Master of Arts - theologische studies

Algemeen

3 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Master of Arts - Theologische Studies (Coursework)

&nbsp

Theologie heeft altijd een centrale plaats in het leven en de zending van de christelijke gemeenschap. De centrale belang aan het leven van de gemeenschap vloeit voort uit het feit dat het door theologie die de kerk komt om te begrijpen zijn eigen geloof en legt uit dat het geloof aan anderen.


Onderwijs in de theologie is daarom onmisbaar voor de ontwikkeling van een persoon van het geloof zoals het staat centraal in de uitoefening van alle ministeries, liggen en geordend gericht om de communicatie en het delen van dat geloof.


Het onderzoekt, onder andere, zulke belangrijke zaken als de aard van God, de aard van God geopenbaard voor ons in Jezus Christus, de aard van de persoonlijke identiteit en van de mensheid, de menselijke oorsprong en bestemming, christelijke gemeenschap en Gods aanwezigheid bij ons nu in de Spirit.

&nbsp

&nbsp

Cursus Structuur


Alle studenten die de Master of Arts-Theological Studies mate nodig zijn om de volgende vier eenheden (of equivalent) te voltooien:

 • Christologie
 • Mysterie van Christus 4: Kerk en Sacramenten
 • Grondslagen van Moraaltheologie
 • Schrift en kerk

&nbsp


MODE 1: Coursework

7 eenheden op 500-niveau

Een eenheid op 400/500 niveau 7 van de 8 eenheden moeten worden in de Godgeleerdheid Een eenheid kan worden genomen van aanverwante disciplines van religieus onderwijs. Leiderschap onderwijs, justitie Studies of Philosophy Onder meer de vier benodigde eenheden (of gelijkwaardig)

&nbsp


MODE 2: cursussen en Research Project

 • 4 eenheden op 500-niveau
 • Een eenheid op 400/500 niveau
 • Neem de 4 benodigde eenheden (of gelijkwaardig)
 • Research Project (equivalent van 3 units) in de discipline van de Theologie (15.000 woorden)
 • 4 van 5 eenheden moeten worden i n Theologie
 • Een eenheid kan worden genomen van aanverwante disciplines van het religieus onderwijs, Onderwijs Leadership, justitie Studies van de Filosofie

&nbsp

&nbsp

Wijze van Studie & Assessment


Studenten kunnen zich bestuderen als een part-time of full-time studenten, beginnend in het eerste halfjaar, in de winter Term of in tweede semester, onder voorbehoud van beschikbaarheid eenheid. De beoordeling van de competentie in elke unit bestaat uit zelfstudie prestaties en een aantal opdrachten of projecten tijdens het semester.
Het kan mogelijk zijn voor deze cursus in te vullen in de externe mode met eenheden onder voorbehoud van beschikbaarheid.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Notre Dame moedigt sollicitaties van mensen van alle achtergronden en houdt rekening met de toepassing academische prestaties en hun persoonlijke kwaliteiten en prestaties. Academische eisen zijn als volgt:

 • Bachelor of Theology (of gelijkwaardig) of bachelordiploma in een andere discipline door cursuswerk
 • Bachelor of Theology (of gelijkwaardig) of bachelordiploma in een andere discipline door cursussen en onderzoek.

Aanvragen moeten worden ontvangen ten minste een maand voor aanvang. Echter, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in postdoctorale cursussen en zij zullen verzadigd worden op het eerst komt het eerst maalt zo vroeg toepassing wordt aangemoedigd.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

De Universiteit van Notre Dame Australië (UNDA) is een van de rijzende sterren van de Australische universiteiten. Opgericht door een wet van het Parlement van West-Australië in december 1989, heeft h ... Lees meer

De Universiteit van Notre Dame Australië (UNDA) is een van de rijzende sterren van de Australische universiteiten. Opgericht door een wet van het Parlement van West-Australië in december 1989, heeft het nu meer dan 7000 studenten ingeschreven op de drie campussen in Fremantle, Sydney en Broome. Van de universiteit founding partner was de Universiteit van Notre Dame in de Verenigde Staten (NDUS), een van 's werelds grootste katholieke universiteiten en de benchmark voor UNDA. Het heeft UNDA met inspiratie; raadsman; ideeën en modellen; 'studeren in het buitenland' studenten en docenten, en de aanwezigheid van haar leiders op de raden van bestuur en bestuursraden. &nbsp Notre Dame Australië is een Australische universiteit die heeft omarmd door zowel de moderne Australische universitaire traditie en het oude en gewaardeerde tradities van de katholieke universiteiten in Europa en Noord-Amerika. Het heeft getracht een universiteit die gespecialiseerd is in de topkwaliteit van undergraduate onderwijs. De focus is het onderwijs en de opleiding van jonge mensen voor de toegang tot de belangrijkste beroepen: geneeskunde, recht, onderwijs, verpleging, boekhouding en financiën, fysiotherapie, counseling, gezondheidswetenschappen en het priesterschap. &nbsp De universiteit is vooral opmerkelijk voor zijn rol als leider in de grote traditionele professionele disciplines van de gezondheidszorg en onderwijs, zo lang in verband met de missie van de Kerk in Australië. Het heeft ook uitgegaan van een speciale rol in de opvoeding van en service aan, de inheemse bevolking van het noorden van Australië. &nbsp Notre Dame is een middelgrote, particuliere universiteit die de openbare financiering in een aantal gebieden ontvangt. Een groot aantal studenten hebben plaatsen in de gezondheidszorg en het onderwijs velden gefinancierd door de Australische regering. Zij is vastbesloten ervoor te zorgen dat, voor zover mogelijk, studenten een persoonlijke, hoge kwaliteit van het onderwijs te ontvangen in een zorgzame en vriendelijke leeromgeving. Ongeveer 10 procent van de studenten is internationaal. &nbsp De universiteit streeft naar 'de industrie klaar' afgestudeerden die nog veel in de vraag van de Australische werkgevers. &nbsp Van de universiteit drie campussen, in Fremantle, Sydney en Broome zijn opvallend mooie en zeer handig. Ze bieden een ideale setting voor een eersteklas undergraduate universitaire ervaring. Lees Minder
Broome , Fremantle , Sydney + 2 Meer Minder