonen rusten MA afgestudeerden voor specifieke carrière. Zo kan een Screen en Media Studies MA afgestudeerde een regisseur of producent, een media relations-adviseur, een media-onderzoek uitvoerende macht, een professionele fundraiser, een public affairs specialist, een public relations consultant of een journalist te worden. Geschiedenis MA afgestudeerden kunnen historici, conservatoren, erfenis onderzoekers of werken in samenlevingsopbouw geworden (bijvoorbeeld met tribal overheden). Vreemde taal MA afgestudeerden zou kunnen werken in de diplomatieke dienst of worden internationale marketing managers, handel commissarissen, tolken en vertalers - de mogelijkheden zijn eindeloos.

Toelating en inschrijving

Na de succesvolle afronding van de BA of BA (Hons) die u van toepassing kunnen zijn voor de Master of Arts graad. De MA is bekroond met klassen van eer.

Om te worden toegelaten tot de MA, moet u een Bachelor of Arts (of gelijkwaardig) of een Bachelor of Arts met Honours (of gelijkwaardig) in hetzelfde onderwerp hebben afgelegd alsmede een bevredigend cijfer gemiddelde hebben bereikt - normaal een B + gemiddeld of beter.

U zult ook moeten hebben passend toezicht geregeld.

Toelatingscriteria kunnen variëren dus raadpleeg het juiste programma Graduate adviseur voor hun specifieke criteria. Toelating tot de MA vereist de instemming van de voorzitter van de School of Programma Convenor van het belangrijkste onderwerp of het programma en met instemming van de decaan van de Cultuur- en Maatschappijwetenschappen (of nominee).

MA Degree Regulations

Laatst bijgewerkt op apr 2017

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... Lees meer

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Lees Minder
Hamilton , Tauranga + 1 Meer Minder