Master of arts in schriftelijke en mondelinge tradities

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De tweejarige Master of Arts in Schrift en Mondelinge Tradities programma is voor iedereen geïnteresseerd in:

  • Leren hoe verhalen invloed hebben op de manier waarop we denken, voelen, handelen en gedragen
  • Verkennen van het creatieve proces en hun eigen creativiteit
  • Inzicht in de kracht en toepassing van verhaalvertelling
  • Deelnemen aan een gemotiveerde en nauwe leergemeenschap
  • Melding zelfstudie leren met stimulerend leren in de klas
  • Publiceren of anderszins hun verhalen tot leven brengen

Bijeenkomsten 1-2 weekends per maand (vrijdag 5-9 uur en zaterdag 9u tot 17u) werken studenten in dit baanbrekende programma met best verkopende auteurs, bekroonde mondelinge vertellers, erkende dramatisten, bekroonde literaire critici en gerenommeerde geleerden de historische, culturele, sociologische, antropologische, psychologische en mythologische grondslagen van het verhalen van verhalen onderzoeken. De oorsprong van de taal, de evolutie van onze samenleving van een mondelinge tot schriftelijke cultuur, en hoe verhalen - zowel van het oude verleden als van de hedendaagse dag - ons helpen om te verbinden, te begrijpen, te transformeren en te overleven, behoren tot de vele onderwerpen die aan bod komen.

Rigorous cohort-gebaseerde verkenningen van fictie, non-fictie en andere vormen van schrijven stellen studenten in staat hun belangen te ontdekken en te verkennen, terwijl mentorele, onafhankelijke studie hen in staat stelt zich te verdiepen in hun keuzegebied. Erkenning dat succesvolle schrijvers zowel zelfstandige creatieve ruimte als een gastvrije, ondersteunende omgeving nodig hebben, zorgt voor een zorgvuldig gecontroleerde balans van autonomie en gemeenschap, waarbij de creatieve doelen van elke deelnemer altijd onderdeel uitmaken van de mix.

Bij The Graduate Institute realiseren wij, respecteren en vieren dat elke schrijver een unieke stem en wereldbeeld heeft.

Zo wordt u door het programma aangemoedigd om uw eigen individuele schrijfstijl en stijl te ontwikkelen, evenals de impact die een verhaal op zowel auteur als publiek kan hebben, te overwegen. Voor alle projecten wordt u begeleid door elk stadium van het vaak uitdagende creatie- en revisieproces.

Of je doel is om zelfverzekerd te zijn, mondeling verhaalverhaal aan te pakken of een boek of beeldschrift te schrijven, zal het programma MA in Writing and Oral Traditions tijdrovende methoden bieden om verhalen tot leven te brengen via het gesproken en geschreven woord.

Leerplan

Cursusinhoud in de Master of Arts Degree in Schrift en Mondelinge Tradities wordt geleverd via vier unieke leermodules, die elk culmineren met een retraite. Klassen ontmoeten één weekend per maand (vrijdag van 5 tot 21 uur en zaterdag van 9 tot 17 uur) en voor een volle week (maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17 uur) in elk van de twee zomers. De graad is voltooid in 24 maanden.

Module 1: Mondeling informeert de Schrijver

Module 2: de uniekheid van de stem

Module 3: Culturele bronnen voor het schrijven

Module 4: Het innerlijke leven van publiceren

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

The Graduate Institute is a state-accredited graduate school dedicated to promoting an Integrative and Holistic Worldview through the study of Health, Wellness, Education and Personal and Professional ... Lees meer

The Graduate Institute is a state-accredited graduate school dedicated to promoting an Integrative and Holistic Worldview through the study of Health, Wellness, Education and Personal and Professional Transformation. Lees Minder