Lees de Officiële Beschrijving

De Master of Arts in Teaching programma is ontworpen voor de student die is afgestudeerd met een Bachelor of Art of Science graad en is op zoek licentiestatus om les te geven. De succesvolle kandidaat in deze licentiestatus programma moeten kunnen putten uit zijn of haar bachelor en levenservaring.

Studenten in de Master of Arts in Teaching programma moet één van de volgende staat erkende leraar licentiestatus programma's te selecteren:

  • Basisonderwijs met Licensure
  • Voortgezet Onderwijs met Licensure (met accenten in wiskunde, wetenschap, Engels of Social Studies)
  • Speciaal Onderwijs
  • Early Childhood Education met Licensure

De missie van de afdeling Onderwijs van Chaminade University is om de professionele ontwikkeling van leraren en educatieve leiders te bevorderen door middel van programma's op basis van de vrije kunsten traditie, katholieke Marianist waarden, het huidige onderzoek, en beste praktijken.


De Master of Arts in Teaching biedt de staat erkende lerarenopleidingen die leiden tot de eerste licentiestatus voor leerkrachten in de staat Hawaï in vijf gebieden: basis-, secundair, speciaal onderwijs, PK- K, en PK-3 (Pre-kindergarten- graad 3).
Als dit niet op zoek naar een Hawai'i staat lesbevoegdheid, kan leraar kandidaten willen het onderwijs eisen voor de stand van hun keuze uit te vinden

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 2 andere vakken van Chaminade University of Honolulu »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019